Auberon Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Bu yaza doğru yeni bir araç almayı planlıyordum ÖTV indirimini ve reklamlarını görüp (reklamda anahtar teslim fiyatı 19.500€ idi) Doğuş otoya gidip bir konuştum fiyat aldım araçlar elimizde sınırlı sayıdaydı artık o fiyattan veremiyoruz dedi şuanda anahtar teslim fiyatı olarak 22.400€ dedi ama aksesuarlar ile birlikte fiyat 26.000€ ya kadar çıkıyor. aksesuar fiyatı gerçekten çok uçuk geldi bu aksesuarların içine tam olarak neler giriyor, bu aksesuarları almadan bu araç alınır mı? fikirlerinizi paylaşabilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Selam, Eline BMW'den alınmış araç teklifi ile git. Satış görevlisi ipleme ve müdürü ile görüşmek istediğini söyle. Müdüre, reklamdan farklı fiyat uyguladıklarını belirt. Şeyime kadar yolunuz var de ve vurup kapıyı çık :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 paramecium said: Selam, Eline BMW'den alınmış araç teklifi ile git. Satış görevlisi ipleme ve müdürü ile görüşmek istediğini söyle. Müdüre, reklamdan farklı fiyat uyguladıklarını belirt. Şeyime kadar yolunuz var de ve vurup kapıyı çık :) Saygılar. babamın aracı yenilerken elimde audi den alınmış a4 teklifi ile bmw ye gittim. numara yapmadığını, hakikaten 2 sinden birini alacağını anladıkları anda yöntem işe yarıyor :) ötv indiriminin kaymağını bayi karı olarak fiyatlara aktarıp pek yiyemiyorsa dogus, acısını donanımdan cıkartıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 attraction paket sakın alma. yazık olur arabaya. ambition ya da ambiente olsun. ambition ın üzerine sen ne eklemek istersen o sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 scirocco al derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 ztn boş arabanın fiyatını yazıoolar 19 bin die paketle maketle 3-5 bin daha eklenio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben pazartesi günü konuştuğumda ellerinde hiç a3 kalmamıştı, mayısta gelicek dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bi de ben olsam bmw 1.16 alırdım, yaklaşık aynı paraya geliyo ikisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben olsam almazdım. 1.16 nin liste fiyatı çok yüksek.bayiler 1.16 da indirim yapmak istemedikleri için liste fiyatını daha yüksek göstererek indirim yapmaya başlamışlardı. su anda ötv indirimi sonrası 1.16 5 kapı premium 29,193 Euro. peşin para alımda bayiyi zorlayarak 27k euro ya kadar indirirsin. 1.4 TFSI motor a3 ise stronic ise 25,567. icini doldur, olsun 28k. bayi indirimi ile 26.5-27k civari bir seye alınır. dedigin gibi aynı fiyatalar. ancak premium paket bile olsa ici cok dolu degil. bir suru oyuncak icin ekstra para isteyecekler 1.16 icin. ayrıca 1.16 da kullanılan motor 2007 de makyaj gormus e46 kasalardan miras eski bir bmw motoru. sehir ici dur kalk yakıt tuketimi 11 litre civarinda geziyor ve kendisinin bir ust motoru olan 1.18 le yakıt tuketımı aynı. ayrıca turkiye de otomatikten baska 1.16 secenegi olmadığı icin makyajın nimetleri olan start-stop, frenden enerji geri kazanımı vs gibi yakıt tuketimini makul seviyelere ceken oyuncakların hic birisi olmayacak. simdi otv nin de dusmesini fırsat bilip bixenon, sunroof gibi 1 serisinde standart olmayan ekstralar icin de kallavi fiyat gecireceklerdir. su asamada eger kasanın 10 yıldır stoplara makyaj dışında degismemesi canını sıkmıyorsa a3 daha iyi bir secenek gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ama sürüş olarak bakıldığı zaman bmwyi daha çok öneriyolar. yani en azından ben ikisini de denedim, babam da denedi, babamın arkadaşı da denedi. hepimiz 1.16'da karar kıldık. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 arkadan itis olduğu icin surusu iyidir. ama mevcut ötv indirimde bile fiyatı bence yüksek. 2007 haziran öncesinde borusan ötv yüksekken 28k euro ya satıyordu 1.16 ları. şimdi ötv den sonra ancak bu fiyata inmiş durumda. tek fark simdi otomatik olması. etsin etsin 1k euro fark ettirsin fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 patinaja kız girmiş lütfen çıkartın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 pörvört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Arkadan itiş daha iyidir de, 116i gibi zayıf bir motorda hiç birşeyi değiştirmez açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 o paralari etmez o arabalar yazik ya. bu devirde 0 araba alan kaldi mi diye du$unuyodum, hakkaten kalmi$ =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ayak yaptıkları nerden belli? fiyat veremiyoruz, elimizde sınırlı, şu kadar para. ayıp ediyorlar, 1 tane bile olsa elinde fiyatı bellidir bu arabanın. tok satıcıya, isteksiz alıcıyı oynamak da fayda var dendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 doğuşun stokları dolcak yakında bu arada, avrupada stokta kalan arabaları çekmeyi planlıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 avrupadaki stokların en boşlarını çekmezlerse eger oradaki donanımlar burdan daha zengin oldugu ıcın cok guzel arabalar gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Selam, Bak gör, en basit ne varsa yollayın diyecekler : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Ben geçen hafta tekrar gittim konuştum haziran'a kadar a3 1.6 gelmez diye konuşuyorlar satıcının konuşması tavrı resmen alma der gibi anlayamıyorum bu adamları araç yok 3 ay boş mu durcak bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 1.4T al A3 alacaksan zaten, 1.6'nın motor pert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Peugeot ÖTV indiriminin açıklandığı ilk hafta 1000 adetlik satış yapmış. 2008 yılı satış rakamı Ticari dahil 15.050 adet. Eldekilerin tümünü satıp, elde olmayanları da satmaya başladıklarına göre boş oturuyor sayılmazlar. Bakmayın Haziran'da gelecek diyorlar siz kalktık geldik diyorsunuz ama insanlar alıyor o arabaları. Daha yerin altında maden olan arabaları satıyor herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 1.16'yı kullanmadan satın aldıydım ben. Çok sert olması dışında şikayetim yok açıkçası. 1.6 motorda sürüş keyfi olmaz diye düşünüyordum hakikaten yok da sayılır ama virajlara biraz fazla hızlı girersen kıçını attırabiliosunki çok güzel bir his bence. Bu saatten sonra heralde önden çekişli araba almak istemem diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Bende hem Volvo'ya hem Doğuş Maslak Center'a gittim. Volvo C30 - Audi A3 ve Scirocco baktım. Doğuş Oto elimizde araç yok dedi, bende nasıl olur 1 ay önce kan ağlıyordunuz ne çabuk bitti dedim, cevap yok. Geri bile aramadılar. Şimdi Doğuş Oto'ya bu lakayıtlığı için güzel bir mail döşeneceğim. Tabiki güzel yurdumda kurumsallaşmanın doruğuna varılamadığı için ilgili bir cevap gelmeyecek. Konu Doğuş Oto'dan açılmışken yaşanmış ufak bir olayı anlatmak istiyorum. Çalıştığım yerdeki müdürlerimizden biri 2005'te A4 alıyor sıfır. Arabanın kontağını ertesi gün evinin önünde çeviriyor, araba bir anda çalışıp daha sonra aniden aküsü bitmişçesine kendini kapatıyor. Fakat problem aküde değil. Bir şekilde araba ayıplı mal diye tabir edebileceğimiz cinsten bir hata vererek kendini kapatıyor. Audi hemen geri alıyor sıfırını vermek istiyor fakat bizim müdür bir kere soğuyup kavga dövüş parasını geri alıyor. Sonra bir sürü mailler - mektuplar yazıyor, hiçbirine ilgililer cevap yazmıyor, doğru dürüst dönüş yapmıyor. Audi Almanya ile görüşüyor, bizim müdürü Almanya'ya vs. davet etmişler (artık ne yazdıysa) Kendisi 17 sene İngiltere'de yaşamış bir insan bu nedenle böyle şeylere önem veren bir şahsiyetti. Bir gün gerçekten inanması zor ama Ferit Şahenk ile Londra'dan dönüşte aynı uçakta bulunuyor şans eseri bana anlattığına göre. Tabi ki hiç utanmadan sıkılmadan yanına gidip durumu anlatıyor. Bizden 2 ay önce ayrıldı. En son altında A5 ile geldi işe daha Türkiye'ye yeni geldiğinde ve ortalıklarda hiç yokken. O günden beri her çıkan arabadan deneme bahanesi altında 1-2 haftalığına araba yolluyorlarmış kendisine. Bende anlamıyorum nasıl oluyor ama bir şekilde oluyor işte :) Şimdilerde yine yurtdışında sanırım yine yerleşmeyi düşünüyormuş.. Bana hikayeyi kendisi anlatmıştır. Onun yalancısıyım. Saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 benim ablam vdf'de çalışıyo 2-3 gündür gece 12de gidiyo eve , ne indirimmiş he, firma kendisi yapsa indirimi en ufak rabet görmez, vergi az vermek cezbediyo türk insanını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar