Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Elemeleri: İspanya - Türkiye 28.03.09 @ 23.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Eveeeeeeet.

2 haftalıgına kulüp formalarımızı çıkarma vaktidir.

Cumartesi gecesi 2010 Dünya Kupası Elemeleri için, son Avrupa Şampiyonu İspanya ile karşılaşıyoruz.

Türkiye saati ile 23.00'da başlayacak karşılaşma NTV ekranından izlenebilecek. Spiker/Yorumcu olarak Ercan/Rıdvan'ı göreceğiz sanırım. xD

Puan Tablosu;

1.İSPANYA 4 4 0 0 10 1 12
2.TÜRKİYE 4 2 2 0 5 2 8
3.BELÇİKA 4 2 1 1 7 5 7
4.BOSNA-HERSEK 4 2 0 2 12 4 6
5.ESTONYA 4 0 1 3 2 13 1
6.ERMENİSTAN 4 0 0 4 1 12 0

şeklinde. Görüldüğü üzere 2 maç da çok kritik. Umarım puan çıkarabiliriz ama zor gözüküyor tabi.

Mesaj tarihi:
Bizim defans evlere şenlik zaten.

Madridde berabere kalırız 0-0 1-1 falan, bizimkiler havaya girer fatih terim hindiye bağlar del bosque de beniteze bağlar zaten takımın yarısı liverpoollu istanbulda bir 5 yeriz onun üstüne.
Mesaj tarihi:
türkiyedeki maçı kayseride veya bursada oynayabilirdik, geçmişte böyle kritik maçlarımızı hep istanbul dışında kazanmıştık.

maçlara dönersek
6 puan imkansız
3-4 puan 2.lik garanti
2 puan 2.lik için avantaj
1 puan eh işte
0 en muhtemel sonuç
Mesaj tarihi:
Arkasokak said:
fatih terim büyük adam kompleksini aşıp galatasaraylı futbolcu harici bir yelpazeye yayabilseydi kadroyu bir ihtimal elemelerin tadı olurdu taraftar adına.

ciddi misin?

evet ise cevabın, ben troll'üm demek istiyorsun şu mesajla da o yüzden.
Mesaj tarihi:
''Kazım bizde her zaman iyi oynadı. Kazım takımında kadro dışı, saygı duyuyorum. Ama bizde kötü maçı yok.''

Kazım'ı alma nedeni buymuş Fatih Terim'in
Mesaj tarihi:
Lorante said:
''Kazım bizde her zaman iyi oynadı. Kazım takımında kadro dışı, saygı duyuyorum. Ama bizde kötü maçı yok.''

Kazım'ı alma nedeni buymuş Fatih Terim'in

GG FATİH TERİM!
  • Yeni Oluştur...