SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 escape yörünge dışı diyo sdfadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yeni izledim bölümü kitapta önden gitmeye başladım dizinin önündeyim yine güzeldi kitabı güzel işledikleri bi bölüm olmuş beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 5 bölüm için amma konuşmuşsunuz be. şimdi küçük velet aşağı düşüyo falan ya, bunun uyanmasına yakın anası babasının yanına gidiyor. babası ilk giderken çocuklarınıdamı götürüyor öteki kızlarını yani? orada bende kopmuş tam çözememişim. snowun annesini ne zaman göreceğiz bakalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Babası sadece kızları alıyor, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herhavzindibayni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 5 bölümü de izledim güzel dizi de. o yavru kurtlar 9 dakikada büyürken stark'ın çocuk niye 1mm büyümedi bir allahın kulunun saçı 1mm uzamadı oranın kurtları bir günde mi büyüyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 dire lar öyleymiş hacı.adamlar söyledi ya dizide ztn 2 aya kocaman olurlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 köpekler hızlı büyür çünkü cahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Hiç köpek büyüttün mü? Saçları niye uzamadı sorusuna da asdadad diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hic buyuyen cocuk gordun mu de bir diger soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 winterfell berberleriyle ünlüymüş kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 büyüttüm. hatta biberonla süt içiriyordum baştan. o kadar küçükten büyüttüm. B)- köpek* donanım haber postu gibi olmuş. az daha benzesin madem :)-D>:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 çünkü : Dire Wolf =/= Wolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 az kaldı yeni bölüme X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Dizi süpermiş. 5 bölüm bir çırpıda bitti. Baya sürükleyici. Keşke sezon bittikten sonra başlasaymışım baya merak ediyor insan :D Ve action sanki 6. bölümle başlıyacak. Bayağı başarılı dizi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Sana demedik smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 şimdi 4 kurt vardı biri mefta biri firarda biri wall da ötekide veledin yanında dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 2 kurt daha var winterfell'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 6 vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 doğru, 3 kurt winter'da ozmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Evet robb, brann ve rickon un kurtlar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sdf tmm pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 https://www.youtube.com/watch?v=NMQb7TQ4Y-A https://www.youtube.com/watch?v=lR-Kga-XDZc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 (tu) Birde bunu buldum koyduklarına bakarken https://www.youtube.com/watch?v=OU7VpQYd_yg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Masticore said: (tu) Birde bunu buldum koyduklarına bakarken https://www.youtube.com/watch?v=OU7VpQYd_yg&feature=related iyi baya bişi var gelecek bölümde demekki. dragon eggs gg sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 geriden gelip izliyodum ben. dün 5. bölümü izledim ve diziden soğudum. itoluit atık kesti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 Sonraki 61.sayfa (Toplam 236 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 çünkü : Dire Wolf =/= Wolf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 az kaldı yeni bölüme X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Dizi süpermiş. 5 bölüm bir çırpıda bitti. Baya sürükleyici. Keşke sezon bittikten sonra başlasaymışım baya merak ediyor insan :D Ve action sanki 6. bölümle başlıyacak. Bayağı başarılı dizi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Sana demedik smart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 şimdi 4 kurt vardı biri mefta biri firarda biri wall da ötekide veledin yanında dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 2 kurt daha var winterfell'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 6 vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 doğru, 3 kurt winter'da ozmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Evet robb, brann ve rickon un kurtlar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sdf tmm pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 https://www.youtube.com/watch?v=NMQb7TQ4Y-A https://www.youtube.com/watch?v=lR-Kga-XDZc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 (tu) Birde bunu buldum koyduklarına bakarken https://www.youtube.com/watch?v=OU7VpQYd_yg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Masticore said: (tu) Birde bunu buldum koyduklarına bakarken https://www.youtube.com/watch?v=OU7VpQYd_yg&feature=related iyi baya bişi var gelecek bölümde demekki. dragon eggs gg sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 geriden gelip izliyodum ben. dün 5. bölümü izledim ve diziden soğudum. itoluit atık kesti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar