kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 abi delircem ne yaptıysam olmuyor yav? error gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 hosts ve dns leri yazdın ve yinede olmuyosa restart at. olmak zorunda yani. 208.117.236.69 www.youtube.com 208.117.236.69 youtube.com 4.2.2.3 4.2.2.4 aha bunlarla şuan giriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 bu ne abi ekleyemiyorum yazdıklarını make sure file name path are correct ne demek abi? dosyanın uzantısı ile oynamıyorum ki vista ömrümü çürüttün ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 wildpervert said: hosts ve dns leri yazdın ve yinede olmuyosa restart at. olmak zorunda yani. 208.117.236.69 www.youtube.com 208.117.236.69 youtube.com aha bunlarla şuan giriliyo. Eski host dosyamda şu ipler var (mesajımda belirttiğim iplerde): 208.117.236.70 youtube.com 208.117.236.70 www.youtube.com Ama 69'lular ile değiştirdiğimde giremediğim bazı videolara da girmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya zaten problem siteye girebilmek değil. normalde de girebiliyorum ben jacker ile falan bu an error occured please try again hatası nedir onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 ya sanırım şöle bi durum var, ben de şuan girebilmeme karşın bazen error alıoyom bi süre, sonra almaya başlıom, sonra kapatıom açıom browserı falan düzeliyo. dnsler nadir de olsa sıçabiliyor. ama genel olarak success. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 kingpin said: bu ne abi ekleyemiyorum yazdıklarını make sure file name path are correct ne demek abi? dosyanın uzantısı ile oynamıyorum ki vista ömrümü çürüttün ya. Kingpin kardeş, şöyle yap: - Host dosyanı masa üstüne taşı - not defteri ile aç - eski bidolu ip'nin üzerine (veya sonuna) bu son verilen 64'lüleri ekle - save de, sonunda .txt olmadığına emin ol - eski klasörüne taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2009 lan eralp nasıl bi noobsun ya=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 ya ben bir bok anlamadım bu işten. bin tane dns vermişsiniz, bazısını giriyorum ikisi de aynı olmaz bu dns diyor, bazısını giriyorum youtube videoları açılıyor ama facebook vs. gibi sitelere girmiyor. ne yapayım ben şimdi anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Allah allaaahh Sana DNS borcu mu var Paticiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bin tane dns? 2 tane var alt tarafı 4.2.2.3 4.2.2.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 önceki sayfalarda verilenler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Hosts dosyasına eklencek olanları kastediyosan, onlar adı üstünde host dosyasına eklencek satırlar, dns değil. Bütün sayfaları gezmedim de, biri opendns'in dns adreslerini vermiş, onun dışında bi de Fistan 4.2.2.3 ve 4.2.2.4'ü vermiş. 70'li sayılarla başlayanlar dns adresi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Sorun şu ki, söylenenleri yapınca diğer sitelere girilmiyor bu sefer de, ayrıca internet yavaşlıyor. O kısmını çözemedim ben de, bir şeyi yanlış yapıyorum ama anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 çözüm şurda var http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=16568539 denedim çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Bu arada bazı videolarda o hayatı alınca HDsi varsa onu deneyin hata vermeyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 -Deno- said: Sorun şu ki, söylenenleri yapınca diğer sitelere girilmiyor bu sefer de, ayrıca internet yavaşlıyor. O kısmını çözemedim ben de, bir şeyi yanlış yapıyorum ama anlamadım. ona da senin bilgisayar yetemiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 youtubea girebiliyorum ama hiç bir videoyu izliyemiyorum.. an error vs vs.. Biri anlatsın nasıl çözüceğimi? öyle host dosyasını şöyle yap böyle yap değil detaylı şekilde .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 vista kullanıyorum. tek yaptığım şey dns kısmına 4 2 2 5 yazmak. bütün sitelere rahatça girip video falan izleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 CusTodeM said: youtubea girebiliyorum ama hiç bir videoyu izliyemiyorum.. an error vs vs.. Biri anlatsın nasıl çözüceğimi? öyle host dosyasını şöyle yap böyle yap değil detaylı şekilde .. aynı sorun bendede var daha önce girebiliyorken suan izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 ayni sorun bendede var ama ilginc olan taraf pc den izleyemiyorum ama popcornhour da her seyi sorunsuz izleyebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 SPectre88 said: CusTodeM said: youtubea girebiliyorum ama hiç bir videoyu izliyemiyorum.. an error vs vs.. Biri anlatsın nasıl çözüceğimi? öyle host dosyasını şöyle yap böyle yap değil detaylı şekilde .. aynı sorun bendede var daha önce girebiliyorken suan izleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 hepsini açmıyor bende 10 tane vidyodan 1 tanesini izleyebiliyorum 10sayfa olmus okumadım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2009 4.2.2.3 4.2.2.4 Fistan yazmıştı yukarıda bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar