UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Bu hafta dünya süt haftası..Herkesin kutlu olsun bildiginiz gibi süt bağımlılığımı bir topic ile belirtmiştim. Bugun kutlama niyetine iki posta süt içtim :P Siz siz olun süt için,yararları çok 1)Boy uzatır 2)kemikleri güçlendirir 3)dişin çürümesini belirli bir oranda engeller 4)Bolca protein ve kalsiyum içerir vb vb... :) Konuyla ilgili konuşma yapmak isteyen arkadaşlar varsa buyursunlar :P[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 İçSek! BüyüSek! demeden geçemiycem :) Aklıma geldikçe bol bol içerim. Unutkanlık hat safhada olunca sevdiğim şeyleri bile yapmayı unutabiliyorum. (hatta 2 kere bilgisayar oynamayı bile unutmuşluğum vardır) Onun dışında kutu ile satılanların tadı güzel ama inekten sağıldıktan hemen sonra içilmesi süte olan bakış açınızı değiştirebilir :)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-sharfschutze- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 ya bi de icip icip boyu uzamayanlar var (benim gibi) beni basket mi paklar??[signature][hline]coldplaying... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Uludagda şenlik haftasında süt güzelleri seçilir (hepsi torpilli süt toplulugunun sütleri)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: -sharfschutze-, 21 Mayıs 2004 22:36 tarihinde demiş ki: ya bi de icip icip boyu uzamayanlar var (benim gibi) beni basket mi paklar?? Tamamen yazış o muhabbetler. Hem süt içerim hemde günde 1 saat basket oynarım ama yaş 16 boy 1:68[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 said: -sharfschutze-, 21 Mayıs 2004 22:36 tarihinde demiş ki: ya bi de icip icip boyu uzamayanlar var (benim gibi) beni basket mi paklar?? yaşın geçmemiş mi :P bende çok iddaalı konuştum öölee kesin boy uzatır gibi :) yani bazı bazı uzatmayan cinsleri de yok deil tabii..eee... *!kıvırmaya çalışır*[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2004 bu hafta yenımı cıktı ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bu hafta, her sene vardı ama doorusunu isterseniz bende bu sene öğrendim :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 süt mü ığğğ hiç içmedim boyum gayet iyi dişlerim bembeyaz kilo desen domuz gibiyim maşallah nası içiosunuz ben hiç sevemedim sütü yaaa mis gibi cola içmek varken pehh :-) *!ortamdan kaçar hemen*[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Cola hmmm.. sütten daha yararlı olduğu kesin!!! *!Sinsi arkadaşı yakalar ve topice geri getirir*[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ben sadece yaz günleri günde 3 defa eşşek gibi bir bardakta süt içerim ama kışları içemem nedense.. ("nedense" : içmek icin insanın şöle keyifli falan olması lazım ne o öle "yarın okul var süt içsem iyi olacak" öeğğ kfm girsin okula :-p)[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: Dresquin, 22 Mayıs 2004 13:12 tarihinde demiş ki: Sadece yazları içtiğin için sadece bacakların uzamış işte. =P şimdi anladım ya![signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Ben anne sütünün tadını çok merak ediyorum.İlerde çocuğum olduğunda tadına bakıcam.[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 aslan sütü:"içelim güzelleşelim..." inek sütü :"içelim uzayalım..." bu arada ramsesII ko-par-dın..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar