Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bassınlar para cezasını. Sonrada defolup gitsin. 1 maç kurtarıp 5 maç küstüm ben diyen adamın yeri yok bu takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 tabata alınacak yerine deniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ribery geri dönüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 MrLevie said: tabata alınacak yerine deniliyor. Tabata ucuza getirilebilirse çok güzel olur aslında. Ama o adam da yaşlı biraz yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 28 yaşında galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Fm' den o kadar alıştım ki, 25 üstü yaşlı geliyor :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bülenti teknik direktör olarak getirenler düşünsün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 lincolnu futbolcu diye alanlar napsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 azuhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Terazinin bir tarafına lincolnun futbolculuğunu, diğer tarafa bülentin teknik direktörlüğünü koyarsak, bülent baya bir yüksekte kalıyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Lincoln geldiğinden beri beni futboluyla tam anlamıyla memnun etmedi. Bülent henüz yeni.. Ben Bülent'e güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 lincoln değil lincolnu küstüren gitmeli.lincolnu taraftarların önüne atıcagına,onu bavulunu toplayıp gitmeye kadar zorlicağına,buda yetmeyip takımın cıkarları yerine kişisel olaylara girince şampiyonluguda verdiği için bulent korkmaz gitmelidir. gazetede okumustum.bu taraftar bağrına bastıgı hep basıcagı hagiyi teknik direktör olarak yuhlamadımı.aynısı bülente de olacak.kapntalıgına topculuguna saygımız sonsuz.ama şu son yaptıklarından sora teknik direktör olarak kredisi bitmiştir lincolnu seviyoruz.tamam performansı iniişli cıkıslı kimse memnun değil.ama o adamı oynatmak zorundasın.sen kişisel işlere giremezsin.göndeiceksen sene sonu gönder.ama oynatcaksın sakatlar cezalılar falanlar onları saymıyorum.böyle bi skıntı içinde extra sıkıntı yaratamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Galatasaray'da kontratı bulunan hiçbir oyuncu Galatasaray'dan büyük olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Bakın şu bir gerçek ki Böyle odada iki kişi kalınacak , Sofraya beraber oturulacak gibi salak saçma şeylerle disiplin sağlanmaz. Bu hocaların devri bitti. (Odada tek kişi kalmadığı için küsmeside komedi orası ayrı) . Mesela Kalli Bülent'ten 100 kat iyi hocadır ama oda bülent gibi eski disiplin cezası verdi takımın içine etti ondan sonra lincoln pert. Bosman kurallarının gerisinde kalmış zihni. Her ne olursa olsun sezon ortasında böyle aptal şeyler yapılmaz. İdare edicen adamı sezon sonuna kadar . Sezon sonu ne yapıyorsan yap . Futbolcuya ceza vermek yönetimin işi kendinin değil . Gençlerbiriliğinde ki zenci köleler sanıyor bazı futbolcuları heralde . Düşünüyo ki lincoln ayağına kapancak özür dileyecek , daha cok calısacak kadroya girmek için . Adam maç başına para almıyor birkere garanti para alıyor. Skibbe varken linclon nasıl oynuyordu ama.. Niye cünkü adama vefa duyuyordu oynamayı borç biliyordu. Bülent gibi galatasaray lı yoktur aslında. Doğma büyüme Florya'lı dırda. Dayımlarla sokakta maç yaparlarmış kardeşiyle beraber :) Ama bülent'i antrenör diye gitirenin ben ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konn said: Galatasaray'da kontratı bulunan hiçbir oyuncu Galatasaray'dan büyük olamaz. galatasrayı buyuk yapan futbolculardır.her takım için aynı şey geçerli.yönetim takımı sırtlayacak kapasitedeki adamları getirmekte ve klubu yönetmekle görevli.başarılar olmadna kupalar olmadan nasıl büyük olacaksın.böle klişe laflar etmeyin yönetim bi yere kadar futbolcuna sahip cıkacaksın.galatasaray çatısı altından gider kontrat biter.o zaman bizi bağlamaz.giden şampiyonluk,küsen taraftar.bunun futbolcunun büyüklüğü ile alakası yok hakkaten futbolcu sonuna kadar haksızdır ve çileden cıkartmıştır.o zaman dediğine dogru derim.ama göz göre göre,önemli bi dönemde bu takımı riske atamazsin.olay lincoln değil.aynısını ayhana yapsa hakan baltaya olsa yine bunları söyleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Defans kıtlığı içerisinde Meira'yı yolladık ben onu da anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 baska turlu 5 kurus etmezdi meira cunku :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 meira konusunda bulente ve yonetime bok atamayız.dogruya dogru emreden veya hakanbaltadan daha fazlasını yapamazdı.zararı bi olan adamı tutmanı anlamı yok.bide kar var işin içinde e adam belli mutsuz falan filan.tamam iyi topcu ama bizde olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 takım hiper fakir.üzgünüm ama öyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ya real madrid gibi ölüsü bile sahaya çıksa iş yapacak adamlardan bir kadron olacak ya da işte mayayı çalacaksın göle tutsun diye bekleyeceksin. kadro iyiydi bu sene ama olmayınca olmuyor biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Red said: Konn said: Galatasaray'da kontratı bulunan hiçbir oyuncu Galatasaray'dan büyük olamaz. galatasrayı buyuk yapan futbolculardır.her takım için aynı şey geçerli.yönetim takımı sırtlayacak kapasitedeki adamları getirmekte ve klubu yönetmekle görevli.başarılar olmadna kupalar olmadan nasıl büyük olacaksın.böle klişe laflar etmeyin yönetim bi yere kadar futbolcuna sahip cıkacaksın.galatasaray çatısı altından gider kontrat biter.o zaman bizi bağlamaz.giden şampiyonluk,küsen taraftar.bunun futbolcunun büyüklüğü ile alakası yok hakkaten futbolcu sonuna kadar haksızdır ve çileden cıkartmıştır.o zaman dediğine dogru derim.ama göz göre göre,önemli bi dönemde bu takımı riske atamazsin.olay lincoln değil.aynısını ayhana yapsa hakan baltaya olsa yine bunları söyleriz. Galatasaray'ı büyük yapan oyuncuları saydığımızda, bi tarafı kalkık bi adam göremiyorum ben. Galatasaray'la bütünleşmiş oyuncuların kişiliklerini ve sosyal alandaki tavırlarını incele istersen. Kaçan Ribery'ler, Ortega'lar, Felipe'ler bile bu adamdan daha düzgündü. Türkiye ligine gelmiş geçmiş en lakayıt oyunculardan biri olduğunu her tavrıyla ortaya koyuyor. Bir adama oyuna girmesi söylenirken "sakatım" diyerek oyuna girmiyor olmasında bir büyüklük görebileniniz var mı acaba? O adam sakatsa ve profesyonelse bunu maçtan önce niçin belirtmiyor. Gerkçekten amatörce işleyen bir durum söz konusu bu durumda. Ayrıca şunu da eklemek isterim, Lincoln ne zaman büyük futbolcu olduda Galatasaray'ın büyüklüğüne büyüklük katabilecek boyuta geldi? Türkiye'de biz çok yabancı oyuncu gördük. Bunların arasında Lincoln'den daha fazlasını yaşamış ve başarılara doygun oyuncular vardı. Van Hooijdonk, Anelka, Hagi, R.Carlos, Kezman. Bu adamların hepsinin kariyerleri Lincoln'den iyiydi ama hiçbiri bu herif kadar bi tarafı kalkık hareket etmedi, aksine bu adamların hepsi mütevazılıklarından ödün vermediler, vermiyorlar. Bu yabancı oyuncuların yanında birde Lincoln kalitesinde türk yetenekler vardı. Bunları da hatırlayalım. Nihat, Emre, Tugay, Okan, Ümit Davala, Hakan Şükür, Rüştü, Tuncay. Hiç bu oyuncularımızın profesyonellik dışı bir hareket yaptığını gördükmü? Hemen atılacaksınız belki Emre şöyle Emre böyle diyerek. Kabul ediyorum Emre çirkeş bir adam olabilir ama izinsiz antrenmana çikmamak gibi profesyonellik dışı hareketler yapan bir adam değildir. Eğri oturup doğru konuşalım, Lincoln Galatasaray'ı büyütüyor mu yoksa Galatasaray'ın bir oyuncu karşısında aciz durumda kalmasına yol açarak klubü ve camiayı küçük mü düşürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 lincoln tüm kredisini bitirdi benim gözümde. hamburg maçında bilerek oynanadı adam. önünden geçen topa dokunmaya bile tenezzül etmedi.geçen sene takım kalliyle sadece yürekten oynayarak bu 3 kağıtçı herifin 10 maça çıktığı sezonda şampiyon oldu. çokta önemli olmazsa olmaz bir futbolcu değil benim gözümde bu kadar sorumsuz şerefsizce hareketinden sonra. bu saaten sonra nereye gidiyorsa gitsin, gs yine büyük takım olmaya devam eder ama kendisi 1-2 sene sonra unutulup gider, GS taraftarının aklında geldğinde ise sadece karatersiz bir futbolcu lduğu hatırlanır , güzel temenniler iletilir sadece o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 geri gelmiş hadi gözünüz aydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar