Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 evet, o Aret bu Aret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Absolut said: Bunu özel mesajdan sorsan ne guzel olurdu 11 senelik toipiği hortlatmak yerine. 9 sene 11'e 9 ekle = 20, 2'le çarp 40 yapar, ve mhp nin 40. yıl dönümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Archangel_ said: evet, o Aret bu Aret hah işte ulaşabilen varsa diye. izini kaybettim den =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 41 olmadı mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Frostbite said: post kasıyor? onu yapan sensin. o kassa cevap da verirdi fln. (bence tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Dworgian said: Archangel_ said: evet, o Aret bu Aret hah işte ulaşabilen varsa diye. izini kaybettim den =) :( üzgünüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 neyse =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Ben hep babacummotors diye okuyordum, iyi ki topak hortlamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 işte ben de öyle okuyordum. mostors görünce "ne demek acep" diye google ladım. bu topic çıktı. Aret ismini görünce de sorayım dedim nerededir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Laorx said: Absolut said: Bunu özel mesajdan sorsan ne guzel olurdu 11 senelik toipiği hortlatmak yerine. 9 sene 11'e 9 ekle = 20, 2'le çarp 40 yapar, ve mhp nin 40. yıl dönümü Topik ilk tarihi 2002 biz 2013teyiz aradaki fark ? >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 sıçmışsınız nostaljiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 topigi acan shiftdelete.net in sahibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Reklam alanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Fistan said: topigi acan shiftdelete.net in sahibi o kilolu eleman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Nefr de gelsin açıklasın. Gerçi bana özel mesajla açıklamıştı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 HAKIKI BABACUMMOSTORS BENIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Fistan said: topigi acan shiftdelete.net in sahibi yok be kuruculardandı da artık orada değil hatta 2 yıldır fln orada değil eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 hani adamı görüyorum oradan biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 görmek yetmez yaşamak lazım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Ishinotsuyoihito said: Herkes çok merak ediyor nedir bu Babacum Mostors diye... Aslında Babacum Mostorskalıbı, Türk Magic oyuncuları camiasında falzaca bilinen birşeydir. Fakat burada bulunan herkesi Türk Magic camiasına dahil ve bu olaydan detaylı olarak haberdar olduğunu düşünmek bencilliktir. Bu sebepten bu Babacum Mostors kavramını açıklığa kavuşturacağım. Bu hikayeyi ilk defa yazılı olarak açıklıyorum. Diğer yerlere hunharca kopyala-yapıştır yapılacaktır, şimdiden haberiniz olsun. Magic: the Gathering oyuncuları arasından iki arkadaşımızı tanıtarak başlamamzı yerinde olacaktır. Bunlardan birincisi Aret arkadaşımızdır. Dili bazı şeylere dönmez ve benzetmeye çalışır. Bu bazen komik sonuçlar üretsede kendisine saygımız sonsuzdur. Diğer arkadaımız da Doğukan arkadaşımızdır. Doğukan arkadaşımız da benim yakın bir arkadaşımdır ve sevilen bir kardeşimizdir. Kendisi de rahatsızlığı sonucu kelimelerin sonuna "s" eklemesiyle ünlüdür. Urza's Destiny seti yeni çıkıtğında herkes Masticore adlı bir kartı aramaktaydı. Çünkü bu kart özelliği sebebiyle Magic de bir kilometre taşı olma niteliğine sahipti. Sürüm öncesi turnuvasında herkesin dilinde Mssticore vardı. Tabi bu kartı arayanlar arasında da Aret arkadaşımız da vardı. Fakat tam söyleyemediği için "Mostor" olarak arıyordu. Genel hitap şekliyle "Babacığım, Masticore var mı?" şeklinde sorulacak bir soruyu "Babacum Mostor var mı?" şeklinde soruyordu. Bunu duyan ve komik olduğunu düşünen insanlar lafı dierlerine taşımaya başladılar. Bunlardan birisi de tahmin edebileceğiniz gibi Doğukan arkadaşımızdı. O da bunu "Babcum Mostors" şeklinde söylüyordu. Magic oyuncuları arasındakiler olarak biz bunu hayret belirtici bir ifade olarak kullanmamız yanında selamlaşma imi larak da kullanıyoruz. Mesela birisi abartı birşey yaptığında "Vauv, Mostors" şeklinde hayret ve heyecanımızı dile geririrken, aynı zamanda " Ooo, Babacum..! Mostors" şeklinde de selamlaşabiliriz. Bu sizin Mostors' u nasıl kullanmak istediğinize de bağlı. Babcum Mostors Açıkkaynk kodlu bir geyiktir ve GNU/GPL lisansına sahiptir. Daha fazla bilgi için www.gnu.org' a bakınız. Olayın özeti budur. Burada ismi geçen arkadaşlarımıza saygımız sonsuzdur. Burada geçenlerin onları kıracak nitelikte olmadığını düşünüyor ve umuyoruz.[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Now I can finally die in peace. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Utanıyordum sormaya. Hani böyle gökkuşağının renklerini bilmiyor da soruyormuşum gibi olurum diye. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar