dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 http://www.dailymotion.com/video/k5lmo4TWX7os6XZlG1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 AHAHAHAH MUKEMMEL! kopekler cok iyi, istiyorum onlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ahahhahaahaha cidden süper düşünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 İNANILMAZ GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ahahauahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Harika bi şeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 eheh issizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ahahah manyak herifler yaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 ahahah. çok başarılı. köpekler pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 gerçekten güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 süpermiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sonda çalan şarkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 mükemmel işsiz adam işiymiş. ama mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ahahha manyaklık ötesi lan bu oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 allaaşkına söyleyin, işsiz adam şu videoyu yapabilir mi? adam işsiz işsiz otururken birden koyunları koşturmaya karar verip hemen yapmış mı yani? bu adam zanaat sahibi adam, eskilerin söylemesiyle altın bilezik sahibi. hatta üstüne sanat da ekleyip bu videoyu da yapmış. gayet işi gücü yerinde göründü bana şahsen. bilmiş, kalkmış, uğraşmış, yapmış, becermiş filan. durumu iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 o manada işsiz demedim. can sıkıntısı dedim. sanat mı, bana göre biraz sanat biraz değil. koyundan sanat mı olur ya, koyunda kaburga dolması olur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 efenim sanata bakışınızı genişletmenizi tavsiye ederim. zira çorba kutusundan sanat oluyorsa, koyundan da pekala olabilir. koyunun sanat olması için illa biri tarafından resmedilmesi mi lazım? yazık diil mi hayvana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ya ben kötü demedim ki zaten, niye bu kadar üstüme geldin :( :( işsiz dedim. bence haklıyım. en güzel sanat eserleri işsiz adamlarda çıkıyo çünkü. adamın canı sıkılıyor, kendini kitaba veriyo, kafka oluyor. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 adam kafka olmuyor, adam kafka zaten ;) sohbet edelim diye söylüyorum, üstüne gelmek için diil yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ehehe ben şeyden etkilendim de ondan. umut sarıkayanın bi hikayesi vardı. avrupada filan işsiz adam, kendini kitaba veriyo, bi kafka oluyo. ama bizde işsiz adam oturup 3 saat ayağını sallaıyp ona bakabiliyor gibi şeyler. komiklik işte böyle şakalar filan, ondan yani derdim. koyunlarla bi alıp veremediğim yok. koyun ürünü sevmem zaten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 fede hakli, mesela 3 aya ben de donemin picassosu, mozarti, leonardosu, mikalenjelosu olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hangisi olucan seç. hepsi olmaz 3 ayda, 18 aylık paket program var hepsi için, 1599 avro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 is veya okul olmazsa hepsi birden olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 İlk tepkim "Bu sanattır" olmuştu, Roma İmparatoru gibi hissettim sonra kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 eregorn2 said: sonda çalan şarkı ne?1812 overture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar