Buddha Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dreagloth said: Post kasmış olmak için mi yazıyorsunuz anlamıyorum ama çok boş yazıyorsunuz, desteksiz sallıyorsunuz. Kim ne sallıyor abi birde onu açıklama zahmetinde bulunsan? Yanlış bilgi varsa düzelt bizde öğrenelim. Ki ben kitabı falan okumadığımı söyledim merakımdan soruyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ne yazık zırhların en ince ayrıntısına kadar yapıp onlarca kişiye giydirmişler abi, bunlar mı bütçeden kısıyor yapmayın ya. kitapta yokmuş işte dediklerine göre ondan koymamışlardır savaş şeysi. diğer kitaplarda varsa koyarlar hayvani bütçe vardı heriflerdi tanıınmış olarakta sibel kekilli var yetmemi ilk bölümde ned'in ölceği spoilerini almıştım ben, bekliyordum fakat bu bölüm olcağını tahmin etmedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 abi adam yeni baba daha gergin. üstüne varma. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dostum kitabi okumadim bilmiyorum dogal olarak olup olmadigini olmamasi mantiksiz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o şekilde paraya kıyan dizi Rome vardı. ne oldu parasızlıktan 2. sezon 1. sezonun yanından geçemedi. Meydan muharebesi izleyip napıcaz zaten abi. film değil dizi izliyoruz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Simdi bu tercih meselesi, baskasinin para kazanip kazanmamasina gore sahneler olsun olmasin bunun hesabini sen ben yapamayiz. Benim tercihim savaslarinda olmasi dunya para kazaniyor diziler ve oyunculari koysunlar eksik olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ya ben de alttan alttan halden anlayın diyorum işte dizi ile film'in kazandığı para bir mi. 20k adamın savaştığı hangi dizi var hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Kitapta yoksa olmaz. Uyarlama bu. Çok güzel bir uyarlama üstelik. Ne diye bozsunlar bu gidişatı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 dreagloth said: Post kasmış olmak için mi yazıyorsunuz anlamıyorum ama çok boş yazıyorsunuz, desteksiz sallıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Orasi dogru :) Yine de bir yildiz eklesinler diziye bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Şu anki gidişattan gayet memnunum ben edit: o konuda yorum yapamicam sadece ilk kitabı okumuştum karakterler nasıl gelişiyor/değişiyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 o değilde dothrakilerin zırhlılara karşı ne kadar yetersiz kalabilceklerini de gördük aslında herifin silahı zırha takılınca mal gibi kaldı, bakındı adam boş boş ki dandik bi savaşçı gibi durmuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 oyuncuların çoğu ingiliz. bir yıldız ekleseler bile ingiliz yıldızı olur biz tanımayız (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Jaegerjaquez said: o değilde dothrakilerin zırhlılara karşı ne kadar yetersiz kalabilceklerini de gördük aslında herifin silahı zırha takılınca mal gibi kaldı, bakındı adam boş boş ki dandik bi savaşçı gibi durmuyodu. o adam zırh mırh bakmaz biçerdi bana kalsa ama senaryo napıcan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 EricCantona said: Amerikada oyuncular arasında ciddi bi ayrım var dizi oyuncusu ve sinema oyuncusu diye, sean bean sinema oyuncusudur,öyle uzun soluklu 50 yıl sürücek bir dizide yer alması beklenemezdi. Bu yüzden böylesi efsane bir role 1 sezon oynayacak bu tarz bi adam bulmaları normal. amerikada böyle bir ayrım olmakla beraber oyuncuların çoğu British ve tiyatrocudur, ve yetiştikleri ekol amerikayla farklı bu yüzden. evet overseas acting yapıyolar amerikada hollywood filmlerinde oynuyolar ama british için tiyatro/dizi/sinema çoğunlukla içiçedir . Örneğin Colin Farrel'i çok alakasız bi bbc tv dizisinde görebilirsin. Sean Bean de Game of Thrones daki çoğu oyuncu gibi tv ve sinema performansına açık bir tiyatrocudur. Diyelim ki Sean Bean amerikalı olsun, yine de kariyerinde gerçekleştirdiği TV performansı sinema performansı kadar çoktur. 8 sene süren bi tv projesinde yer almıştır. O yüzden Sean Bean "sinema aktörüdür" demek hata diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bu dizideki oyuncularin hemen hemen hepsi secme yapilarak bulunmus. Sadece Sean Bean ve Peter Dinklage'a rolleri direk teklif edilmis. Bu arada Sean Bean'i une kavusturan ilk rolu Sharpe dizisindeki Sharpe. Yani dizi oyuncusu olarak tanindi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Zaten kaç cüce oyuncu var ki bu kadar iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 guzel bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 delircem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 bi fan made map buldum normalde göremediğimiz kısımları da yerleriyle çizilmiş. PM atarsanız linki paylaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 la burda paylaşsana ne pm'i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Joffrey veledi artık nefret ettiğim ultimate karakter olmuştur, tüm hayatına küfrettim ve umarım tyrion dışında tüm lannister'ların kafaları kopar. ne güzel gülüyodum tyrion'a bu bölüm, hill tribes tripleri fln acaip güzeldi bölüm. sibel meme savaş derken tüm heyecanım boğazıma düğümlendi. bir de painted dogs nedir ya ahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Abi dizi izliyosunuz, çokta güzel uyarlamışlar işte daha ne. buldunuz kılsızını arıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 buldular da altyazılısını arıyolar.. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar