Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nonda Seneye Trabzonspor'da

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Neden iyi birşey olmasın? Yakın bir örnek mesela, hırslı Tuncay gaza gelince 5 kişiye çalıma girerdi, hırslı Baros rakibin ekmeğiyle oynama peşinde.

Hırsını, isteğini, arzunu nereye kanalize ediyorsun, hırsın ile karakterinin geri kalanı birleşince nasıl bir sonuç çıkıyor, olay o.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Adam hepsini elle oynama ve itirazdan, yani çirkinlikten, çirkeflikten görmüş. Hadi sizin dediğiniz gibi olsun, kartlar çok kolay çıksın, 9 tanesi doğru olsun bunların. Bu mu hırs?

GS'lilerin hırs anlayışı hızla değişmeye başladı, Sabrization.

kendini yere atmak da var...
Sosyal ağlarda paylaş

GOL KRALLIĞI
Futbolcu Takım Gol
1 Baros Galatasaray 17

Gerçi önemli değil ya. Eh siz de haklısınız gs iyi transfer yapmış diyip kabul etmektense kart görüyor vs diye laf atmak daha mantıklı. doğru elle oynuyor doğru itiraz ediyor hatta doğru biraz çirkef. Ama ne Lugano'dan daha az elle oynuyor neden luganodan daha fazla sarı kart hakediyor.
Ki herşeyi geçtim Hamburg maçında verdiği mücadele zaten benim için sonuna kadar yeterliydi. Bir penaltı yaptırdı birde gol attı diye değil maç boyunca elinden geleni yaptı ve son derece kaliteli futbol ortaya koydu diye.

Son olarak 20 sarı kart görsün de trilyonlar ödediğim forvet 5 golde kalmasın ya sorun yok =)
Sosyal ağlarda paylaş

Geçelim şimdi bunları. Kimse attığı gollere bir şey demedi, kötü oyuncu da demedi, işine gelmeyince hemen "ama gol atıyor, Güiza'yı da gördük sdf" edebiyatına geçmişsin. Mesajıma cevap verdiğin bir yer olmamış.

Bahsedilen şey tamamen farklı, Bülent de iyi oyuncuydu ama o da gereksiz çirkefti. İtiraz-hırs meselesini anlarım bir derece tamam da, topu elle düzeltip gol atmak/atmaya çalışmak, kendini yere atmak vs. hırs değildir, terbiyesizliktir.

Bunu "ama adam oynuyor gol de atıyor salla yæ" diye gözardı edebilen GS'li taraftar sayısı gitgide artmaya başladı, bundan bahsediyorum. Zaman zaman yapılan "GS'liler çirkeftir" genellemesi her ne kadar fazla genellenmiş ve abartı olsa da, kökeni buradan geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:
DeathLord said:
GOL KRALLIĞI
Futbolcu Takım Gol
1 Baros Galatasaray 17

2 tane ofsayttan 3 tane elden 5 tane penaltıdan geriye kaldı 7 tane düz gol yine güizayı geçiyor ama olsun :)

5 tane penaltıdan kısmı yalan bi kere, ofsayt konusunu açmıyalım her takımın ofsayttan golü var sanki bize sadece lol.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Geçelim şimdi bunları. Kimse attığı gollere bir şey demedi, kötü oyuncu da demedi, işine gelmeyince hemen "ama gol atıyor, Güiza'yı da gördük sdf" edebiyatına geçmişsin. Mesajıma cevap verdiğin bir yer olmamış.

Bahsedilen şey tamamen farklı, Bülent de iyi oyuncuydu ama o da gereksiz çirkefti. İtiraz-hırs meselesini anlarım bir derece tamam da, topu elle düzeltip gol atmak/atmaya çalışmak, kendini yere atmak vs. hırs değildir, terbiyesizliktir.

Bunu "ama adam oynuyor gol de atıyor salla yæ" diye gözardı edebilen GS'li taraftar sayısı gitgide artmaya başladı, bundan bahsediyorum. Zaman zaman yapılan "GS'liler çirkeftir" genellemesi her ne kadar fazla genellenmiş ve abartı olsa da, kökeni buradan geliyor.

Bende diyorum ki bu ligde tek çirkef adam baroş mu? ne alaka yani bu konuyla falan? Lugano daha temiz diyorsan diyecek sözüm yok gerçekten.
Ben salla yahu demiyorum.Hatta rahatsızım bu tavırlarından Baroş'un ama bu onu beğenmeme engel olmuyor. Ve dediğim gibi adam hırsından mücadelesinden yapıyor bazı şeyleri.Sadece pislik yapmış olmak için dirsek atıp milli takımın stoperinin kemiğini kırmıyor mesela...

edit:Lincoln gördüğü kartlardan vs günah keçisi olmuyor hatta bu ligde kimseye gösterilmediği kadar müsamaha gösterildi o adama. Ama Galatasaray da dingonun ahırı değil.Kafasına esince top oynuyor kafasına esince oynamıyor. Ben de mesela Hamburg maçlarına kadar destekliyodum lincolnü ama değişti artık. Deplasmana gitmiyordu falan tamam biyere kadar da Hamburg maçında böylesine umursamaz oynaması affedilemez benim bakış açımda o yüzden iyi ki gitmiş en azından takıma ve teknik direktöre daha fazla zarar vermez.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Bu biraz kişisel görüş aslında. Etik olduğunu düşünmem ve asla onaylamam. Ama terbiyesizlik ağır bir itham burada. Etik değil desen tamam. Kimi oyuncunun görüşü önemli olanın ne yaptığı değil sonucunun ne olduğudur. Gascoigne miydi hatırlamıyorum başka biriydi sanırım bir lafı vardı, "Eğer tabancanız varsa sahada rakibi vurup öyle topu almak bile serbesttir. Yasak olan tek şey hakeme yakalanmaktır" diye.

Evet onaylanmayan bir davranış elle gol atmak, ama o golü yakalamak hakemin görevi. Hakem yakalayamıyorsa suçlu hakem aslında biraz da.

Ha bak, rakibe gereksiz sert giriyor terbiyesizlik dersin, onaylarım. Hakeme çok itiraz ediyor, laubalilik yapıyor-dalga geçiyor bu terbiyesizliktir dersin, onu da onaylarım. Sahada küfür ediyor ortamı geriyor falan bu da terbiyesizlik dersin onaylarım. Hatta el kol hareketleriyle rakip taraftarı kızdırıp da rakibe ceza gelmesini sağlaması falan terbiyesizliktir dersin onu da anlarım. Ama elle gol atmak terbiyesizlik falan değil. En fazla etik dışı hareket.
Sosyal ağlarda paylaş

O onun çarpık görüşüymüş, ne yapalım. Karşında kendini yere atan forvet varsa, bunu engellemek için ne yapabilirsin? Adamı marke etmeyi mi bırakacaksın, yoksa düşmesin diye tutacak mısın? Düştüğünde hakem de yiyip penaltı verse, sen de hakeme göstermeden tekme atma derdine mi düşeceksin?

Rakibin elinden hakeme güvenmek dışında hiçbir şey gelmeyen pozisyonda hak çalmaya profesyonellik, yok etik değil vs. demek bana çok hafif geliyor, terbiyesizliktir bence, kişisel görüşüm olsun ama peki.

Lugano'yu tasvip etmiyorum tamam da, onun gibi adamlar birsürü var ve sarı kartlarını görüyorlar, ayrıca defans/ortasaha oyuncusu bunlar. "Kart görmeyen defans mı olur" görüşüne katılıyorum mesela Meira hakkında, arada hatalı girersin, atak durdurursun falan elbet kart görürsün. Görmemişsen tembelmişsin biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

baros 1 kere elle gol attı.o maçta eskişehir 4-2 yendi bizi

elle attı derken elle kontrol etti

önder turacı anelka gibi falan değil yani.yada luciano :)

baros elle gol atmaktan çok topu gögsüyle alıcakken eliyle alıo.onun sebebide bebek tutuomuş gibi yapıo ellerini top gelirken :)
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
baros 1 kere elle gol attı.o maçta eskişehir 4-2 yendi bizi

elle attı derken elle kontrol etti

önder turacı anelka gibi falan değil yani.yada luciano :)

baros elle gol atmaktan çok topu gögsüyle alıcakken eliyle alıo.onun sebebide bebek tutuomuş gibi yapıo ellerini top gelirken :)

ne kadar masum anlattın var başka da tam hatırlamıyorum hangi maç ama var

anelka elle gol atmadı elle faul yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz said:
anelka elle gol atmadı elle faul yaptı

Şu dünyanın en büyük yalanı ha var ya :)

Ha, Anelka o pozisyonun olduğu aynı sezon içinde 3 tane falan elle gol attı zaten, hatta o yüzden "el feneri" falan gibi manşetler çıktı gazetelerde. Bu bahsedilen pozisyon sadece onlardan bir tanesiydi. Ama bu da elle goldü :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
@eagle_dnz

güiza'nın bursaya attıgı son gol ofsayttı mesela asfsa. ondan kaç hafta önce gol attı bilmiyorum xD

bu kadar basit ofsayt olmamalı ya tamamen teknik olarak ofsayt pozisyon da maraton da 37 cm. dediler o da rakibin ayağından çizmişler çizgiyi halbuki kolu daha ilerde falan

edit: o kadarcık ofsaytı yan hakem nasıl görsün hem topa bakarken kafasını çevirip aynı anda falan zor yani servetin 3mt.den attığı gol olsa son dkda g.antepe geçen sene ha o ayrı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...