GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Eski opera sürümlerinde 1ve2 tuşlarıyla sekmeler arasında geçiş yapabiliyorduk Opera9 dan sonra acaba sekmeler arası geçiş klavyeyle tamamen kalktı mı yoksa bunun bir ayarını yapabiliyor muyuz? Yapabiliyorsakta nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 noldu? nie mouse u kullanmıon? sağ elinmi dolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ctrl+Tab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ctrl+f12>advanced>shortcuts>keyboard shortcuts buradan ekle işte.. bende numpad 1 <- numpad 2 -> numpad 5 sayfayı kapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 her win tabanlı programda ctrl+tab yarar bu arada haberin olsun. word autocad vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Ctrl+Tab her programda işe yarar. Ben de kullanıyorum Linux'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bi excel'de sheetler arası geçmiyor o galiba :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Hallettim çok saol dasaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 excel için de ctrl+page up ya da page down. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Excel kısayolunu ben de merak ediyordum, isabet oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 excell'de de görevini yapıyor ctrl+tab.booklar arası geçiş yapıyor.ki ctrl+tab zaten iç pencereler arası geçişi sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 dasaaa said: ctrl+f12>advanced>shortcuts>keyboard shortcuts buradan ekle işte.. bende numpad 1 <- numpad 2 -> numpad 5 sayfayı kapar ctrl+f12 > gelişmiş > kısayollar > klavye kısayolları 'na gelince aşşada tek tuşlu klavye kısayollarını etkinleştir diye bi seçenek var, işaretliyorsun olay bitiyor. aynen 1 ve 2 ile geçişler başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar