Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Doğa ile iç içe fotoğraf çekilebilecek, gözlerden ve gürültüden uzak nereye gidilebilir kocaelinde? Günübirlik gidilebilecek yerler hakkında önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Değirmendere diyorlar ama hiç gitmedim. Sekapark olabilir. Saat kulesine git mutlaka. Sonraa, umuttepeye çık dağ taş manzarası çek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Her gün değirmenderedeyim. Sekapark çok kalabalık. Zira değirmendere de istanbuldan beter. Daha sakin sessiz doğayı hissedeceğim bir yer, Maşukiye gibi kuş cıvıltıları, su sesleri içinde. :) Çok şey istedim galiba. İzmit yakınlarında da olabilir. İn cin top atsın ben de fotoğraflarını çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 kendin soylemissin masukiye diye? olmadı hava guzel oldugu bi gün kartepe'ye de cıkabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Şehirdışında heryer olabilir. Gölcük karamürsel taraflarında çekebilirsin. Maşukiye kartepe harikadır zaten.Sapanca yakın göl evlerinde güzel fotoğraflar çekebilirsin. zaten kartepe de hava güzelken 1gün boyunca çekeceğin fotoğraflar sana çok az gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Maşukiye de ve kış temalı çok çekim yaptım. Daha böyle ağaçlık belki göl deniz kenarı biraz da oturup kafamı dinlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sapanca veya yuvacık barajı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 şeye çık karamürsel yolundan yukarı dağlara vur kendini bi sürü köy şu bu var. ne kadar börtü böcek istiosan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 yol üstünde çok güzel pavyon var uğra kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Sapanca olabilir umarım kaybolmam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sapanca dedeman göl evine mutlaka uğra. Hatta güzel bi pazar erken git kahvaltı yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eryres Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Peki çok teşekkürler.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Değirmendere güzeldir candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Degirmendere ile doganin hic alakasi yok. Fakir bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 yani en azından denize karşı cafelerde oturup bir $eyler yapabilirsin veya C tipi banklarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 çenesuyu derim dağ a çıkıyorsun mis gibi su var hatta bidonlarla gidersen sudan da tasarruf edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar