Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
DH'de gördüm şimdi (Niye girdim ki zaten oraya?):

Hikaye, Westeros’ta yaşayan soylu Stark ailesinden Piskopos Eddard’ın kralın sağ kolu olmasıyla beraber ailenin bürokratik dalaverelerin içine çekilmesini anlatıyor.
Mesaj tarihi:
abi dh'de 3. bölümden sonra 1 bölüm kadar izlerim action olmazsa bırakırım diyen tipler dolu.
banlı olmasam küfretcektim heriflere sinir oldum lan nasıl izlemem
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu orada okumayın diğer forumları. DH'de çok ağır spoilerlar var. Burada spoiler tagında olsa bile silinecek spoilerlar var.
Mesaj tarihi:
DH de okuyodum. Adamın biri daha 2. cümleden hayvan gibi spolarla girişmiş oha dedim bu ne. İşin ilginci bunu quotelayıp ilginçmiş senaryo izleyelim bakalım ekşın varsa sarar diyen tipler.
Aman.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bunu gördüm şimdi de DH'de:

Zaman Çarkı serisinden esinlenme var.Fantastik roman okuyanlar bilir.Gerçi hikaye birebir uymuyor ama dizide krallıklar,savaşçı kabileler falan filan..Çok benzer.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bunu gördüm şimdi de DH'de:

Zaman Çarkı serisinden esinlenme var.Fantastik roman okuyanlar bilir.Gerçi hikaye birebir uymuyor ama dizide krallıklar,savaşçı kabileler falan filan..Çok benzer.

ahah sdaf sdf
Mesaj tarihi:

benim sorum var

bu robert, isyandan sonra kral oldu ya. isyancıların lideri falan mıydı da krallık benim diye atladı yoksa 7hane bir araya gelip bunu mu seçti? aptal lan bu herif nasıl kral olmuş gıcığım

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bekle bir hafta, HD izlersin işte. Hele kitapları okumadıysan kesin bekle, çok şey olacak o bölümde, kötü kötü izleme bence.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
720p olmayan herşey kötüdür bir kerem! Görüntüden çok ses rahatsız ediyor beni HD olmayınca video. Kalitesiz oluyor ses, aşırı lossy.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

6. bölüm enfesti de,

7. bölümün ingilizce altyazisini bulan var mi ?
bulamadim hic bi yerde, olmadi altyazisiz izlicez de öle daha rahatti ya.

altyazi yok galiba ya. ben de cok aradim ama bulamadim. ama anlasiliyor konusmalar.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...