radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 resim paylaşım topicine dönmüş burası, ama frank zane iyiymiş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 135 pound = 60 kilo. Yine de felaket zor. Boş barbell'le ile yapamam ben herhalde. Hadi dumbbell ile falan bir yere kadar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abi simdi denedim ilk önce 4 kg ile aldım barı rahatlıkla kaldırdım,8 kg ile denedim barı sag elimle yukarıya kaldırmakta cok zorlandım ama yaptım,8kg dan sonra denemek istemedim 8-) zor bi hareket ama asıl is agırlıgı tek elle nasıl desem tek elle dengeyi saglayana kadar. ya foto koyardım da ev de foto cekecek kimse yok simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Abi pehlivan çok iyi. Maşallah ayı boğan gibi. :) Yağ oranı da düşük yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Abi turkish get up neymiş lan öyle YUH! abi resmen sanat sdkahsf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ee isminde törkiş geçen haraket efsanevi olcak tabi. O deilde ; Bench press yaparken suicide grip ile mi tutuyorsunuz barı yoksa normal baş parmak kapalı şekildemi. Ben baş parmak olmadan diğer adıyla suicide grip gibi yapiyorum ama her setimde arkamda hoca eşliğinde basıyorum da gene feci videolar var internette bench press accident falan adı altında. Ama nedense iyi yapılırsa suicide grip öle bar düşmez gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bugün vücudum isyan bayrağını çekti galiba. Sabahtan beri inanılmaz bir açlık hissediyorum,sadece 1 ara öğün kaçırdım. akşam yemeğini yedim yetmedi bir daha salata k.fasulye vs. yedim hala açım :( neden olur bu? dün normal antrenmanın üzerine interval sprint yapmıştım oldukça ağır geçmişti antrenman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ben normal yapıyorum valla. Denemedim hiç öyle. Buarada suicide grip ararken bunu buldum. +18 cheek grip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 `herkes birilerinin resmini koymuş bende bench press rekortmeni Ryan Kennelly'i sunuyorum adsf, tam bir ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Hmmm o şekil grip daha bi güzelmiş tabi. Biz de bundan yapalım bundan böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 http://www.dieselcrew.com/wp-content/uploads/2008/09/vid00189_0001-300x224.jpg şu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ben zaten iki tane tutuş söyleyince anladım ne ima ettiğini. Zaten bi şöyle tutuş var bi de böyle tutuş var :D Nereye etki ediyor öyle olunca? Mirage bilir gerçi :) Hiç çalışmadım öyle ben valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bi etkisi yok sadece bileğin böle tutuşta aldığı açıdan dolayı daha ağır çalışmana sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Üç beş kilo fazla kaldırcam diye o riski almana reğer mi? Önemli soru o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 alışkanlık olmuş, öle daha rahat ediyorum ama tehlikeli gene tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Pehlivan mükemmelmiş. Silent Hill bölüm sonu canavarı gibi. The Dark Pehlivan :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Abi ben her türlü barbell hareketinde o şekilde tutuyorum, salondaki antrenör o şekilde öğretmişti baş parmak kasları da dahil olduğu için daha rahat kaldırırsın falan diye öyle alıştım öyle gitti. Hiç bir tehlikesini ve zararını görmedim şu ana kadar. Öbür türlü tutmak (baş parmağıyla barbelli kavrayarak) çok garip ve ters geliyo şimdi düşününce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 duygularıma tercüman olmuşsun kemarlos :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Tabata burpee çok zormuş yahu :) bugün ilk kez denedim zar zor 3 set yapabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Burpee ölüm ya. Dün ağırlık sonrası 25 burpee + 5 pullup'tan oluşan iki tur yaptım. Kısa sürdü ama öldüm ya. İkinci turdaki burpee'lerde 2-3 kere ara vermek zorunda kaldım kısa da olsa. Kendine güvenen bir de bunu denesin: http://www.youtube.com/watch?v=ku-eOGXScOQ&feature=related Bacaklar eritme peynire dönüyor. Ciğerlerin patlayacak gibi olması da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Bu harekette eğilirken hep topuklarım yerden kalkıyor benim. Başka hiç kimsede görmedim bu olayı ahah bir ben yapamıyorum abi :D nedense topuklar yerdeyken oturamıyorum vidyodakiler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 no-xplode ve sizeonu kullandığım ilk gün... tek kelime ile süper bi antreman yaptım. Öle böle değil. Omuzlar PATLADI. DUVARDA DELIKLER OLUŞTU, TSHIRTUM FALAN PATLADI sdfsdfsdfds şaka bi yana belki supplementların psikolojik etkisi veya cidden vücuttaki etkisiyle çok motive bi idman çıkardım güzel oldu.. ve işte way of the bodybuilder ^^ lapa ve haşlama tavuk http://a.imagehost.org/0585/10052010228.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Şu no-xplode veya superpump'ı denemek farz oldu artık. Ne övdünüz kardeşim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 O pilav ne abi? Dişinin kavuğunu doldurmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 doldurmaz ama pek iştahım yok, biraz da geç oldu saat. Şimdi bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar