escape Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 pazar günü kardeş. pazartesi kesin olarak izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 abi ben bişeyi anlamadım. bu lannisterlar var ya birbirlerini düzüyolar. orda brother sister geçiyo... şimdi 00'ıncı bölümü de izledim ikizmiş bunlar. insest is the best, put your sister to the test mi yani? ne ayak lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Cystein said: abi ben bişeyi anlamadım. bu lannisterlar var ya birbirlerini düzüyolar. orda brother sister geçiyo... şimdi 00'ıncı bölümü de izledim ikizmiş bunlar. insest is the best, put your sister to the test mi yani? ne ayak lan? evet ikiz kardeşler. ensest yapıyorlar. spoiler değil aslında söylendi dizide ama yinede spo yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Abi ben bu 00'ı trailer falan zannedip indirmiyordum? izlemeli miyim? iniyor gerçi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 insider gibi bişi. ben dizide gördüm anladım da mala bağladım inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 00 01`in ilk 15 dk. gibi bir şey değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 dreagloth said: 00 01`in ilk 15 dk. gibi bir şey değil miydi? yok o preview. 00 1-2 ay önce yayınlanan yönetmen'in, ekibin fln röportajları, set görüntüleri, 1-2 ufak sahne vs gibi tanıtım şeysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 KIŞ GELDI BEYLER GOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 lan pit diye bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Önce biraz beklim, bölüm biriksin, bu arada kitaba başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 yaşlı teyze çok korkunçtu lan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 shaggy çıktı aahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 pırt diye bitti yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Nosfe said: Eksik olan karakterler, biraz da ufak tefek spoiler var ama kafası karışanların işini görür. şunu aplamak lazım, kl deki karakterler de girdi işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 offf pazartesi sendromumu yoketti bu dizi, çok güzel ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 03 indirdik ama izlemedim ya SU HEANA denen kadina cok uyuzum ya acayip itici geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Heana kim ya? bu kral da gidici bence beyler, o bahsettikleri eskiden iyi dövüşçü olup sonra staminası azalan adamın ölümü bariz kralın ölümüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 şu diziye yaptığım tek yorum "çok iyi." ama ne yapayım arkadaş.. üçüncü bölümde çok iyi. kitabına da başladım, ufak tefek değişiklikler harici birebir gidiyormuş. çok iyi. çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 anlaşıldı yine bol bol saydıracam dizideki malum kişilere akşam akşam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hound'u ed'in öldüreceği o kadar belli ki :D ne zaman gerçekleşicek bu kavga diye oturdum bekliorm yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 her hafta beklemek ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Bu starkin 5 mi 6 mi cocugu var? hani dizinin 1inci bolumunde 6 direwolf 6 kardes icin oluyor fakat toplam 4 stark 1 bastard 5 kardes var dizide 6inci yokmu benmi yanlis anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 bi de sarışın ufaklık var da çok ufak görünmüyor sdfkdjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 6 sanırım en büyük oğlan,gideri olan kız,düşen çocuk,afacan kız,bastard birde küçük bir erkek çocuğu daha var yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar