Masakari Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ohaa "the wall" insan yapısı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Kitabı okumayan bakmasın Cersei siyah saçlı çocuğum vardı diyordu bu bölmde o kitapta var mıydı? Kitapta Ned'e hiç Robert la yatmadım aslında gibi birşey diyordu gibi hatırlıyorumda. O saç olayıyla çözüyordu zaten Ned olayıda. The Wall da insan yapımı. Bran the Builder diye bir Stark inşa ettirmiş 8000 yıl önceydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yok oyle bisey, atmislar orayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Brandon Stark - Brandon the Builder binlerce yıl önce yapmış. Winterfell'i fln da o yapmış ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 kitabini odunc verebilecek biri varsa seve seve odunc alirim. lost ilk sezonundan beri bir sonraki bolumu boyle bekledigim bir dizi olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bran uyandigina gore, haftaya HODOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 yani???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 HODOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben de dire wolf istiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 en çok ben istiyorum direwolf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Tokatlarım lan o prensi ne istedi hayvancağızdan.Yalnız arada kasabın çocuğuda kaynadı galiba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gunumuzde direwolf diye bisey yok ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Aket-Atum said: import said: Acayip sardı , 2. bölümü de izledim. Kitabını da mı okusam napsam ? İng mi alsam Türkçe mi alsam kitabı ona karar veremedim . İngilizce'si kasar mı acaba , baya bir bilinmedik kelime vardır , dünya kadar tasvir olduğunu varsayarak. Türkçe okuyunca da o tadı alamayacakmışım gibi duruyor , bilemedim :) Türkçesi var mı? Adı ne ? Tahtlar oyunu? :D Taht Oyunları. Türkçesini D&R'da gördüm ayaküstü baktım 2-3 sayfa da iyi değildi çeviri. İngilizce okuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 he tamam anladım.;) aquila said: HODOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ooo dizi çıkınca kitabı okumak istiyenlerin sayırı çoğalmış http://www.kitapciniz.net/u/kitapokur/img/c/b/u/buz-ve-atesin-sarkisi-taht-oyunlari-birinci-kitap20101211064611.jpg Güzel güzel fantastik dünya iyidir join ussss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 prensin yüz tipi çok değişik değil mi sanki elle çizmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 elf de yok ama olsa titretirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gumbur gumbur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://images4.fanpop.com/image/photos/20400000/Khal-Drogo-game-of-thrones-20460614-466-700.jpg adamdaki karizmaya bak yau. ölecek mi bu spo içinde yazsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Kitabı okuyalı baya uzun zaman olmuştu hep unutmuşumda köpekler olaylarda daha aktif değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sadece smartahn baksin evet =|. @nolax: oyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ...aquila'non yazdığını görmeden yazmıştım o yüzden sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 aquila said: sadece smartahn baksin evet =|. @nolax: oyleydi allahım nden neden :( şişman kral mı öldürüyor yoksa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gene smarthana yok abi savas sirasinda cenk ederken yaralaniyo, sonrasinda olanlari yazmiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar