Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili


Dennis

Öne çıkan mesajlar

Bide şöle bir durum var 20 yaşına kadar yapmadığın bir sporu nasıl ve ne şekilde hakkını vererek yapabilirsin onu bilmiyorum ama sonuçta ağırlık antremanı her köşede salon, alet edevat var en rahat şekilde o yapılır yani. Sonuçta 100 metre yüzerek yüzmeyle omuzlar gelişmez, hakkını vererek, ciddi antremanlar yaparak yüzmeyle vücut yapılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

EmRicardo şurdan kas gruplarına göre hareketlere bakabilirsin: http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/

ordaki hareketler arasında evde yapabileceğin ters mekik gibi şeyler var. Duruş bozukluğu için sorduğunu düşünüyorum, söylendiği gibi arka tarafta sırt kaslarını falan güçlendirmelisin, belini vs. İnternetten bakabilirsin belki düz dururken hangi kasların daha çok kullanıldığına. Sonra verdiğim siteden onun için hareketleri seçip evde yapabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dips yaparken benim bileğim ağrıyor. Yapan başka bir arkadaşın omuzları ağrıyor. Göğüs olayını ilk defa duydum ama.

Bilek ağrısından dolayı vücut ağırlıyla 3-5'ten fazla yapamıyodum. Artık antremana başlamadan önce bir kaç dakka dinamik bilek esnetme/ısıtma hareketleri yapıyorum. Antreman sonunda wrist curls, sonrasında da statik esneme. Ağrılar azalıyor gibi. En son 10 kilo ile 6 tekrardan 3 set dips yapabilmiştim.

Hedefim jimnastik halkalarında muscle-up yapabilmek. O yüzden deli gibi barfiks ve dips kasıyorum. :) http://www.fitstream.com/en/us/exercise-directory/ring-training-exercises/ring-muscle-up-a21

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bileği stabilize eden bilek kısmında dar bir eldiven olursa olabilir tabi. Normal fitness eldivenlerinin bileğe pek bir katkısı olmuyor. Avuç içini koruyor onlar sadece. Zamanında denemiştim. Ağrı devam etmişti aynen.

Bilek bandajı sarmayı denicem bir ara. Halter klübündeki bir arkadaş tavsiye etmişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...