ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 helal kankuluçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ama bence bill gates şirketi kapatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bundan sonra bir microsoft çalışanı olarak kullakların sürekli çınlayacak biliyorsun değil mi? =) Tebrikler bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Full time ol, askerliği bedelli yap hehe şaka maka grats yahu helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 yahu windows'da caliscam sanir lan goren :P http://search.live.com/products/?q=digital%20camera&p1=[CommerceService+scenario%3d%22reviews%22+docid%3d%22E853BAFD866346A6B8A4%22+p%3d%22b3b21351eb6b48db81e93817aa686ba3%22]&wf=Commerce&FORM=ENCA] edit: aha dakka bir gol bir, siteye link verilmiyo sdfafsjfasdf bu tarz bi dalgada caliscam iste hayirlisiyla, cok tesekkurler tekrardan herkese. abi microsoft kampusu falan inanilmaz ya super oldu. ve isin komigi amazon son tur mulakati icin mail atmis odaya gelince gordum sdfhasf, onlarla da telefonda bi mulakata gircem pazartesi, sonra derim artik amazonu reddettim diye isalah sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 birini hamile bıraktın sandım dssdffsd helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 abi helal olsun, cidden gurur duydum. cCc, içimizde bir türk microsftta oh beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 surda bi sanssizlik yasamissin ama, demek ki herseyde bir hayir varmis. cok sevindim ilkecim. iyi ki olmamis öbürü. umarim stajin güzel gecer de ise alinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 microsoftta tanidigimiz var diyebiliriz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 helal valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ginaly said: abi helal olsun, cidden gurur duydum. cCc, içimizde bir türk microsftta oh beybi. SİTELERİNİ HEKLEYELİM TÜRK BAYRAĞI VE KURT KOYALIM SÜPER OLUR LAN HACKED BY PRO TEAM TÜRKİYE DİYELİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 vaniLLe said: surda bi sanssizlik yasamissin ama, demek ki herseyde bir hayir varmis. cok sevindim ilkecim. iyi ki olmamis öbürü. umarim stajin güzel gecer de ise alinirsin.abi her seyde bi hayir var lafi dogru sirf o degil, benim 2. gelisim bu microsofta. ilkinde ucaga binmeden 4-5 saat once durup dururken hayatimin en kotu hastaliklarindan biri basladi ve buradaki sacma sapan saglik sistemi yuzunden antibiyotik alamadim, geberiyordum bildigin (donunce mono teshisi koydular ve sonradan cikti testlerle, mono degilmisim, o kadar kotuydum yani mono baya agir hastaliktir) microsoft dynamics istiodum cunku, adamlarin anlattiklari seyler guzeldi ama oyle bayilmamistim da, tabi essek gibi istiodum girebilmek. ha o halde, 3 gun uyuyamamis, yemek yiyememis, 40 derece atesli ve tukurugunu yutamicak sekilde bogazi agriyan halde saglikli adami bile tuketen 5 saatlik mulakata girince sonucu tahmin edebilirsin hehe. neyse halimi gorduler tekrar cagircaz merak etme dediler, ben de bu donem yeni bi arastirmaya basladim, o yuzden bu yeni arastirmamla ilgili bi takim cagirdi bu sefer ve MUKEMMEL seyler yapiyolar asiri hosuma gitti. cidden her seyde bi hayir var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Başlık biraz düşündürücü olmuş hani topic garbageda olsa girmicektim ama tebrikler penth. Bi de o Bille söyle adam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 said: microsoft dynamics istiodum cunku ben de topological dynamics çalışmak istiyodum ne kadar çok ortak yönümüz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 e dinamik gencleriz evet topik adi oyle biraz dogru ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 sina sen hala protein mi modelliyon? bak adam mikrosoftlara girdi. sen naban allanse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ben daha mezun bile olmadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ben oldum da noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 BU ARADA PENTH ARTIK ÖZELDEN OFİS2007 SİDİKEY YOLLARSIN HACIM PÜHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 aga bedava ofis,windows falan cdkey ayarlarsın artık bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 sukru senin problem garajinin olmamasi abi garaj olan bi eve tasinip, garaja kapanip google yapicak adamsin sen garajsiz olmuyo ama biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 obaa vindoz urunleri ilkeden, adobe urunleri barkinda, bi kacinizda oyun firmalarina filan dagilin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 lan ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 harbi ya edit filan isteriz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Penthesilea said: sukru senin problem garajinin olmamasi abi garaj olan bi eve tasinip, garaja kapanip google yapicak adamsin sen garajsiz olmuyo ama biliyosun gotume garaj kacsa gene bisey olmaz benden aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar