MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 rapid hotfile vs. o değilde, çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 abi yalnız ben anlamadım. GAVGA jaime mi eziyodu ned mi eziyodu çözemedim orayı. ned biraz böyle ezilmiş gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Pipet said: nerden izliyosunuz ya.. yok mu şöle stream veren dizi sitesi ? bulamadım gitti.. http://www.dizihd.com/game-of-thrones-5-bolum-izle-hd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://www.news.astraweb.com/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 lan niye bitti bu bölüm of ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 spo olabilir diye abi ne kadar iyi döğüşüyormuş sarı oğlan. hatta geçen bölümlerde bi muhabbet vardı sen hiç savaştın mı len diye, orda sıkıyor sandıydım. elemanın göze hançer saplayışı iyiydi ayrıca Hound'un kralı emri ile diz çöküşü süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Dragonutopia said: Fanboyum varmı?.. var diyen buyursun gelsin.. millet birbirini öldürüyor fener bjk gs die spor bölümünde biz burda hak eden bi diziye baglıysak sana ne.. sevmiyosan nie izliyosun..izlemiyosan niye bu foruma girip bu baslıgı trolluyosun..sevmiyorum gg yazarsın ve gidersin..kastırmazsın.. neyse gg.. adam arıza beyler diziyi sevmediğimi kim söyledi lol ayrıca izlemediğimi kim söyledi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Dragonutopia said: Fanboyum varmı?.. var diyen buyursun gelsin.. millet birbirini öldürüyor fener bjk gs die spor bölümünde biz burda hak eden bi diziye baglıysak sana ne.. sevmiyosan nie izliyosun..izlemiyosan niye bu foruma girip bu baslıgı trolluyosun..sevmiyorum gg yazarsın ve gidersin..kastırmazsın.. neyse gg.. ahahahaah now u know how i feel :) ama yapıcak bişey yok, troll istemiosan troll attract etmiceksin çünkü successful troll is successful.. malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 haha üstteki post harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 süper bölümdü, bu kitapların türkçesi daha yok dimi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 http://i1080.photobucket.com/albums/j324/VDay804/GoT%20Episode%205/GoT5_houndkneel.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kral müthiş bir insan ya nolursa olsun. Güldürüyor beni. ayrıca eski karısı ile ilgili söyledikleri de iyiydi be. 7 krallık dolduramadı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 neden 9.5 oldugunu tekrar gösteren bi bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 eski karısı değil, eski yavuklusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Flassh said: süper bölümdü, bu kitapların türkçesi daha yok dimi :( var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Remus said: Sari kafa ne guzel dogusuyormus oyle cok asaglamistim bende adami icten ice utandim :) Hani starklardan baska saplantili adam yok galiba bu arada herkez evil ortamda (imp haric) o yüzden bu smug face (kralın dediği) adam yetenekli yakışıklı ve asil bi aileden. ben kitap okumadım o yüzden spoiler olmaz ilerde ne olacak bilmiyorum ama içimden geçen çok çok ilerlerde Brandon Stark ın atıyla beraber büyüyüp at üstünden ok kullanmayı öğrenip bi savaş gibi bi şeyde bizim yakışıklı lannisterı okuyla filan öldürmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Her hafta "süper imba" bölümdü diye gaza getiriyorsunuz, bir merakla oturuyoruz başına, sonra yine aynı terane. sağ el Koca sağ el bir hatunu öldürmemek için mi bırakıyor görevi? peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 trias'a hatunu değil, hatunu ve doğmamış bebesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 bu arada Lady Stark'ın epic sakallı adamı: Shall I gag him m'lady? Tyrion: Why? Am I starting to make sense? çok iyidi burası :D Tyrion çok kral adam ya, zaten orda direk atlara koşup kaçabilirdi de Lady Stark'ın hayatını kurtarması nası biri olduğunu gösterdi. ya şuanda kurtlarla aslanlar birbirlerine girdi girecekler. Ama o şişko kel herifin olayına bakarsak adamların amacı zaten divide and conquer.. birbirlerine girmelerini istiyolarki zaten doth'raki geldiğinde resistance kalmasın. Bi de sahne sonundaki fight'ta Stark'ın sağ kolu 4 tane guard kesip direk mal gibi NİYE Lannister'a saldırırsın ya.. niye abi.. taş gibi adamsın bırak onu abine bırak etraftaki mal guardları kes onun yerine offf.. çok iyi adamdı ya.. nasıl küfrettim lannistera bi de o LITTLE FINGER'la lord vrys midir o kellonun information battle'ı baya iyiydi ya ben seni daha sonra gördüm muasdhfoasdf falan çok güzeldi abi dizi çok çok çok iyi ya 10 yaşındaki oğlunu hala emdiren menopoza girmiş karılar kıl sevmeyen harbi gay'ler inanılmaz karakterli olan çok iyi konuşan tipler flawless swordfight ... need I go on? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Trias said: Her hafta "süper imba" bölümdü diye gaza getiriyorsunuz, bir merakla oturuyoruz başına, sonra yine aynı terane. sağ el Koca sağ el bir hatunu öldürmemek için mi bırakıyor görevi? peh The Wolf(Eddard) is OF THE NORTH.HE IS STILL A MAN OF HONOR!!! aynı adam siyahlardan kaçan bi kaçağın hikayesi ne olursa olsun kafasını da gözünü kırpmadan alıyo. ilkelerrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Trias said: Her hafta "süper imba" bölümdü diye gaza getiriyorsunuz, bir merakla oturuyoruz başına, sonra yine aynı terane. sağ el Koca sağ el bir hatunu öldürmemek için mi bırakıyor görevi? peh ne yani sen olsan ÖLDÜRÜN LAN UMURUMDA MI OLUR derdin? gg karakterini belli ettin :) sana anca slytherin/lannister yakışır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Trias said: Her hafta "süper imba" bölümdü diye gaza getiriyorsunuz, bir merakla oturuyoruz başına, sonra yine aynı terane. sağ el Koca sağ el bir hatunu öldürmemek için mi bırakıyor görevi? peh abi onu meselesi işte, hamile bir kızı öldürmenin onuru nerde? doğmamış bir çocuğun gölgesinden korkmak koca bir krala yakışmaz diye. hatta kral da atarlanıyor ya onurla ülke yönetilmiyor koçum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Trias is of the Zandalar. He is still an apprentice troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 aşagıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Hatun zaten hamile, hadi ordu topladık denizi geçtik deyinceye kadar zaten bebe doğacak savaş başlayacak. Tamam hikayede kralı ve şehri bir şekilde terk etmesi lazım, ama bu kadar da basit bir sebep olmasın. edit yanlış oldu spoiler pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar