df Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 lara croft hepinizin bilinçaltına büyük memeyi öyle bi kazımışki bunlara küçük diyorsunuz. =) hep tomb raider ile büyüyen gençlik bunlar. =P yok öyle herkese büyük meme. akp bi 10 yıl daha erken gelseydi bunun tamamını bi kerede algılayamayacaktınız bile. bi sağına bi soluna bakıp anca meme olduğunu anlayacaktınız. =)
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 millet diziyi bırakıp kızları tartışır olmuş :D bende ilk görünce bi hayal kırıklığına uğramadım değil, ama theonun ablasından sonra düşündümde gayet başarılı işte
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 elesso said: http://29.media.tumblr.com/tumblr_m0seri0AtE1qbr9p2o2_250.gif asdf gibi
bansheee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 df said: lara croft hepinizin bilinçaltına büyük memeyi öyle bi kazımışki bunlara küçük diyorsunuz. =) hep tomb raider ile büyüyen gençlik bunlar. =P yok öyle herkese büyük meme. akp bi 10 yıl daha erken gelseydi bunun tamamını bi kerede algılayamayacaktınız bile. bi sağına bi soluna bakıp anca meme olduğunu anlayacaktınız. =) offf sesli güldüm.Bi tespit bu kadar yerinde olabilir
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 çekçük agızlı boyern kızı debra gibide gözleri var.
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 9olm kız gayet iyi delimisiniz, heleki o ısrarkar tavırları. ulan bana böyle veren olsa tahtı kıçıma sokardım. diziye dönersek abi biz bile gördük white walkerin mavi gözünü robb nasıl göremedi de söylemedi, o iş biraz garip oldu. merak ediyorum. alıcam kitabida , aldım aslında okumyorum öyle duruyor üşengeçlikten.
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 esasen bütün bölümlerde yayınlanan mememerli bi caps yapsak güzel olcak ya...
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ne güzel memeler koyuyorlar şu dizide,meme makyajcısı ne şanslı adamdır kim bilir.
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 AtlaraFisildayan said: 9olm kız gayet iyi delimisiniz, heleki o ısrarkar tavırları. ulan bana böyle veren olsa tahtı kıçıma sokardım. diziye dönersek abi biz bile gördük white walkerin mavi gözünü robb nasıl göremedi de söylemedi, o iş biraz garip oldu. merak ediyorum. alıcam kitabida , aldım aslında okumyorum öyle duruyor üşengeçlikten. yoo gördü yahu, hatta lord commander a söyledi ya böle böle diye, o da ne gördüysen ilerde ondan daha çok göreceksin diye
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 NeoStyle said: AtlaraFisildayan said: 9olm kız gayet iyi delimisiniz, heleki o ısrarkar tavırları. ulan bana böyle veren olsa tahtı kıçıma sokardım. diziye dönersek abi biz bile gördük white walkerin mavi gözünü robb nasıl göremedi de söylemedi, o iş biraz garip oldu. merak ediyorum. alıcam kitabida , aldım aslında okumyorum öyle duruyor üşengeçlikten. yoo gördü yahu, hatta lord commander a söyledi ya böle böle diye, o da ne gördüysen ilerde ondan daha çok göreceksin diye ya gördüde direk söylemedi işte. zaten lord dahil hiçbirisi şimdiye kadar bir white walker yada dokunduğu kişi ile karşılaşmamış ( saldıran hariç) . çok üstü kapalı konuştu bence.
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 "nutella yerim" said: ne güzel memeler koyuyorlar şu dizide,meme makyajcısı ne şanslı adamdır kim bilir. meme makyajcısı diye bi branş mı var istifamı veriyorum hemen, nereye başvuruyoz
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Karea said: "nutella yerim" said: ne güzel memeler koyuyorlar şu dizide,meme makyajcısı ne şanslı adamdır kim bilir. meme makyajcısı diye bi branş mı var istifamı veriyorum hemen, nereye başvuruyoz oglum o memelere fondoteni,parlatıcıyı,kremi,pudrayı kim sürüyor sanıyorsun,onca işi var
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bana.. benim memelere lazım aylık 1000 sigorta yok
Karea Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Llama said: bana.. benim memelere lazım aylık 1000 sigorta yok ilk basamaklar da böle se leşmiş ya ama high end olunca akarsın o ayrı
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JugdKZo0USU
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Oha siffredide yok boyle fantazi, gay , hetero, ensest trio.. Hey yarabbi... nice one.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 konu kaymış, game of thrones okumaya geldim, memeler buldum
Fly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 kaptanın kızına makyaj yapmak istediğinize emin misiniz
samaella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 memelerin üzerine çok yatmış az biraz silikonla önü açılır ablanın
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 spartacus'da bile bu kadar meme tartışmamıştık. yeter abi ya ne meme sevdanız varmış. got threadi burası memme değil
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/01/i-see-what-you-did-there.png
Öne çıkan mesajlar