Innuendo Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 efenim post-apocalytic film sevenlere mujde. film, cormac mccarthy'nin the road kitabindan uyarlama. viggo mortensen, charlize theron, michael williams (omar the piskopat), guy pearce felan var. teknik kadrosu da baya iyi, muzikleri nick cave yapmis. konusu ise post-apocalytic bir ortamda baba ve ogulun karanlik (bildigin kiyamet sonrasi depresif ortam) bir ortamda yasam mucadelesi. zaten imdb cast'e bakinca karakterler biraz olsun fikir veriyordur. site: http://www.theroad-movie.com/ imdb: http://www.imdb.com/title/tt0898367/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 çok iyiymiş. bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Kitabı bilmem ama resimlerde pek post-apo durmuyor. Belki para kalmamıştır caste bak yuh ehueh. Bu kadroyla ne çeksen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_U_sNIlB7ak watch?v=_U_sNIlB7ak yil sonuna kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 ouv tadından yenmeyebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Hem bu hem Book Of Eli ikiside kadrosu çok iyi olan post-apocalyptic filmler. Umarım güzellikleri kadro ile kalmaz. gerçi Book of Eli dan biraz dhaa umutluyum bu film fragmanda biraz fazla durgun olcakmış gibi duruyor. Hani No Country For Old Man i yazan adamdan olunca çok aksiyonlu bir şey beklenmez bence. Umarım atmosferi güzel olur en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Çoğu insanın sıkıcı bulacağı bir film çünkü pek bir olay örgüsü yok, karakterlerin düşünceleri, duyguları falan üzerine kurulu. Nükleer savaştan 6-7 sene sonra falan geçiyor. Ekosistem çökmüş, yiyecek birşey kalmamış. Atmosfer beklediğimden daha başarılı çıktı ancak post-apo gazına gelip izlenilecek bir film değil. Sonuçta düşük bütçeli ve bu sebeple sahnelerin çoğunda yolda yürüyorlar. Film boyunca Vigo ile veledi izliyoruz. Yani kadro 2 kişi diyebiliriz. Robert Duvall 3-4 dakika var ama resmen damgasını vuruyor. Güzel bir film ama tavsiye etmesi zor çünkü sevmeyeni çok sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ben acmıstım buna bir topik sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 çok durgun ama beğendim (tup) sanki cannibal olayına çok kafam takıldı. O kadar civilize bir toplumda bu kadar uncivilized bir yeme biçimi olamaz, yani önlerine çıkan herkes mi yamyam olur ule. Tamam gene redneck tipler bulmuşlar yamyam ama şimdi insan aç kalsada çat çut nasıl keser karşındakini ya da mahzende tavuk gibi saklar. En azından Türkiye'de olmaz diye düşünüyorum. Müslüman ayağına millet ölür açlıktan ehue. Tek beğendiğim aslında post apokalips psikolojisi inanılmaz yansıtılmış, bir an aha sıçtık postapo'ya girersek ben kendimi atıyım binadan mutlu mutlu yaşamış olurum dedim.>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2010 her türlü her ülkede olur yamyamlık. bir iki sene önce dağda mahsur kalanlar bile ölenleri yediler uçak kazasında mı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çok iyi. gerçekten çok iyi olmuş. öle cgi kastık, bakın dekor koyduk gelin görün filmi değil. ağır ve mübarek yumrukluyor içinizi. lök gibi oturuyor son kısımdaki oğul-baba konuşması ile.. gerçi dialog değil.. her neyse, sadece en sonu olmamış gibi.. kalanında süper olmuş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 o sefalet havasını güzel veriyor film evet, hissedebildim filmi izlerken. Onun dışında daha bol aksiyon görmeyi isterdik tabi de tarzı farklı filmin. bu arada yamyamlık olayı da gayet uygun, hatta çok çok daha büyük çapta olur böyle bir şey başına gelirse insan ırkının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çok gerçekçi olmuş o aksiyonsuzluk kısmı.. adam sly gibi one man army değil. sadece sıradan bi baba. böyle bir olay olsa çoğu insanın olacağı gibi.. son derece normal bir "iyi adam" sadece ufak çocuğu olan babalar izlerse feci zorlayabilir film.. ha bi de kitapta da sanırım öle, ilk başta kadın figürünün aradan çıkması olayı bi level yükseltiyor.. hele adamın karısı ile olan dialogları etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 önyargılı başladım filme, sonunu zor getiririm diyordum ama çok beğendim, tavsiye ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 çok değişik olmuş film, hiç bişey anlamadım sonundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 izlediğim en duygusal, gerçekçi ve geren film bu galiba. çok etkileyici, film resmen dövdü beni. çok iyiydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 çok güzel filmdide sonunu beğenmedim.biraz daha aksiyon olsaymış güzel olabilirmiş.ben filmi hep çocuğu kaçırcaklarda baba kurtarcak diye izledim:P.birde o yaşlı adam 5 dk anca gözüktü ama yaşlı adamla konuşma sahnesi çok güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 cok guzel film ama bası ve sonu olmaması hayal kırıklıgına ugrattı beni. ozellikle sonunda ne olacak diye cok merak ettim ama, ııh. o yuzden mukemmelin muk unde kalmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 cast akarken arkadan gelen sesleri dinle. %99 duydugumuz şeyler gercekleşiyor görünmez son : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 guy pearce çocuğun yerinde olsam geldiği an çekmiştim kafasına hsyi. o tiple good man mi olur lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 @Silp parmakları eksik miydi o adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 arkadaki seslerde ne anlatıyor ki, ben atlamıştım oraları asfs spo adamda mı yamyam çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Raincloud said: @Silp parmakları eksik miydi o adamın? baş parmaklar yoktu evet, soyup bıraktıkları zenci dayı da öyle. DarKRideR said: arkadaki seslerde ne anlatıyor ki, ben atlamıştım oraları asfs spo adamda mı yamyam çıkıyor ? ben de sesi kökledim ama duyamadım pek, ama gülüşler falan vardı mutlu mesut yaşadılar herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valerius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 mutlu mesut yaşadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 burtonesk said: izlediğim en duygusal, gerçekçi ve geren film bu galiba. çok etkileyici, film resmen dövdü beni. çok iyiydi ya. Burto'nun çok kolay gaza gelmesine, duyguyla dolup taşmasına, moodswinglerine bayılıyorum. Başımızdan eksik olma deli kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar