Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Bugün HIIT ile başladım antremanıma. TABATA yaptım numberten'in önerisi üzerine. Çok başarılı. Çok sevdim. Ben şu şekil yaptım: Aikido antremanından çıkmıştım zaten o nedenle ısınmayı kısa tuttum 5dk(aikido olmasa bunu 10dk yapacaktım) 9km/h 5.dk bitiminde 20sn 16km/h 10sn 7hm/h şeklinde 8 set yaptım, 3dk 9km/h 2dk 7km/h soğuma yaptım. Bittiğinde farklı bir insandım artık. Hayata başka bir gözle bakıyorum sadfkjhd. Çok aşırı yormadı, hoşuma gitti vücudumun hakkını verdiğimi hissettim. 2 set daha yapabilirdim diye düşünüyorum. Ama yapılmalı mı yapılmamalı mı bilmediğim için şimdi çok zorlamamak adına yapmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 hiit yaparken nasıl yapiyorsunuz ? ben 2 dakka ısınmak için 6 da yürüdkten sonra 30 saniye 13-14 arası koşu ve sonra 60 saniye 6 da yürüme yapıoyrum sonra tekrar aynı şekilde 30 saniye depar 60 saniye dinlenme 10-15 dakka sonra bitiriyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Yeni baslayanlar biraz kondisyon kazandikca agir HIIT antrenmanlarini tercih etseler iyi olur. Mesela; 5-10 dk isinma 2 dk 6km/h 1 dk 11km/h 5 dk soğuma Isinma ve soguma haric en az 15 surecek sekilde yapin. Kondisyon kazandikca hiz ve high intensity suresini artirabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 abi 11 km ne ben onda yürüyorum resmen, bana çok yavaş geliyo. dfdsdsf bacaklarım uzun olduğundan koştuğumu hissetmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 adam tripod yapçak bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Helcaraxe'i Adam Baldwin gibi hayal ediyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Hahah :D bundan sonra benim de aklıma o gelicek :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 ben anlamadım adam baldwin olayını ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Uzun+yapılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 chuck da agent casey i oynayan adam değilmi o? okadar uzun gelmemişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 1.93'müş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 bence bayaa bi uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 10 santim daha uzunum ondan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 138 sayfa bakmaya üşendim arkadaşlar balık hapı işe yarıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Amaçladığın şeye bağlı dostum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Balık yağı hapıyla ne amaçlayabilirsin ki ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 normalde balık yemeyen biriyseniz arada kullanmak lazım aslında b vitaminleriyle falan ilgili olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 No-xplode elime geçti sırada Gaspari SizeOn Max Performance ile MHP glutamine bekliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 bir soru 3e bölünmüş programım var göğüs-kanat arkakol-önkol omuz-bacak şeklinde. yağ oranım falan çok düşük yakmamaya çalışıyorum(1.78 boy, 60 kilo) öyle bir durum var. çıkışlarda karın çalışmak gerçekten illallah dedirten bişey. karınları ne zaman çalışayım? antreman çıkışında mı yoksa ayrıca bir gün gidip öyle mi çalışayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 o 3 gunun her gunu ya da 2 gun karin calisabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 peki teşekkürler. bir de weider 2200 aminoasit içiyorum. off günler de içeyim mi bunu ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 merhabalar 1 yılı aşkın bir süredir spor yapıyorum.son 2 aydır da protein tozu alıyorum.ilk olarak muscletech le başladım.ardından daha bugun yeni olarak gnc den whey protein aldım.(indirime girmişti.681 gram olan kutular 55 e düşmüş ) birde şöyle acaib bi programım var göğüs-ön kol bench press üst göğüs press dumbell yana açış butterfly dips alternate curl preacher curl barfix concentration curl sırt-omuz-arka kol behind head press dumbell yana açış tek kol dumbell yana açış upright row lat machine öne çekiş dumbell rowing lat machine dar tutuş göğse çekiş alna triceps triceps push down close girp press single arm extension bunların yanında spor gunleri 300 abdominal machine 300 crunch yapıyorum. birde bazı günler bacak çalışıyorum. yeterli bir program gibi gözüksede nedense çok fazla etkisini göremiyorum yaptıklarımın .sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 1 senedir yapan birisi için programın yeterince izole değil bence. Ayrıca bazen bacak çalışıyorum demek, keyfi çalışıyorum arada demek oluyor sanırım? Oysa bacak çalışmak üst vücut gelişimi için çok önemli. Günde 300 mekik yapmak yerine. Ağırlık ile mekik çekmen senin için daha faydalı olur. Son olarak en önemlisi beslenmen zayıf ise gelişmemen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Perfectionist'e katılıyorum. ayrıca; bence triceps ve göğüste çok fazla hareket var. bir de o barfix'in ne işi var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bende paylaşıyım birşeyler. Sıcaklık ve nem arttıkça idmanda ağır girmek daha zor olmaya başladı. Uzun süredir eşofman ile çalışıyordum. Geçen bacak idmanımda şortla çalıştım bacak kaslarım sıcakken çok hoşuma gitti. Define olunca iyi olacak gibi. Karın programım 3 parçaydı. 2'ye böldüm. Üst abd + oblik, alt abd + adonis diye. 6 haraket ağırlıklı 2 haraket ağırlıksız. Daha az ama daha sert giricem artık. Burasını da günlük gibi kullanıyoruz şaka maka :D Kemarlos kargodan haber var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar