Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Eveeeeeeet. 2 haftalıgına kulüp formalarımızı çıkarma vaktidir. Cumartesi gecesi 2010 Dünya Kupası Elemeleri için, son Avrupa Şampiyonu İspanya ile karşılaşıyoruz. Türkiye saati ile 23.00'da başlayacak karşılaşma NTV ekranından izlenebilecek. Spiker/Yorumcu olarak Ercan/Rıdvan'ı göreceğiz sanırım. xD Puan Tablosu; 1.İSPANYA 4 4 0 0 10 1 12 2.TÜRKİYE 4 2 2 0 5 2 8 3.BELÇİKA 4 2 1 1 7 5 7 4.BOSNA-HERSEK 4 2 0 2 12 4 6 5.ESTONYA 4 0 1 3 2 13 1 6.ERMENİSTAN 4 0 0 4 1 12 0 şeklinde. Görüldüğü üzere 2 maç da çok kritik. Umarım puan çıkarabiliriz ama zor gözüküyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 şansımız yok ben onceki maçları hatırlamıyorum hangi ara 8 puan olduk.vay anasını.izlemedim herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 tarihi fark olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Şansımız yok cidden. Ah keşke önceki maçlarda saçma sapan puan kaybetmeseydik de şu maçlara rahat çıksaydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 nihat'ta oynuyamıcak sanırsam. banko ispanya. ispanya'da xavi'nin ve iniestanın oynaması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Yenilmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 puyol, xavi, iniesta yok ancak ümidim de yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bizim önemli eksiklerimiz var doğru ama İspanya'nında önemli eksikleri var zaten bu grupdaki rakibimiz İspanya değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bir an önce milli takımımız elenip kupa maceramız nihayete erse de bu kara para misali milyon dolarlık primler gündeme gelmese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Türk gücü ne kdr giderse o kdr işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hamit'de oyniyamicakmış sanırsam. servet de "sedyeylede olsa çıkar oynarım" demiş. dsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fatih terim büyük adam kompleksini aşıp galatasaraylı futbolcu harici bir yelpazeye yayabilseydi kadroyu bir ihtimal elemelerin tadı olurdu taraftar adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 herkes üst biteceğine odaklansın diyorum sadece. 3.5 üstü bile bitebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 istanbuldaki maçta ali samiyende. çok fazla gs odaklı fatih terim. stad dökülüo artık hala neden orda oynuosa milli takım. uğur muğurda getirmio. gelen geçen yenio bizi orda nerdeyse ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bizim defans evlere şenlik zaten. Madridde berabere kalırız 0-0 1-1 falan, bizimkiler havaya girer fatih terim hindiye bağlar del bosque de beniteze bağlar zaten takımın yarısı liverpoollu istanbulda bir 5 yeriz onun üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 türkiyedeki maçı kayseride veya bursada oynayabilirdik, geçmişte böyle kritik maçlarımızı hep istanbul dışında kazanmıştık. maçlara dönersek 6 puan imkansız 3-4 puan 2.lik garanti 2 puan 2.lik için avantaj 1 puan eh işte 0 en muhtemel sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 trabzon zaten gürcistan maçından beri ambargo altında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 fatih terimi gördüm ntvsporda canlı yayında meraklısı bakabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hoplatırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Arkasokak said: fatih terim büyük adam kompleksini aşıp galatasaraylı futbolcu harici bir yelpazeye yayabilseydi kadroyu bir ihtimal elemelerin tadı olurdu taraftar adına. ciddi misin? evet ise cevabın, ben troll'üm demek istiyorsun şu mesajla da o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 amacım trolllemek değildi. düşüncem bu yönde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Yok yani, Fb'de 18'e giremeyen Kazım Kazım'ı almak hangi akla hizmettir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorante Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 ''Kazım bizde her zaman iyi oynadı. Kazım takımında kadro dışı, saygı duyuyorum. Ama bizde kötü maçı yok.'' Kazım'ı alma nedeni buymuş Fatih Terim'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Böyle diyen adama "gslileri alıyor hep" diyorlar işte. :D alakası yok diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Lorante said: ''Kazım bizde her zaman iyi oynadı. Kazım takımında kadro dışı, saygı duyuyorum. Ama bizde kötü maçı yok.'' Kazım'ı alma nedeni buymuş Fatih Terim'in GG FATİH TERİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar