Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lincoln Kaçtı

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

lincoln değil lincolnu küstüren gitmeli.lincolnu taraftarların önüne atıcagına,onu bavulunu toplayıp gitmeye kadar zorlicağına,buda yetmeyip takımın cıkarları yerine kişisel olaylara girince şampiyonluguda verdiği için bulent korkmaz gitmelidir.

gazetede okumustum.bu taraftar bağrına bastıgı hep basıcagı hagiyi teknik direktör olarak yuhlamadımı.aynısı bülente de olacak.kapntalıgına topculuguna saygımız sonsuz.ama şu son yaptıklarından sora teknik direktör olarak kredisi bitmiştir

lincolnu seviyoruz.tamam performansı iniişli cıkıslı kimse memnun değil.ama o adamı oynatmak zorundasın.sen kişisel işlere giremezsin.göndeiceksen sene sonu gönder.ama oynatcaksın

sakatlar cezalılar falanlar onları saymıyorum.böyle bi skıntı içinde extra sıkıntı yaratamazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın şu bir gerçek ki Böyle odada iki kişi kalınacak , Sofraya beraber oturulacak gibi salak saçma şeylerle disiplin sağlanmaz. Bu hocaların devri bitti. (Odada tek kişi kalmadığı için küsmeside komedi orası ayrı) .
Mesela Kalli Bülent'ten 100 kat iyi hocadır ama oda bülent gibi eski disiplin cezası verdi takımın içine etti ondan sonra lincoln pert. Bosman kurallarının gerisinde kalmış zihni.

Her ne olursa olsun sezon ortasında böyle aptal şeyler yapılmaz. İdare edicen adamı sezon sonuna kadar . Sezon sonu ne yapıyorsan yap . Futbolcuya ceza vermek yönetimin işi kendinin değil . Gençlerbiriliğinde ki zenci köleler sanıyor bazı futbolcuları heralde . Düşünüyo ki lincoln ayağına kapancak özür dileyecek , daha cok calısacak kadroya girmek için . Adam maç başına para almıyor birkere garanti para alıyor.

Skibbe varken linclon nasıl oynuyordu ama.. Niye cünkü adama vefa duyuyordu oynamayı borç biliyordu.

Bülent gibi galatasaray lı yoktur aslında. Doğma büyüme Florya'lı dırda. Dayımlarla sokakta maç yaparlarmış kardeşiyle beraber :)

Ama bülent'i antrenör diye gitirenin ben ........
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:
Galatasaray'da kontratı bulunan hiçbir oyuncu Galatasaray'dan büyük olamaz.

galatasrayı buyuk yapan futbolculardır.her takım için aynı şey geçerli.yönetim takımı sırtlayacak kapasitedeki adamları getirmekte ve klubu yönetmekle görevli.başarılar olmadna kupalar olmadan nasıl büyük olacaksın.böle klişe laflar etmeyin

yönetim bi yere kadar

futbolcuna sahip cıkacaksın.galatasaray çatısı altından gider kontrat biter.o zaman bizi bağlamaz.giden şampiyonluk,küsen taraftar.bunun futbolcunun büyüklüğü ile alakası yok

hakkaten futbolcu sonuna kadar haksızdır ve çileden cıkartmıştır.o zaman dediğine dogru derim.ama göz göre göre,önemli bi dönemde bu takımı riske atamazsin.olay lincoln değil.aynısını ayhana yapsa hakan baltaya olsa yine bunları söyleriz.
Sosyal ağlarda paylaş

meira konusunda bulente ve yonetime bok atamayız.dogruya dogru

emreden veya hakanbaltadan daha fazlasını yapamazdı.zararı bi olan adamı tutmanı anlamı yok.bide kar var işin içinde

e adam belli mutsuz falan filan.tamam iyi topcu ama bizde olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
Konn said:
Galatasaray'da kontratı bulunan hiçbir oyuncu Galatasaray'dan büyük olamaz.

galatasrayı buyuk yapan futbolculardır.her takım için aynı şey geçerli.yönetim takımı sırtlayacak kapasitedeki adamları getirmekte ve klubu yönetmekle görevli.başarılar olmadna kupalar olmadan nasıl büyük olacaksın.böle klişe laflar etmeyin

yönetim bi yere kadar

futbolcuna sahip cıkacaksın.galatasaray çatısı altından gider kontrat biter.o zaman bizi bağlamaz.giden şampiyonluk,küsen taraftar.bunun futbolcunun büyüklüğü ile alakası yok

hakkaten futbolcu sonuna kadar haksızdır ve çileden cıkartmıştır.o zaman dediğine dogru derim.ama göz göre göre,önemli bi dönemde bu takımı riske atamazsin.olay lincoln değil.aynısını ayhana yapsa hakan baltaya olsa yine bunları söyleriz.

Galatasaray'ı büyük yapan oyuncuları saydığımızda, bi tarafı kalkık bi adam göremiyorum ben. Galatasaray'la bütünleşmiş oyuncuların kişiliklerini ve sosyal alandaki tavırlarını incele istersen.

Kaçan Ribery'ler, Ortega'lar, Felipe'ler bile bu adamdan daha düzgündü. Türkiye ligine gelmiş geçmiş en lakayıt oyunculardan biri olduğunu her tavrıyla ortaya koyuyor.

Bir adama oyuna girmesi söylenirken "sakatım" diyerek oyuna girmiyor olmasında bir büyüklük görebileniniz var mı acaba? O adam sakatsa ve profesyonelse bunu maçtan önce niçin belirtmiyor. Gerkçekten amatörce işleyen bir durum söz konusu bu durumda.

Ayrıca şunu da eklemek isterim, Lincoln ne zaman büyük futbolcu olduda Galatasaray'ın büyüklüğüne büyüklük katabilecek boyuta geldi? Türkiye'de biz çok yabancı oyuncu gördük. Bunların arasında Lincoln'den daha fazlasını yaşamış ve başarılara doygun oyuncular vardı. Van Hooijdonk, Anelka, Hagi, R.Carlos, Kezman. Bu adamların hepsinin kariyerleri Lincoln'den iyiydi ama hiçbiri bu herif kadar bi tarafı kalkık hareket etmedi, aksine bu adamların hepsi mütevazılıklarından ödün vermediler, vermiyorlar.

Bu yabancı oyuncuların yanında birde Lincoln kalitesinde türk yetenekler vardı. Bunları da hatırlayalım. Nihat, Emre, Tugay, Okan, Ümit Davala, Hakan Şükür, Rüştü, Tuncay. Hiç bu oyuncularımızın profesyonellik dışı bir hareket yaptığını gördükmü? Hemen atılacaksınız belki Emre şöyle Emre böyle diyerek. Kabul ediyorum Emre çirkeş bir adam olabilir ama izinsiz antrenmana çikmamak gibi profesyonellik dışı hareketler yapan bir adam değildir.

Eğri oturup doğru konuşalım, Lincoln Galatasaray'ı büyütüyor mu yoksa Galatasaray'ın bir oyuncu karşısında aciz durumda kalmasına yol açarak klubü ve camiayı küçük mü düşürüyor?
Sosyal ağlarda paylaş

lincoln tüm kredisini bitirdi benim gözümde. hamburg maçında bilerek oynanadı adam. önünden geçen topa dokunmaya bile tenezzül etmedi.geçen sene takım kalliyle sadece yürekten oynayarak bu 3 kağıtçı herifin 10 maça çıktığı sezonda şampiyon oldu. çokta önemli olmazsa olmaz bir futbolcu değil benim gözümde bu kadar sorumsuz şerefsizce hareketinden sonra.

bu saaten sonra nereye gidiyorsa gitsin, gs yine büyük takım olmaya devam eder ama kendisi 1-2 sene sonra unutulup gider, GS taraftarının aklında geldğinde ise sadece karatersiz bir futbolcu lduğu hatırlanır , güzel temenniler iletilir sadece o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...