xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Xaenin said: Masquerade said: depresyona girmişsin. bayansan menopoz da olabilir. Depresyonun dişilerde görülen ekivalanının menapoz olduğu tek siteye hoşgeldiniz. Equivalent türkçe mi oldu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 olmus valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Ben yaparsam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 izgara kofte var mi bugun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Öğlen olacaktı da hava kötüydü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Xaenin said: Masquerade said: depresyona girmişsin. bayansan menopoz da olabilir. Depresyonun dişilerde görülen ekivalanının menapoz olduğu tek siteye hoşgeldiniz. ekivalanın, denklik kelimesinin diğer bir formu olduğu tek siteye hoş geldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Terket siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 TEREKT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 DROP IT! DROP IT NOW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 *TÖRK!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yiğit özgürümsü bişey olsun istedim ama olmadı neyse ben yapmayı en iyi bildiğim şeye devam edeyim, ders çalışmaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Ekivalan dediği Equivalent'in Türkçeleştirmiş haliyse -ki bana öyle geldi- gayet düzgün bir kullanım olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sen emo olmuşsun sana düzenli olarak her gün 7 gökkuşağı renginde keçeli kalemle resim yapmak, haftada 2 kere gün doğumu, 3 kere çiçek toplama ve her haftasonu ayakkabısız çimlerde yürüme veriyorum biraz da The Corrs şarkısı eklersek çok güzelolacak of şahane! yaşamayı çok seviyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 hipiye baglicaksin adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 reçetede weed yok ayrıca hippies sux!!! onlar amaçsız yaşıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Asteroth said: Ekivalan dediği Equivalent'in Türkçeleştirmiş haliyse -ki bana öyle geldi- gayet düzgün bir kullanım olmuş bence. Rofl here comes the cavalry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 wow mu oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 And boom goes the dynamite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Dynun said: Zorlasak hepimizden çıkar. Asıl ve en önemli sorunun bence "abi ben depresyondayım yaa" demek. Yargılamıyorum bak. Azıcık olumlu bak her şeye. Kendini iyiye güzele inandır. Hadi bakayım ^^ Kesinlikle çok doğru. %100 işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 vaniLLe said: artik bu yasadiklarina bir isim koyabildiysen, kendine acimak yerine o durumdan cikmaya calismak olmali tek amacin. bunu da olumsuz düsüncelerin yerine, daha gercekci ve alternatif düsünceler üreterek yapabilirsin. hahaha okurken çok güldüm. Evet tam olarak bu ve arkadaşlar çok haklı , ben bu olayı da akıntıya karşı kürek çekmek diye nitelendiriyorum hehe. hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Belirli dönemlerde herhalde hepimiz bçyle hissetmişişdir ama bence yazmadığın şeyler var buraya... Kafanı ne kurcalıyor yada içini yiyip bitren düşünceleri çözmen lazım...Dediklerimi elindeyse yap yoksa rahat ol herşey zamanla belirginleşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Joker said: "- Kendinizi bir süredir hemen her gün yaklaşık gün boyu süren bir biçimde ağlamaklı, üzgün, kederli, morali bozuk, mutsuz, dertli, çaresiz, sıkıntılı, zavallı, neşesiz, sinirli, çökkün, boşluktaymış gibi v.b. olarak tanımlıyor ve hissediyorsanız, - Eskiden zevk aldığınız etkinliklerin çoğuna karşı ilginizde azalma varsa veya artık bunlardan eskisi gibi zevk almıyorsanız, - İştahınızda azalma veya artma varsa ve istemediğiniz halde kilo veriyor veya alıyorsanız, - Hemen her gün uykusuzluk çekiyorsanız ya da aşırı uyuyorsanız, - Uykuya dalmakta güçlük çekiyor veya sabahları istemediğiniz halde erken uyanıyor veya gece sık sık uyanıyorsanız, - Eskiye göre çok daha uzun süre uyumanıza rağmen kendinizi yorgun hissediyorsanız, - Hemen her gün yakınlarınızın da fark ettiği şekilde konuşmanızda, düşüncelerinizde ve davranışlarınızda bir yavaşlamadan yakınıyorsanız, - Karar vermekte, etkinliklere başlamakta ve sürdürmekte güçlük çekiyorsanız, - Yorgunluk, bitkinlik ve enerji kaybınız olduğunu hissediyorsanız, - Cinsel isteğiniz azalma sorunları yaşıyorsanız, - Bedeninizde nedeni bulunamayan ağrılar, nefes darlığı, yorgunluk, baş dönmesi, mide ve bağırsaklarda gaz, ishal-kabızlık dönemleri gibi yakınmalarınız varsa, - Değersizlik, kendini beğenmeme veya küçük görme, kendini kınama, suçlama ya da suçluluk duyguları sizi rahatsız ediyorsa, - Düşüncelerinizi belli bir konuya yoğunlaştırmakta güçlük çekiyor veya zihninizin karmakarışık olduğunu hissediyorsanız, en basit konuda bile karar vermekte güçlük çekiyorsanız, - Yineleyen biçimde 'ölsem de kurtulsam' diye düşünüyorsanız veya aklınıza intihar düşünceleri takılıyor veya intihar planları yapıyorsanız." Bunların çoğu bende mevcut napsam kendime yaranamıyorum. ana ben : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 bunların bi çoğu bende de mevcut ama depresyonda olduğumu sanmıyorum dfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar