toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 2 gunde izledim tum bolumleri. yalnız bugun ogrendim ki yeni sezon 2012 april diyor. ulan allahsızlar 2 sezon arasında 1 sene ara konur mu laaaan. o zamana kadar unuturum gider yani. araya bir suru dizi girer ohooo. ayıp be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Ardeth said: axedice said: Cofride chaotic evil olacak kapasite yok, olsa olsa stupid evil olur o. chaotic ergen chaotic chaotic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bi tarafları kalkmış velet desek daha doğru olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 DEADLINE: The author of the Thrones books, George R.R. Martin, once said that he considered his novels un-filmable. What convinced you both they could be filmed after all? BENIOFF/WEISS: Ignorance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 filme çekilemez demiş ama detay yüzünden diziye çekilemez dememiş ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 http://2.asset.soup.io/asset/2238/0930_785d.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 s2 cast belli oldumu Melisandre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bundan esas çok iyi tyrell kızı olur neydi ismi margaret mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 January Jones olsa keşke her bölüm seks sahnesi olsa sonra mmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Fin said: s2 cast belli oldumu Melisandre Bununda memintoları görürüz herhalde dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Sovereign said: bi tarafları kalkmış velet desek daha doğru olur götü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 oha sayfa başına gelince de çok kötü oldu arkadaş vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yazıldı mı bilmiyorum ama 15 eylülde cnbc ve hden de başlıyor ilk sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 olm bu dizi bana niye sikici geliyor daha onceden kitaplarini okumadigim icin mi veya alistim hep 20dakkalik komedilere... bitmiyor anasini satayim bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 senko said: olm bu dizi bana niye sikici geliyor daha onceden kitaplarini okumadigim icin mi veya alistim hep 20dakkalik komedilere... bitmiyor anasini satayim bolum. ölüm cezası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ben diziyi izledim kitabı okuyorum kitap sıkıcı geliyo meme yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bundan once en son spartakus seyrettiydim o izlettiriyordu mesela kendini bide daha konuyu tam anlayamadim bunda hatta dur soram lan bu sari sacli gavat varya niye oldurdu bu krali? bide nasi yasio hala, adam krali oldurdu laylaylom geziyor? bide kariyla sevisirken cocugu atti ya assaga, o hatun bu adamin neyi oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 escape senkoyu hacklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yetolar sarmış başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 olm soyleyin iste okutturmayin bana kitabi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 senko said: bundan once en son spartakus seyrettiydim o izlettiriyordu mesela kendini bide daha konuyu tam anlayamadim bunda hatta dur soram lan bu sari sacli gavat varya niye oldurdu bu krali? bide nasi yasio hala, adam krali oldurdu laylaylom geziyor? bide kariyla sevisirken cocugu atti ya assaga, o hatun bu adamin neyi oluo? abi sen izlediğine emin misin? sevişme sahnelerine sarıyo olma? en temel olaylar bunlar çünkü:D sakin kafayla izle bi daha istiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi sordukların için kitabı okumaya gerek yok ki sdfsdfsds izlediğine emin misin diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ya televizyonda la vuelta acik monitorde dizi oynuo iste kacirmisim demek en kritik yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Yeterince iyi değilmişsin senko. Bundan sonra zorlama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 http://i.imgur.com/rzwyO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar