Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube vs. Hosts

Baggio

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
ya artık sadece hosts dosyasını editleyince olmuyor mu? youtube a giriliyor ama video izlemeye calistigimda hata aliyorum. an error... diye devam eden hatadan. dns girmeden sadece hosts dosyası editi ile yok mu yolu?

baska program, site filan istemiyorum. dns de otomatik alsın istiyorum. eskiden oldugu gibi sadece hosts ile bir imkanı varsa cok iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ya artık sadece hosts dosyasını editleyince olmuyor mu? youtube a giriliyor ama video izlemeye calistigimda hata aliyorum. an error... diye devam eden hatadan. dns girmeden sadece hosts dosyası editi ile yok mu yolu?

baska program, site filan istemiyorum. dns de otomatik alsın istiyorum. eskiden oldugu gibi sadece hosts ile bir imkanı varsa cok iyi olur.

bende de aynı sorun vardı ama dediğini yapınca düzeldi. Umarım sitede yazdığı gibi güncellerler sürekli. En son dün güncellenmiş
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
barbu said:

http://www.youtubehostdosyasi.com/

bu siteden hosts dosyası buldum. dns siz direk giriyor, videolar izleniyor. belki başka isteyen de olur.

abi ahaha host dosyasında ki siteleri kes ya :

195.87.101.81 www.umitbayraktar.com

68.178.232.100 muslumgurses.net

202.222.31.77 hakantasiyan.org
202.222.31.77 www.hakantasiyan.org
Sosyal ağlarda paylaş

selam
host dosyasını değiştirmiştim zaten youtube için
yetmedi dns leri de değiştirdim

ama şöyle bir problemim var
mesela youtube videoları koyuyorsunuz ya foruma, ben forum üzerinden izleyemiyorum
An error occurred, please try again later.
diyor

videoyu tıklayıp siteden izlemem gerekiyor, o da bazen yine
An error occurred, please try again later.
diyor

fena yavaş zaten 20 saniye sonra fln oynamaya başlıyor video onun da bağlantısı var mı bilmiyorum bu problemle.

bir de facebook videolarında şöyle oluyor;
videoyu oynatınca 9 saniye kadar oynuyor, sonra donuyor. Loading bar da tamamı yüklenmiş gibi gösteriyor.

nedir ki bu
5 harfli alametleri mi bunlar
değildir ama
Sosyal ağlarda paylaş

Madcat said:

barbu said:

http://www.youtubehostdosyasi.com/

bu siteden hosts dosyası buldum. dns siz direk giriyor, videolar izleniyor. belki başka isteyen de olur.

abi ahaha host dosyasında ki siteleri kes ya :

195.87.101.81 www.umitbayraktar.com

68.178.232.100 muslumgurses.net

202.222.31.77 hakantasiyan.org
202.222.31.77 www.hakantasiyan.org

benim indirdiğim versiyonda yoktu. demek güncellemişler :D

bir de nerden indirirseniz indirin, bi bakın hangi siteler var içinde diye. boşa gereksiz siteleri de koyabiliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...