Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Abi şimdi şu an error occured hatası alanlar için kesin çözüm var mı elinizde? (xp & firefox kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Ben host dosyasında değişiklik yapmadan sadece dns leri 4.2.2.4 ve 4.2.2.5 yaparak rahatça giriyorum. Öyle deneyin bir de bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bu arada ek bilgi olarak söyliyim sorun girememk değil, video oynatamamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Sorunu olan arkadaşlar verdiğim linke neden bakmıyorlar? 4-5 mesaj geride çözümünü verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bende hiç bir problem yok.. 2 yıldır hangi dns ayarını kullanıyorsam aynısının aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dns'i hiç ellemeye ihtiyacım olmamıştı bugüne kadar, şimdi dns'i de elledim hostla birleşince işe yaradılar gibi. Ama daha önce açmaya çalıştığım videoları tekrar açmaya kalkarsam aynı hatayı alıyorum mimlediler mi naptılar yeni videolar artık sorunsuz açılıyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 cmd -> ipconfig /flushdns denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Şimdi onu da denedim ve çalışmayan denenmiş videolar da düzeldi. Çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 CthuLhu said: http://forum.paticik.com/read.php?5,3939478 şurda bacyonun verdiği hosts ile problemsiz. bende yemiyor bu host ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 abi şurda verilen çözümlerin hiç bir tanesi bende de yemedi ne talihsiz adamım lan böhü. edit: dns leri üstteki arkadaşın verdiği şekliyle değiştirince host dosyasıyla beraber işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 host+dns değişimleriyle çözüldü sorun. çalışıyo şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hosts: 208.117.236.69 www.youtube.com 208.117.236.69 youtube.com dns: 4.2.2.2 4.2.2.3 success :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bende sorun yok uzun hosts dosyasıyla digerlerinden farklımı bilmiyorum ama bendeki ipler bunlar. Bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Brigand said: Sorunu olan arkadaşlar verdiğim linke neden bakmıyorlar? 4-5 mesaj geride çözümünü verdim ben. olmuyor işte? bir sürü videoda hata alıyorum hâlâ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 eğer o programı çalıştırdıysan ve sana hata vermediyse (yönetici olarak çalıştır dersin hata verirse) sorunsuz youtube videolarını izleyebilmen gerekiyor. ben izliyorum şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ben hâlâ giremiyorum )'; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 abi olmuyor kısmının neresini anlamıyorsun acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Brigand said: Buyrun http://forum.paticik.com/read.php?5,3939478,page=3#msg-4074863 youtube a giripte video izleyemeyen arkadaslar,ilk olarak youtube jacker ya da jacker2 gibi programları bilgisayarınızdan kaldırın daha sonra @brigand arkadasımızın verdiği dosyayı kurun ve dns yi 208.67.222.222,208.67.220.220 yapın.baska bi sorun yoksa problem kalmaması gerekio. dns ayar http://blogumdan.com/2008/01/dns-ayarlari-nasil-degistirilir-resimli.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 open dns'e geçince internet feci yavaşlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 4.2.2.3 4.2.2.4 bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Masteis said: hic gerek yok ona araçlar > seçenekler > gelişmiş > ağ > en alta http://pac.byterelay.com her siteye erişim hakkınız var Bunu anlamadım... Nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 millet, mac'te dns ve host olayını nasıl halledebileceğim konusunda bana yardım edecek bir allahın kulu varmıdır? ben hosttan daha önce halletmiştim ama unuttum tamamen ve şimdi benim de error vermeye başlayınca dns falan deneyim dedim de herkes PC diye bulmak da zorlanıyorum. MAC için help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 finder -> go -> go to folder (shift + elma + G) /etc yaz git. şimdi burda şöle bi durum var ki, permissonlarla ilgili problem yaşayabilirsin. en ayar bozmadan yapabiliceğin şey, ordaki hosts doyasını masaüstüne sürükle kopyala. sonra etc deki orjinali sil, silerken authantication isticek, yaz şifreyi. sonra masa üstündekiyle istediğin gibi oyna, en son onu sürükle etc ye, onaylama isticek gene, yaz şifreyi, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 open dns ile sorun yok şimdi denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 tamam hosts'la oynayabiliyorum ama bütün yeni youtube ip'lerini yüklemiş olmama rağmen sorun düzelmedi. Demekki dns olayını da yapmam lazım ama mac'te biraz zor tabi, onu da açıklayabilme şansın var mı? Yoksa olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar