hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 warezde caps koymuş eleman kalite için baktım kötü değil abi ep7 caps http://lulzimg.com/i22/d76710.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 DH'de gördüm şimdi (Niye girdim ki zaten oraya?): Hikaye, Westeros’ta yaşayan soylu Stark ailesinden Piskopos Eddard’ın kralın sağ kolu olmasıyla beraber ailenin bürokratik dalaverelerin içine çekilmesini anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 asdfdfadfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi dh'de 3. bölümden sonra 1 bölüm kadar izlerim action olmazsa bırakırım diyen tipler dolu. banlı olmasam küfretcektim heriflere sinir oldum lan nasıl izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bu orada okumayın diğer forumları. DH'de çok ağır spoilerlar var. Burada spoiler tagında olsa bile silinecek spoilerlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 DH de okuyodum. Adamın biri daha 2. cümleden hayvan gibi spolarla girişmiş oha dedim bu ne. İşin ilginci bunu quotelayıp ilginçmiş senaryo izleyelim bakalım ekşın varsa sarar diyen tipler. Aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bunu gördüm şimdi de DH'de: Zaman Çarkı serisinden esinlenme var.Fantastik roman okuyanlar bilir.Gerçi hikaye birebir uymuyor ama dizide krallıklar,savaşçı kabileler falan filan..Çok benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 AHAHAHAH insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 krallık var beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 aoc wow klonu ikisinde de 80lvl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi bu dizi her bölüm daha da efsaneleşiyor ya. aşık oldum diziye. bir bölümde bu kadar fazla olay olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi donanımhabere gireceğinize bağcılarda bi çay bahçesine gidip random birileriyle game of thrones muhabbeti yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bölüm 7 finish him yaptı seyirciye ağız acık kaldık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 GERGE said: Bunu gördüm şimdi de DH'de: Zaman Çarkı serisinden esinlenme var.Fantastik roman okuyanlar bilir.Gerçi hikaye birebir uymuyor ama dizide krallıklar,savaşçı kabileler falan filan..Çok benzer. ahah sdaf sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 benim sorum var bu robert, isyandan sonra kral oldu ya. isyancıların lideri falan mıydı da krallık benim diye atladı yoksa 7hane bir araya gelip bunu mu seçti? aptal lan bu herif nasıl kral olmuş gıcığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 isyanin muduru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 6. bölüm enfesti de, 7. bölümün ingilizce altyazisini bulan var mi ? bulamadim hic bi yerde, olmadi altyazisiz izlicez de öle daha rahatti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bekle bir hafta, HD izlersin işte. Hele kitapları okumadıysan kesin bekle, çok şey olacak o bölümde, kötü kötü izleme bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 lan nesi kotu ya, hala kotu diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 720p olmayan herşey kötüdür bir kerem! Görüntüden çok ses rahatsız ediyor beni HD olmayınca video. Kalitesiz oluyor ses, aşırı lossy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 baktim gideri var, izlenir. yok mu simdi altyazi pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 vaniLLe said: 6. bölüm enfesti de, 7. bölümün ingilizce altyazisini bulan var mi ? bulamadim hic bi yerde, olmadi altyazisiz izlicez de öle daha rahatti ya. altyazi yok galiba ya. ben de cok aradim ama bulamadim. ama anlasiliyor konusmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 drizitten baya esinlenme var seride.kılıçlar falan fantastik okuyanlar bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi kılıçlar dedin de, ciddi çok iyi yapmışlar kılıçları. ben yoruluyorum adamlar döğüşürken. ayrıca drizzt ne alaka lan sürekli pala kullanılmıyor muydu onda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Tyrannus said: ben khal dragodan inanılmaz korkuyorum küçücük kız nasil korkmuyor yastargate atlantis izleseydin korkmazdın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar