Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Sevgili günlük, Dün hastalıktan sonraki 2. antremanımı yaptım. En sevdiğim hareket olarak overhead press'te gerileme var. Hareketi en son yapmamım üstünden 2 hafta geçtiği için normaldir dedim. 5 tekrar squat rekorumu kırdım, o yüzden moralim toparlandı biraz. Crossfit usülü kipping pullup'ları hala beceremiyorum ama her antremandan sonra 5-10 dakka teknik çalışıyorum. Kipping pullup'ları iyice becerdikten sonra Crossfit Fran workout'ını yapıp kardiyonun dibine vurcam. http://www.youtube.com/watch?v=hCR6yYTdqK4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bu cocugun beynini yikamislar , ya manyak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 deli sevmiş bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 arkada da blind guardian çalıyodu başlarda :) abi bu ne lan böle ne çalışması bu böyle ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bune insan dışılık yetoluk yuh sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 arkadaslar bende cell tech hardcore var yarım kutudan daha az, varmı isteyen? sanırım bi 15 kullanımlık filan cıkar. belki daha fazla da cikar ama once bi 5 gun yukleme donemi yapıyorsunuz bu supplementte, o yuzden tam bilemiyorum. sizeon kullandıgım icin kaldı oyle ikisini beraber kullanamıyorum. TR de boru gibi fiyatı var hani denemek isteyen almadan once filan varsa haber versin, yolliyayim kargoyla. http://www.bodybuilding.com/store/mt/cellhard.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Zegna, SizeOn Maximum performance sipariş ettirdim grape cooler. Nasıl o kullanıdığın max perf mü yoksa pre-contest mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 size on u yeniledi gaspari. suanki yeni versiyon max perf te cok daha yuksek miktarda whey pro hydrosylate, leucine carbonidrat ve insulinotropic pterostilbene diye bisi kullanmıslar. bunun patentini bekliyormus gaspari, kısacası bu madde kaslarin normalden daha hızlı beslenmesini sagliyor. amino asitler olsun diger seyler olsun kemik ve kaslara daha hızlı ve bol miktarda gitmesini sagliyor. HACIM yani. pre contest ise daha farklı seyler var, adı gibi iste yarısma oncesi definasyona giren sporcular icin daha kuru parcali bir vucut sagliyor. eger kutlen sana yeterli geliyorsa pre contest kullanabilirsin. kollarım filan 40 santimi vurmadan pre contest kullanmam ben sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 CrossFit çok çılgın bir şey ya. Sınırlarını zorlamayı seven herkese tavsiye ederim. Tek başına crossfit yapanlar genelde öyle çok geniş ve yapılı olmuyorlar ama yağsız ve fit vücutları oluyor. Güçlü ve kondisyonlu oluyorlar. Crossfit zaten genel kondisyon programı. Şunu sonuna kadar izleyin derim: http://www.youtube.com/watch?v=iiO24RhqvNQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Zegna said: size on u yeniledi gaspari. suanki yeni versiyon max perf te cok daha yuksek miktarda whey pro hydrosylate, leucine carbonidrat ve insulinotropic pterostilbene diye bisi kullanmıslar. bunun patentini bekliyormus gaspari, kısacası bu madde kaslarin normalden daha hızlı beslenmesini sagliyor. amino asitler olsun diger seyler olsun kemik ve kaslara daha hızlı ve bol miktarda gitmesini sagliyor. HACIM yani. pre contest ise daha farklı seyler var, adı gibi iste yarısma oncesi definasyona giren sporcular icin daha kuru parcali bir vucut sagliyor. eger kutlen sana yeterli geliyorsa pre contest kullanabilirsin. kollarım filan 40 santimi vurmadan pre contest kullanmam ben sanırım. kolları 45-50 santim yapmam lazım benimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 uzulerek soyluyorumki okuduklarım kadarıyla 40 42 santimin uzerine hormon takviyesi olmadan cıkamazsın sanırım :p hormon işide hem cok zor hem de saglık acısından kotu, 40 kol iyidir. yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 humm sogukken 41 sag benim ? sicakken daha da sisiyor normal olarak ve hayatimda hormon kullanmadim. ha nedir full kasdan bahsediyorsan degil tabiiki :D 42 az bence 45 uzerine cikmak biraz kasar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 valla şöle bi avantajım var benim boy 2.03 olunca 120 kilolara kadar rahatlıkla çıkabilirim ki şu en ince halimde kollarım rahat 40 vardır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 abi tam olarak define bir koldan bahsediyoruz, bence resim koyun bakalım bi beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Bu konuyu hiç troll'lememiştim, ilk olsun. :p http://etc.usf.edu/clipart/4100/4148/arm_2_md.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 crossfit wod'lar insanlar için değil herhalde :D 100 squats 5 muscle ups 75 squats 10 muscle ups 50 squats 15 muscle ups 25 squats 20 muscle up ve bunun gibi bir sürü var ahah ben 1 tane muscle up yapamam herhalde denemedimde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Eheh aynen öyle. Ama o hedef zaten. Yeni başlayanlar kendine göre ayarlıyor hareketleri ve ağırlıkları. Amerika'da her şehirde Crossfit Gym'leri var. Orda sınıflar oluyor. Gidiyosun sana özel ayarlıyolar WOD'ları, grup halinde yapıyosun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 KOL! ve işte 1 aylık geri dönüş sonucunda transforma uğrayan kolum xD patlatıcaz bu kolları ağustosa kadar :D kol biceps asdas http://j.imagehost.org/0755/05052010216.jpg http://j.imagehost.org/0951/05052010218.jpg http://j.imagehost.org/0552/05052010215.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 antrenman programımı şöyle oluşturdum pzt-çarşamba-cuma 30dk kardiyo 15dk abdominal hareketler 30dk kardiyo bu kardiyolar en başta jogging,kondisyon kazandıkça önce ilki sonra ikisi birden HIIT şeklinde. salı-perşembe-cumartesi 2 saat muay thai HIIT burpee yere yığılana kadar. pazar off yağ oranı 25'den 12'ye filan inene kadar böyle. zaten hedefim %13 daha yağ yakıp o sırada kasları kuvvetlendirmek. 3 ay sonra istanbula döncem ancak o zaman sağlam şekilde crossfit çalışmaya başlarım. yalnız iki gün üst üste şınav çekemiyorum göğüs kasları çok mu güçsüz acaba? dün maksimum denedim 35 tane çekebildim,bugün kaslar ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 here ya go kol :) haziran 12 de gecmis gelecek yapacagim tam 6 ay olacak gym ve icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Başlık hareketlenmeye başladı :D Dövmenden hala memnun musun bu arada :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 kimse cevap vermedi bana ya bi daha soruyom off günler aminoasit alayım mı? (weider 2200) ne zamanlarda içilmesi idealdir? kaçar tane içeyim? (normalde spor öncesi 2 sonrası 2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 heheh evet, esimin dogum gunu ile evlilik yildonumumuz ayni gun (badireler sonrasinda bu sekilde hallettim) , dovme ona yasgunu ve evlilik yildonumu hediyemdir. boyle hayatimda izi olan seyleri vucuduma dovme yaptirasim var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 bende yaptırcam 1-2 seneye full kol gibi olcak ama biraz :D böyük bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar