EmenikeNiangSow Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Spoyler vermeyin LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 urspu cucugu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Lopeth said: urspu cucugu AHAHAHAHAHA (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 YAKALIM !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 GERGE said: İki cilt daha çıkacak daha, bilmiyoruz. Closure getirir ama yazar.o 2 cilt çıkmadan ölmezse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 diğer uzun serisini adam gibi bi son yapmadan bitirmiş diyolla, burda da o tarz bişey yapçak çok belli, ana mevzu herkesin beklediği gibi bitmeyecek o kesin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Kuyruklu yalan. Başka uzun serisi yok ki. Wild Cards'ı diyorlarsa o apayrı bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ikinci bölümdeki memeler yüzünden memeden soğudum yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 gemideki kadın hakkaten o kadar kötüydü ki seksten soğuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 küheylan said: ikinci bölümdeki memeler yüzünden memeden soğudum yemin ediyorum. AHAHAHAHAHAHAHA bittim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 burns landing gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 spoylırdı diildi, öyleydi, böyleydi, yazdıydı sildiydi, ne yazdıydı, o spoylır mıydı, kitaptandı, ileri bölümdendi, 3. kitaptı, 5. kitaptı diye diye güzelim threadi bok ettiniz gençler. bölüm modu olucaktım var ya kan akardı kan! zaten 2. bölümün yarısında uyuyakaldım, moralim bozuk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Senin ne yazdigini merak edip girdim yoksa yakinindan gecmiyorum ben de harbiden pic oldu guzelim topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 eskiden bu topicte at biner kılıç kuşanırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Emaleth Abla hislerimize tercuman olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 2. bölümün full hd sini bulamadım bi türlü:( zamunda da bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 çıkmadı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Sparkcaster said: kitabı okuyanlar ingilizce kitap okuyo ya ebook niye okusun aynen. ve nereden bulaştım arkadaş bu kitaba? kasım'da bitirdim yayınlanan tüm kitapları ve şimdi her geym of tırons dendiğinde tüylerim diken diken oluyor, çünkü corc re re martin amcanın bir daha ki kitabı ne zaman yayınlayacağı ve hatta kaç kitap daha yayınlayacağı tam muamma...yav işin kötüsü bu amca ne olur ölüp mölmesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 bkz the wheel of time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Adama çok ayıp olacak ama Sanderson daha iyi bitiriyor gibi geliyor bana WoT konusunda. Jordan baymaya başlamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Yok abi başka forumlarda da dolaşıyorum.Şu soruyu soran o kadar adam gördüm ki Lord Ned Stark yaşıyor mu bu adamların zekasından harbi şüpheleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ned stark hangisiydi ya? uzun saşlı olan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 donanımhaberde takılmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Ha bu; http://images4.fanpop.com/image/photos/17800000/Eddard-Ned-Stark-game-of-thrones-17834627-1600-1200.jpg Yani Sean Bean, nam-ı diğer Her filmde ölen adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar