mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ekran siyah oldu ve tek diyebildigim şey ha..... oldu ahaha bi hafta bekle şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ya diziyi çok yanlış beklentilerle izleyenler var. ilerde baya bırakan olur gibime geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 burdaki izleyicinin görüşü hiç bi anlam ifade etmiyor. beyinsiz amerikan izleyicisi bırakmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 o yüzden sex var ya bol bol. inş oraya kanıp bırakmazlar. ama bu sezon öyle höylöylöy bir savaş beklemiyorum ben. 5-10 kişi öyle kendi aralarında vuruşurlar falan muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bu dohtraki kraliçesi kardeşini öldürecek/öldürtecek yada khal öldürecek sankim. kitapta da böyle mi oluyor? adam çok kıl+tıfıl birde ejder kanı dedikçe ağzına vurasım geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 adamı oynayan elemanın tipi xunn'u az andırmıyor mu, yakın eşit sarışın hali gibi değil mi abi? dizi esnasında imageboardlardan resim koyacak diye bekliyorum zaman zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 AtlaraFisildayan said: bu dohtraki kraliçesi kardeşini öldürecek/öldürtecek yada khal öldürecek sankim. kitapta da böyle mi oluyor? adam çok kıl+tıfıl birde ejder kanı dedikçe ağzına vurasım geliyor. Kitap konuşulan konu: http://forum.paticik.com/read.php?11,5558041 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 dasaaa said: dizi esnasında imageboardlardan resim koyacak diye bekliyorum zaman zaman. bu ne abi asdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bu lady stark kaygı dolu anne , kadın çok anaç valal helal olsun, yavrularını nasıl koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ne koruması lan kadın starkların sonunu getirdi bi an gazla. bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 lanet olsun.. game of thrones facebook sayfalarındaki resimlerin altına spoilerlar yazmışlar ooooofffff kardeşim bu kadar spoiler olmaz yaa.. bari kitaba hiç uymasınlar o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 feysbuk sayfası çok tehlikeli, yazılanları geçtim okumuyorum ama bazı dallamalar var fan art çizicem diye spoilerin şeyine su kaçırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 of herkes çok sevmiş de son sahne bana yine yapmacık geldi abi nie böyle oluo anlamadım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sovereign said: üstteki biyerden spoiler duymuş bence :( adamın teorisini onaylamak da bir nevi spoiler vermek, lütfen dikkat edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 abi okuz millet. adam kitapla ayni olmayan birseyi soracak tutup hayvan gibi herseyi spoil ediyor. bu baslik gibi safe zone haric bakmiyorum hic bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yukarısı biraz spoiler gibi olmuş hep. silsem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 acıma vur kellelerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 evt acıma sil, winter is coming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 safe-zone korunmalı, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 3 strike alan giremesin vizyon bölümüne bi süre. güzellikle anlamıyorlarsa döve döve öğretin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 son sahne <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Sonu çok iyiydi bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 GERGE said: safe-zone korunmalı, evet. /bow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 gerge ben bi tahminde bulunduydum spoiler diye silmişsin. e şimdi tahminimin gerçekleşçeini anladım. ABİ NAPTIN SEN FARKETMEDEN BANA SPOILER VERDİN ABV! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Senin altında söylediler onun gerçek olduğu gibi şeyler, ikisini de sildim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar