Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube vs. Hosts

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dns'i hiç ellemeye ihtiyacım olmamıştı bugüne kadar, şimdi dns'i de elledim hostla birleşince işe yaradılar gibi.

Ama daha önce açmaya çalıştığım videoları tekrar açmaya kalkarsam aynı hatayı alıyorum mimlediler mi naptılar

yeni videolar artık sorunsuz açılıyo ama.
Mesaj tarihi:
abi şurda verilen çözümlerin hiç bir tanesi bende de yemedi ne talihsiz adamım lan böhü.

edit: dns leri üstteki arkadaşın verdiği şekliyle değiştirince host dosyasıyla beraber işe yaradı.
Mesaj tarihi:
Brigand said:

Sorunu olan arkadaşlar verdiğim linke neden bakmıyorlar? 4-5 mesaj geride çözümünü verdim ben.

olmuyor işte? bir sürü videoda hata alıyorum hâlâ.
Mesaj tarihi:
eğer o programı çalıştırdıysan ve sana hata vermediyse (yönetici olarak çalıştır dersin hata verirse) sorunsuz youtube videolarını izleyebilmen gerekiyor. ben izliyorum şahsen :)
Mesaj tarihi:
Brigand said:

Buyrun
http://forum.paticik.com/read.php?5,3939478,page=3#msg-4074863

youtube a giripte video izleyemeyen arkadaslar,ilk olarak youtube jacker ya da jacker2 gibi programları bilgisayarınızdan kaldırın daha sonra @brigand arkadasımızın verdiği dosyayı kurun ve dns yi 208.67.222.222,208.67.220.220 yapın.baska bi sorun yoksa problem kalmaması gerekio.

dns ayar

http://blogumdan.com/2008/01/dns-ayarlari-nasil-degistirilir-resimli.html

Mesaj tarihi:
millet, mac'te dns ve host olayını nasıl halledebileceğim konusunda bana yardım edecek bir allahın kulu varmıdır?

ben hosttan daha önce halletmiştim ama unuttum tamamen ve şimdi benim de error vermeye başlayınca dns falan deneyim dedim de herkes PC diye bulmak da zorlanıyorum.

MAC için help plx
Mesaj tarihi:
finder -> go -> go to folder (shift + elma + G)

/etc yaz git.

şimdi burda şöle bi durum var ki, permissonlarla ilgili problem yaşayabilirsin. en ayar bozmadan yapabiliceğin şey, ordaki hosts doyasını masaüstüne sürükle kopyala. sonra etc deki orjinali sil, silerken authantication isticek, yaz şifreyi. sonra masa üstündekiyle istediğin gibi oyna, en son onu sürükle etc ye, onaylama isticek gene, yaz şifreyi, o kadar.
Mesaj tarihi:
tamam hosts'la oynayabiliyorum ama bütün yeni youtube ip'lerini yüklemiş olmama rağmen sorun düzelmedi.

Demekki dns olayını da yapmam lazım ama mac'te biraz zor tabi, onu da açıklayabilme şansın var mı? Yoksa olmuyo mu?
  • Yeni Oluştur...