Tokasra Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Selamlar Sınav günlüğü tutmaya karar verdim paticiği kullanıcam bu iş için. Merak edenler olursa diye söylüyorum lise 2yim, ezmeyin daha gencim sdsf. 19 Mart 2009 Matematik Sınavı Hep de en zorundan başlıyo lan. En çok çalıştığım sınav bu sanırım. günde 1buçuk saat falan. Pazartesinden beri çalışıyorum sdf. Ama yine her zamanki gibi kötü geçiyo. Ya 8buçuk soru yapmıştım, iyi hissediodum sınavdan çıktığımda. ama cevapları verdi hoca; 3 sorum doğru yarım kalan sorularımla birlikte 45e tamamlarım diye umuyorum. Geçen dönem 68den 3 gelmişti. Bu dönem daha düşük bi notla üç gelicek yine heralde sdf. Yarın dil anlatım sınavı var. hoca kek sorar diye umuyorum. Az çalıştım. 1 saat fln baktım. 20 Mart 2009 Dil Anlatım Sınavı Eh o kadar da zor değildi ama ayrıntı sormuştu şerefsiz. Rahatlıkla 70 üstü alınır ama önemli olan 5 almak. Sıra arkadaşım sağolsun yardımcı oldu baya. Kasarsam alırım 5. Yannız hoca baya kıl bi insan. Geçen dönem son notlar açıklanmadan önce "Merak etmeyin hepinizin dönem sonu notunuzu yükselticem." demişti. 81,5 ortalamam vardı. 82 yapmış. 0,5 puan mı lan it. En yakın sınav 23 mart'ta ingilizce sınavı. Çalışmaya gerek yok. En sevdiğim sınav bu. Millet kıçlarını yırtıp giriyor. Özel hocalar tutuyorlar,1 hafta öncesinden çalışmaya başlıyorlar. Hiç kasmadan girip onlardan yüksek not alıyorum. Çok seviyorum lan. Yarın yazarım nasıl geçtiğini Neyse şimdilik hoşçakalın Sizi seviyorum, Paticiği Seviyorum Trollemeyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ah lise ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Tokasra said: Eh o kadar da zor değildi ama ayrıntı sormuştu şerefsiz. hala eskimediğini görmek çok duygulandırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Yeni Metin Belgesi.txt dururken ne gerek var ki patiye yazmaya :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 üniversitede roman yazacaksın sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sınavdan 100 aldım baba anne şerefsiz 30 vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 lise rullaz. bunu diyeceğimi ummuyordum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tokasraya atfen xD Matematik sınavı:Çalışmak şöyle dursun dersaneye bile gittim lan.quizdi çalışma sorusuydu testti yaladım yuttum.üstüne ders bile dinledim okulda.sınavdan çıktım bişi demeden.biri nası geçti diye sorcaktı sanırım bağırıp defteri karşı duvara fırlattım.ağlamama ramak kalmıştı.çalışmasam 0 alsam hç de takmazdım ama çalıştığım tek dersti bu..soruların da hepsini bilmesem.. Dil Anlatım sınavı: önümde kitabı ezbere bilen bir inek var yanında da hayatı uyumak çalışmak ve saçmalamak olan bir manyak.ilk sayfa gayet kolaydı.arkayı bir çevirdim ezber.kalemle öndekileri dürttüm ses yok(lanetim üzerinizde möölerim>:D<).sallaya sallaya doldurdum boşlukları.kağıda da -salladım xD- yazmayı ihmal etmedim sevgili sıra arkadaşım için(:P) sağdan soldan da eklemeler yapınca tamam oldu.90 almazsam yazıklar olsun bana. İngilizce Sınavı:hiç kasamam bu saatten snra çalışamam,çalışmadan yüksek notlar aldığım ender derslerden.sıra arkadaşıma da güveniorm.millet kıçını yırtadursun bn 85 i geçerim.daha çok geometri sınavını bekliorm.Tavsiye bekliorm,nasıl hallolcak bu matematik ve geometri?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 lisedeki sınav ortamını özledim.kavgalar dövüşler aşklar ihanetler dönüodu :) çıktıgım kız yanımda 80 alıodu ben 30 alıodum.en son bi sınavda yeter lan dedim gittim sınav kagıdını çöpe attım direk 0 aldım :) gençken pek bi heycanlı oluo insan ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ahaha kötüymüş kopya vermiyo muydu Edik: Kopyayı yazmayı unutmuşum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 tokasra çalış arkadaşım derslerine kopya falan çekme alışmayın beleşe. lise 1-2-3 çoğu sınavda yardımlaşarak 4.3 ort ile mezun oldum. arka sıramdakiler biri elektrik elektronik diğeri yıldız makine sıra arkadaşım itü kimya müh önümdeki arkadaş tıp okurken ben kimya bölümü okuyorum. al sana ibretlik kopyacı hikayesi çalışınız efendim çalışınız yata yata karpuz büyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Saeros said: Tokasra said: Eh o kadar da zor değildi ama ayrıntı sormuştu şerefsiz. hala eskimediğini görmek çok duygulandırdı AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 SPectre88 said: tokasra çalış arkadaşım derslerine kopya falan çekme alışmayın beleşe. lise 1-2-3 çoğu sınavda yardımlaşarak 4.3 ort ile mezun oldum. arka sıramdakiler biri elektrik elektronik diğeri yıldız makine sıra arkadaşım itü kimya müh önümdeki arkadaş tıp okurken ben kimya bölümü okuyorum. al sana ibretlik kopyacı hikayesi çalışınız efendim çalışınız yata yata karpuz büyür. ya Tm'yim ztn. 10. sınıfta dersaneye gdiorum. o kadar ağır bi çalışma temposuna gerek yok bnce şimdiden. sayısal dersleri halletmem lzm ztn. geometrim iyi baya, mat kasıyor. saayısalları şimdiden halledip daha ilerde sözel çalışmayı düşünüyorum. nası olsa tarih fln 2 senede bir tekrar ediyo kendini sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya madalya istiorum ben de. bu ne böle bi yazınca kapkara oluo. fede öle mi mesela. bi msj atınca topic renklenior. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 sabret senin de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hep böyle diyenler kaybediyor öss'de uyarıym da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya anadolu lisesine gidiyorum ztn. dersane netlerim fena dil. okulda diploma notu benden yüksek birçok arkadaşı geçiyorum deneme sınavlarında. kaldı ki hiç de çalışmıyor değilim sözel derslere. pek takmıyorum sadece o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Tokasra said: ya madalya istiorum ben de. bu ne böle bi yazınca kapkara oluo. fede öle mi mesela. bi msj atınca topic renklenior. al renk iste sen yeterki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 teşekkürler yalnız her madalyası olan buraya bi post atmaya başlıcak birazdan asdgf trollü kendim çağırdım sanırım bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aslında her birine teşekkürler yazıp madalyaya ulaşmak fena fikir de dil hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 madalya yerine yörüngeye de ulşabilirsin öyle yaparak. Çok renk istiyosan madalyaya kadar smileyleri kullan ama çok abanma misal -> :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Bi 3 sene daha okurum lise.Tadı damağımda kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 21 Mart 2009 İngilizce Sınavı Hayatimda ilk defa bi ing snavinda kagidi dolduramadan verdim. Sira arkadasima kopya vereyim drken hoca getir evladim kagidini dedi. Ztn sinavin sonuna yaklasmstik. Verdim kagidi. 4 alicam sanrm. Yarin saglik sinavi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 sağlık sınav kağıdı geldiğinde benim için öper misin kağıdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 lan vize final gunluklerim mi tutsak,ya da daha guzeli var is mulakatı veya staj gunlukleri xx.xx.xxxx staj defteri yazmak ne cileymis gunluk o bas muhendis olacak pez.... bi s.... anlatmadı varsa yoksa gezsin dursun cay soylesin sigara icsin ib....,ustabasılar iyi ama hepsi fenerli cıktı dsogkljasdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar