Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koydum cocugu

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

yahu windows'da caliscam sanir lan goren :P

http://search.live.com/products/?q=digital%20camera&p1=[CommerceService+scenario%3d%22reviews%22+docid%3d%22E853BAFD866346A6B8A4%22+p%3d%22b3b21351eb6b48db81e93817aa686ba3%22]&wf=Commerce&FORM=ENCA]

edit: aha dakka bir gol bir, siteye link verilmiyo sdfafsjfasdf

bu tarz bi dalgada caliscam iste hayirlisiyla, cok tesekkurler tekrardan herkese.
abi microsoft kampusu falan inanilmaz ya super oldu.

ve isin komigi amazon son tur mulakati icin mail atmis odaya gelince gordum sdfhasf, onlarla da telefonda bi mulakata gircem pazartesi, sonra derim artik amazonu reddettim diye isalah sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:
surda bi sanssizlik yasamissin ama, demek ki herseyde bir hayir varmis.
cok sevindim ilkecim. iyi ki olmamis öbürü. umarim stajin güzel gecer de ise alinirsin.
abi her seyde bi hayir var lafi dogru

sirf o degil, benim 2. gelisim bu microsofta.

ilkinde ucaga binmeden 4-5 saat once durup dururken hayatimin en kotu hastaliklarindan biri basladi ve buradaki sacma sapan saglik sistemi yuzunden antibiyotik alamadim, geberiyordum bildigin (donunce mono teshisi koydular ve sonradan cikti testlerle, mono degilmisim, o kadar kotuydum yani mono baya agir hastaliktir)

microsoft dynamics istiodum cunku, adamlarin anlattiklari seyler guzeldi ama oyle bayilmamistim da, tabi essek gibi istiodum girebilmek. ha o halde, 3 gun uyuyamamis, yemek yiyememis, 40 derece atesli ve tukurugunu yutamicak sekilde bogazi agriyan halde saglikli adami bile tuketen 5 saatlik mulakata girince sonucu tahmin edebilirsin hehe.

neyse halimi gorduler tekrar cagircaz merak etme dediler, ben de bu donem yeni bi arastirmaya basladim, o yuzden bu yeni arastirmamla ilgili bi takim cagirdi bu sefer ve MUKEMMEL seyler yapiyolar asiri hosuma gitti.

cidden her seyde bi hayir var lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...