Valeron Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bende bi bokluk oldu gene açılmıo bu yutup ya,navige denen şeyi yaptımda güvenlidir heralde bu dmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bide kojiroh'un dediği gibi yaptım oda oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 linuxta da windowsta da bodos opendnsten giriyorum, windowsta açmıyor kafam almıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Esnaf said: ya ben ie den girebiliyorum ama operadan giremiyorum :(.bu sabah bi ara girdim ama ne olduysa şimdi giremiyorum.ie den girebiliyorum ama aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Regalya said: http://www.navige.com/ denesen? (tu) tençu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 FromTheHell said: g.dns ile youtube'a giremiyodum. host dosyamı eski haline getirdim, sildim eklediklerimi ve 4 2 2 2/ 4 2 2 5 yaptım dns'i. girebiliyorum şuan tüm sitelere. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ben hala giremiyorum arkadaş bu youtube gerçi cok lazım degil ama forumda video felan paylaşan oluyor izleyemiyoruz. win7 kullanıyorum ne kadar hosts dns varsa denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Benim verdiğim hosts ve Google DNS ile (aynı anda kullanarak, DNS flush ederek, browserları kapatarak vb.) denedin mi? Ben de bir süre çözemeyip bunlarla halletmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 denedim oldu cok sagol : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 ya artık sadece hosts dosyasını editleyince olmuyor mu? youtube a giriliyor ama video izlemeye calistigimda hata aliyorum. an error... diye devam eden hatadan. dns girmeden sadece hosts dosyası editi ile yok mu yolu? baska program, site filan istemiyorum. dns de otomatik alsın istiyorum. eskiden oldugu gibi sadece hosts ile bir imkanı varsa cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 http://www.youtubehostdosyasi.com/ bu siteden hosts dosyası buldum. dns siz direk giriyor, videolar izleniyor. belki başka isteyen de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 barbu said: ya artık sadece hosts dosyasını editleyince olmuyor mu? youtube a giriliyor ama video izlemeye calistigimda hata aliyorum. an error... diye devam eden hatadan. dns girmeden sadece hosts dosyası editi ile yok mu yolu? baska program, site filan istemiyorum. dns de otomatik alsın istiyorum. eskiden oldugu gibi sadece hosts ile bir imkanı varsa cok iyi olur. bende de aynı sorun vardı ama dediğini yapınca düzeldi. Umarım sitede yazdığı gibi güncellerler sürekli. En son dün güncellenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 navigeye güvenmeyin diyen adamlar beni çok kötü kıllandırdı beyler. neden güvenmemem gerektiğini bir açıklar mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 böle yapa yapa türkiye internet haritası isteyen gücün eline geçecek artık. mahvettiler herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 barbu said: http://www.youtubehostdosyasi.com/ bu siteden hosts dosyası buldum. dns siz direk giriyor, videolar izleniyor. belki başka isteyen de olur. abi ahaha host dosyasında ki siteleri kes ya : 195.87.101.81 www.umitbayraktar.com 68.178.232.100 muslumgurses.net 202.222.31.77 hakantasiyan.org 202.222.31.77 www.hakantasiyan.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Youtube açılmış diyorlar bazıları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 selam host dosyasını değiştirmiştim zaten youtube için yetmedi dns leri de değiştirdim ama şöyle bir problemim var mesela youtube videoları koyuyorsunuz ya foruma, ben forum üzerinden izleyemiyorum An error occurred, please try again later. diyor videoyu tıklayıp siteden izlemem gerekiyor, o da bazen yine An error occurred, please try again later. diyor fena yavaş zaten 20 saniye sonra fln oynamaya başlıyor video onun da bağlantısı var mı bilmiyorum bu problemle. bir de facebook videolarında şöyle oluyor; videoyu oynatınca 9 saniye kadar oynuyor, sonra donuyor. Loading bar da tamamı yüklenmiş gibi gösteriyor. nedir ki bu 5 harfli alametleri mi bunlar değildir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 said: bir de facebook videolarında şöyle oluyor; videoyu oynatınca 9 saniye kadar oynuyor, sonra donuyor. Loading bar da tamamı yüklenmiş gibi gösteriyor.şu vardı bende iki haftadır. player güncelledim bugün olmadı hiç herhalde düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Madcat said: barbu said: http://www.youtubehostdosyasi.com/ bu siteden hosts dosyası buldum. dns siz direk giriyor, videolar izleniyor. belki başka isteyen de olur. abi ahaha host dosyasında ki siteleri kes ya : 195.87.101.81 www.umitbayraktar.com 68.178.232.100 muslumgurses.net 202.222.31.77 hakantasiyan.org 202.222.31.77 www.hakantasiyan.org benim indirdiğim versiyonda yoktu. demek güncellemişler :D bir de nerden indirirseniz indirin, bi bakın hangi siteler var içinde diye. boşa gereksiz siteleri de koyabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar