Karea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 theon un kardeşini oynayan ablayı bi ben mi sevmedim, ya halbuki ne beklentilerim vardı o abla için üfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 http://cdn2.screenjunkies.com/wp-content/uploads/2012/01/Liam-Cunningham-e1326496062400.jpg abi davos'u oynayan herif az biraz inansaymış stannis'i tuttururmuş ya. kendine güvenmemiş ilk tercih davos yazmış, 2. tercih stannis yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Karea said: theon un kardeşini oynayan ablayı bi ben mi sevmedim, ya halbuki ne beklentilerim vardı o abla için üfff aynen, asha kafamda canlandirdigimdan oldukca farkli bi imaja sahip dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ne çabuk düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 İyice karıştı benim aklım kim kimdi. Kim kimin kuyusunu kazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 720p düzgün olan nere var 2.bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 3 leak oldu sandım lan dedim ne çabuk ahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 tr altyazı gece 2-3 gibi çıkcakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 nasıl çıktı 2. bölüm? 1. bölümü daha dün izledik abi , ben alamadım neler olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 madness!é Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 özlemişim la sevdim ilk bölümü 2. bölüm iniyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 webrip ne yaa nasıldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 webrip kalitesi güzel gayette,pek aşırı fark yok diğerlerinden.altyazı sorunu var sadece,ingilizce altyazısında sanırım dothrak dilinde olan konuşmaların ingilizcesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 bugün öğle izledim ben webripi, gayet yeterli kalitesi. yalnız altyazı yoktu sanırım çıkmamıştı henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ilk bölüm b.k gibiydi, uyuyacaktım az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 o kadar iyi başladı ki. POWER IS POWER milfin vücut bulmuş halisin. kavramın somutlaştığı noktasın. döverek öperim hayvan kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 tr altyazı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 dayanmıcam izliyim bari sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 benjani said: tr altyazı çıktı (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 eee şimdi 2 hafta beklicez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 felfecir said: eee şimdi 2 hafta beklicez :/ bu kötü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kızıl saçlıya hasta oldum ya :D yuh herkesin seppianınkileri ne zaman göreceğiz dediği gibi bende içimden acaba bununkileri görürmüyüz dedim hatun ellerini elbisesine attı asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Laorx said: http://cdn2.screenjunkies.com/wp-content/uploads/2012/01/Liam-Cunningham-e1326496062400.jpg abi davos'u oynayan herif az biraz inansaymış stannis'i tuttururmuş ya. kendine güvenmemiş ilk tercih davos yazmış, 2. tercih stannis yazmış. hahaa bencede davosu oynayanla stannis yer değiştirmeliymiş,stannis yetemiyo benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 kızıl karı bunun olayı ne ki lan. niye zehirden etkilenmedi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 aquila said: allah gelse kurtarmaz cofreyi, bi anasi seviyo. halbuki evlat olsa sevilmez itici piç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar