Remus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 9 içim ciz etti bu bolum jamie yakalandi, imp assagalandi, eddardin kafa gitti, snow kuzeyde takilid kaldi, daenerys in kocasi öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 khal ve daenarys aşkı daenarysin khali ölüme götüreceği belliydi zaten. saf testosteron adama, yok onu öldürme, yok şöyle, yok aşkitom diye yok bebişim. zaten türklükte var adamda. kıza artislik yapıcam, adamın boğazından dilini çıkarıcam, vur lan hadi vur tarzı dövüştü, yarayı aldı mikrobunu ölüme gidiyo eleman. koskoca khal gidecek ake saçı kesilmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kitabı okumasaydım çok fena küfür ederdim burda kurtardım seni hahah izlememiş biri okusaydı yazık olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hemen düzelttim çok çok özür dilerim unutmuşum bi an spoyu koymayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 tamam sorun yok sdfgdg vurucam ama senaristini yapımcısını otunu bokunu şu dizinin he adam gibi bitirin şunları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi entera basar basmaz hasitir naptım ben diye bastım zaten güncelleye hemen:) o arada az bile yemişim laf :) bölüm biter bitmez, inception soundtrack flaclari açtım. kılıcımı getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 kitapta 4 5tane delikanlı karakter var, gerisi silme gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 109'da cok hizli gecmisler gibi geldi bana. bir suru olay oldu ve neden oldu nasil oldu hicbirini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Sparkcaster said: kitapta 4 5tane delikanlı karakter var, gerisi silme gerizekalı en delikanlı shagga mı sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bölüm baya iyi build up yanlız, finalde noluyo bilmem ama btünü delikanlı karakterler bufflandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi yanlız hani jaime i böyle kolay kolay bırakmazlar umarım karşılığında sağlam bişey almadan, yada öldürsünler yani (hoş ne olduğunu da biliyorum spoiler yedim :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Mesele bulmussunuzda iyisini istiyorsunuz degil gercejten cok kotu gecmisler. Kitap'a haksizlik bu. Ama belliydi boyle olacagi eski sahnelrden. Her bolume pompolama koycaklarina en azindan savas taktikerini yansıtsalardi guzelce. Kılıcın kılıca vurmasında değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bölümü bitirmeden biraz daha yazarsan spoiler yicen dikkatli ol :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bulduğum full harita http://gall.dcinside.com/list.php?id=america_ani&no=53085 türkiyenin olduğu kısım tam olmamış :ppp asshai hakkaten çok aşağıdaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 valla tahmin sposu.bölümü izlemeyenler bakmasın jaimenin ölüceğini düşünmüyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bölüm 9 sonu abi. tamam çok ölüm oluyor karakterleri harcıyor george amcamız acımaz şekilde diyorlardı ama.. beklemiyordum.. çok ağır küfürler etmek istiyorum. böyle. inanılmaz ağır. nası ölür abi ned. joffrey'nin ebesine laflar hazırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 taş kargalardan shagga bomba bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 10. bölümde telafi ederler inş kısa kestikleri yerleri. Fİnal bomba olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ABİ. NAAPTINIZ ABİ. ABİ... //xunn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Red said: valla tahmin sposu.bölümü izlemeyenler bakmasın jaimenin ölüceğini düşünmüyorum ya ulan ned'i öldürüp Jaime'yi gebertmezlerse, banner'ımı alır, kılıcımı kuşanır güneye doğru yola koyulurum aga!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Jamie ensest felan ama adamda onur var kiymayin onada. Hem cocuk baya iyi dogusuyor baya iyide karakterize edilen karakterlerden biri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 1 hafta bekle şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 9 ay bekleyecez haftaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 yahu bu diziye nası kotu, bayık falan diyebiliosunuz anlamıorm. aksiyon istiosanız 24 falan izleyin abi. dizinin adı "taht oyunları" bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dizide aksiyon yok diyenler merhum el john arryn`in cocugu gibi mizmizsiniz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar