Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 5 litre su çok değil mi annem ? 2-3 litre karar, 3 ten fazlası zararlı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Yok ya vücuda ve aktivitene göre değişir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 http://d1203.hizliresim.com/v/w/3w67h.jpg resim baya bi eski ama olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 5 litre su navara çölünde yürüyen biri için bile fazla yahu. elektrolit dengesini bozmak gayet için yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Soris gördüğüm kadarıyla komple grain i bırakmışsın. En azından antrenman sonrası ya biraz pilav ye ya da çok karşıysan pilava haşlanmış patates ye. Et yememen talihsiz olmuş, aldığın protein az malesef. Süt ürünleriyle aran nasıl? Belki ordan telafi edebilirsin. En azından yoğurdu arttır baya. Senin kısıtlamaların doğrultusunda en fazla bu kadar öneri verdim. Yazdıklarım sadece Soris için geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Maedhros said: pull up nasıl gelişcek yeaaaaaa diyenlere gelsin tili aslında özetledi biraz ama isteyen baksın Şu adam kadar itici bi adam görmedim. At suratlı herif. Ama beginnerlara güçlenmek için öğütler vererek affettirdi tipini edit: çift mesaj özür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 assisted yapın yaw, yakında 2 yi yapıcam ben ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Yarın Biceps, Triceps ve Forearms sizin ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Karin ve bel bölgesindeki yaglanmalar konusunda tavsiyeye ihtiyacim var beyler. 24 yasindayim. Bira da icmem. Bu yaglardan en güzel nasil kurtulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Güzel bir diyet, min{15 dakika epileptik 15 dakike bisiklet 15 dakika yürüme bandı}, ve sonrasında karın haraketleri :) karın haraketlerindeki setleri 30 saniye arayla yap. bazı günlerde high intensity interval training yap. {Netten araştır}. ağlatırsın o yağları ağlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 HIIT ilgimi cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 başka formlarda var araştır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 en sevdiğiniz işe yaradığını düşündüğünüz omuz hareketi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 hangi omuz kasları için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 doğrudan omuz hareketi sayılmaz ama dips derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 deltoidler tabikisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Military press o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Ön deltoid (anterior) için hangi hareket peki? benim o kısım boş duruyor ya omuz başları çıkık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 front lateral raise yapman gerek, barbell veya dumbell + side lateral raise ve military press Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 başlıkta ses yok sporcular erken yatıyor süper :) iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 popeyenin verdiği programı uyguluyorum ben sagolsun 10kg lik dumbellarla 1 haftada bile robocop gibi hissediyorum kendimi ahaha bide köpek gibi barfiks çekiyorum hergün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 tırmanış sporunu bi deneseniz beyler her tarafı çalıştırıyo valla sırt göğüs hem zevkli.. vücut geliştirmek için o tarz şeyler yapılması bana saçma geliyor -tabi sizi bilemem- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 tırmanış göğsü nasıl geliştiriyo? not: hiç tırmanmadım ön deltoidler için her türlü military press(veya overhead press, 2 malla bugün onu tartıştım. military presste ayaklar bitişik olcak diyolardı). push press de iyidir. yan için DB omuz press ağırlıklı lateral raise serpiştirilmiş program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misread Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 oha .yazdıklarından hiçbişey anlamadım kas isimlerini bilmiyorum dostum -bayan eksikliği kusura bakma- bildigin kaya tırmanışı işte negatiflere tırmanırken vücudun her bölgesi çalışıyor sırt - omuz - göğüs kol - bacak diye gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 ikinci paragraf sana yönelik diildi zaten. bir önceki sayfadaki tartışmaya yönelikti, karışmış tırmanırken el, ön kol, biceps(belki bazen triceps), sırt, kanat, merkez bölgesi çalışıyor gibi. tırmandığın duvara göre bacak da çalışıyo olabilir. ama göğüs çalışmıyo çalışmasa da olur yeterince şey çalıştırıyor zaten. eksik kalanları başka yollarla tamamlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar