Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mortis said: dizi evet daha hiç combat görmedik düzgün, kareografiler , efektler kapışmalar bakalım bir Spartacus kalitesinde olacak mı, çünkü bazı şeyler dizide böle ucuz diziymiş havası veriyor, özellikle şu Targaryen sahneleri, oynayan adamın tipi saçı falan böyle çok ucuz duruyor. O evlenme sahnesinde mesela hiç böyle ihtişam havası verilmemiş koskoca yüzbinlerce kişilik klan, böyle 10 kişi toplamışlar işte dans ediolar kapışıolar vs. Bilemedim. bu diziye ucuz demeyin ya ahaha, adamlar diziye özel yemek yapıcak şef bile tutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Drago'lar başka kıtadalar ve çok ilkeller o yüzden öyle. kral ile stark konuşurkende söylediler denizden bile korkuyorlar ve gemileri yok. yani onların giyimi kuşamı, evleri, kitapta da böyle paspal. oradan dizinin kalitesini çıkartamayız bence. karakterler mekanlar fln çok iyi uyarlanmış bence şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 insanının diziden anlayışı ihtişamlı savaş sahnesi olmasın ama artık ya mis gibi dizi abi.spartacusu spartacus yapan 2 tane kan efekti değildiki.dalaverelerdi.ki spartacusun ilk 2-3 bölümü kalite dipteydi sıkıcı falan denmesine ragmende gayet güzel 2 bölümdü. ilk kitabım geldi bugun aksam gelince okicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 df said: Drago'lar başka kıtadalar ve çok ilkeller o yüzden öyle. kral ile stark konuşurkende söylediler denizden bile korkuyorlar ve gemileri yok. yani onların giyimi kuşamı, evleri, kitapta da böyle paspal. oradan dizinin kalitesini çıkartamayız bence. karakterler mekanlar fln çok iyi uyarlanmış bence şimdiye kadar. yok abi onların giyimi kuşamı değil olay, ilkellikten bahsetmiyorum o normal, targaryen'in tipi, saçı falan, aktör çok dandik geldi özellikle, dediim gibi evlenme sahnesi de böyle drogonun önüne atmışlar 10-15 adamı takılıyor şeklinde. ilerde görürüz ya bütçesini anlarız belli eder kendini çok efekt gerektiren sahnelerde veya büyük savaşlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 jason momoa sevişme sahneleri çok zor geçio rerörö demiş: http://www.mtv.com/videos/news/645369/jason-momoa-talks-intense-game-of-thrones-sex-scenes.jhtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ne tartışıyorsunuz ki burada? Bütçe belli zaten: İlk sezon $60.000.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 forum burası tartışıyoruz canım benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Pazartesi sendromumu aldı bu dizi, kitabıda bir sezon izleyip sonra okumakta karar kıldım :P Öyle ufak şeylere takılıyorsunuz ki :) boşverin işte şahane kurgusu var, ortamı çok güzel yansıtıyorlar, karakterler muhteşem daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 aynen evr'nin dediğinden yapacam ben de. zaten şu an üç kitabım var sırada. barnes'tan da siparişi veririm. shipping dahil 50 tl hiçbirşey değil gerçekten 4 kitap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mortis said: dizi evet daha hiç combat görmedik düzgün, kareografiler , efektler kapışmalar bakalım bir Spartacus kalitesinde olacak mı, çünkü bazı şeyler dizide böle ucuz diziymiş havası veriyor, özellikle şu Targaryen sahneleri, oynayan adamın tipi saçı falan böyle çok ucuz duruyor. O evlenme sahnesinde mesela hiç böyle ihtişam havası verilmemiş koskoca yüzbinlerce kişilik klan, böyle 10 kişi toplamışlar işte dans ediolar kapışıolar vs. Bilemedim. ucuz dizi havası vermiyo yalan söyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Dugun konusunda hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bir buçuk dakikalık sahne zaten daha nolsun gayet kitapta hayal ettiğim gibiydi targaryen prensi de mükemmel seçilmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bunu da ön sipariş edebilirsiniz bu arada: http://search.barnesandnoble.com/A-Dance-with-Dragons/George-R-R-Martin/e/9780553905656/ eBook versiyonu aldım bile ben, burada da basılı versiyonu: http://search.barnesandnoble.com/A-Dance-with-Dragons/George-R-R-Martin/e/9780553801477/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 haklıyım tabi DAS neyse güzel dizi canım böyle diziden haz almamış gibi bir imaj çizmiş olabilirim de gayet beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kotu hayal etmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 HAlay bile cekilmedi lan oyle dugun mu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 100 bin kişilik göçebeden bahsediliyor, bunlar muhtemelen clanlar halinde yaşıyordur gibime geliyor. 100 bin adam aynı bölgede çadırlarıyla gezmez muhtemelen. ama bu adamın çağrısına tüm clanlar birleşebilir. avatar gibin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 dügün gayet iyidi abi, havai fişek gösterisi üzerine ibo konseri mi bekliyodunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu arada o sarışın prensin tipi çok korkunç değil mi ya, resmen suratını sonradan yapmışlar gibi çocuğun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Viserys cok ii harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 faşo Viserys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 3 tane sarışın prens var aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Ben o düğünü bir dağın eteğindeki kocaman bir ovada on binlerce kişilik bir orgy tarzında hayat etmiştim. Ergendim ama o zaman, yaş 14-15 daha. Bana da biraz yavan geldi dizide. Ama bütçeyi buralara harcamaktansa ileriye ayırmak daha mantıklı tabii. King's Landing güzel olsun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://i.cdn.hbo.com/assets/images/series/game-of-thrones/character/joffrey-baratheon-1024.jpg şu çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 joffrey i diyordur. gıcık adamları tipsiz seçmeleri güzel oluyor. her yönden sövüyorsun =) visery çok iyi ona dediğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar