Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Varmıdır daha önce aldığınız ve bildiğiniz her halt bulunan temiz güvenilir siteler? ebay da gittigidiyor da bana kısıtlı geldi. Orjinal firmalarında da genelde kalmamışlar. Güvenilir siteler lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 neyin collectiblesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Öncelikli olarak Lotr olmalı ama farkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 http://www.wbshop.com/Best-Sellers/lotrbestsellers,default,sc.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesela lotr dan sauron lazım hem bust ü hemde figure ü orda yoklar misal weta var, yapan herifler.. onlardada tükenmiş ebayda da yok gittigidiyorda yok gibi.. aradığımı bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 anket ne alaka? anketi garbage a yollayin konu kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 online değil ama İstanbul - Kadıköy'de dükkan falan var. İlgini çekerse yer tarifi yapmaya da çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Birçok lotr figuru vardı orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 www.jedbang.com http://www.dreamersfigure.com/ jedbang ankaradan gönderir dreamersın dükkanı kadıköyde. İkisindede bayağı şey aldım problemsiz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Yok ya iyiymiş siteler. Çok saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 pro, siteler güzelmiş ben bulamamıştım saol. fekat aradıklarımı bulamadım http://www.jedbang.com/urunler.asp?detay_urun_id=454&ana_grp_id=3&alt_grp_id=13 http://www.jedbang.com/urunler.asp?detay_urun_id=193&ana_grp_id=3&alt_grp_id=13 jedbankta gözüko fakat tükenmiş diğerinde hiç yok zaten sauron namına bişey tükenen mallar için nasıl bi yol izleyebiliriz? zamanında almak lazımdı tabi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 şunu istiyorum çok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 abi onu $imdi istersinde 4-5 sene sonra bune lan diyip atmıcak mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 şuanki yaşındakilere satar o da aga. ticaretten hiç anlamıyosun. bence şuan aldığınında 2 katına satar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Skyfire said: abi onu $imdi istersinde 4-5 sene sonra bune lan diyip atmıcak mısın? yok abi öyle bişi değil bu çok acayip bi zevk ama pahalı bişi tabi param olsa deli gibi bunlara harcardım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aynen ayrıca nerdliğin yaşı yok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 peki alsın satsın görelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bizlerki evlerinde oturup bütün gün dizi ve anime izleyip wow oynıyan bi gençliğiz böyle insanlarda çok :D bide zamanında 2 metrelik bi terminatör görmüştüm arnold abinin feci güzeldi ama 3 milyar demişti zamanında ne güzel olurdu o şimdi odamda olsa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 abi bende öle önüme geleni almıyorum ama lotr da bu weta üretimleri harika ya adamlar oscar almıslar zaten, weta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 şu mesela bi hayal, imkansız almak heralde umudu kestim Product Type: Polystone Figure Product Size: 24" H (609mm) x 15" W (381mm) x 14" D (356mm)* Product Weight: 60.00 lbs (25.93 Kg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yuh! 4000'e 1/1ini isterim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bunun kargo ücretine bile yetmez lan param Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Bir tane buldum ama 27 kilo olduğu için kargo fiyatı 250$ filan oluo. amerikadan daha kelepir nasıl getirte bilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Abi zaten bi işe gireyim bir odayı figürlerle dolduracağım. Çok güzel şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 abi kargo figurden pahalı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar