Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 en iyi yöntem şu; biri alttan destekliycek ama tam makattan parmağıyla destekliycek. böylece sen kestaneyi çizdirmemek için maksimum efor sarfediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 cons reis iyi güzel de bazen o kadar zorluyor ki, özellikle enseye çekmek, bırak parmağı altımda timsah olsa atarım kendimi yere yani sakat o iş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 CLA bi kutu kullandım arkadaşın tavsiyesiyle. Kullanırken araştırdım ve bir daha kullanmamaya karar verdim. Ancak unuttum şu an tam olarak neydi bulduklarım. Makalelere bakmıştım. Yanlış hatırlıyo olabilirim ama CLA nın etkileri yetersizdi ve supplementlerdeki CLA yanlış versiondu sanırım. Yanlış version olunca iyi etkilerini bırak, yan etkileri oluyodu. version derken cis-9 trans-11 gibi. Yani benim görüşüm CLA yı salla, zaten etkisini de görmezsin. Carnitini de salla araya sıkıştırayım. Cutting supplement olarak etkisini göreceğin şeyler de aşırı kafein içeriyo. Yohimbine HCL falan içeriyo. Efedrin içereni kalmadı sanırım. Az da olsa işe yarıyorlar tabi ama yan etkilerini de araştır. Uykusuzluk, çarpıntı ilk akla gelenler emanetin verdiği barfiks tavsiyesi de geçerli. sebebi tamamen sinir sistemiyle alakalı. ne kadar sık tekrarlarsanız o kadar iyi öğrenirsiniz. edit: enseye çekme olayı geçersiz ama. bana hiç doğal gelmiyor enseye çekmek Cons said: abi tilinin ne kadar postu varsa katılıyorum ben http://pongaparty.com/wp-content/uploads/2012/03/MAH-NIGGA.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Gaspari markasının supplementleri nasıldır? tavsiye edermisiniz bu markayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Hangi supplementini alcaksın? Whey ve BCAA sını kullandım, memnunum. Diğer supplementlerinden de insanlar memnun. Kötü bi marka diil. Wheyiyle ilgili yorumum: Optimumla kıyaslarsak çok tok tutuyo myufusion, mideyi şişiriyo biraz. kilo vermek isteyenler için iyi, bulk için kötü bir özellik. Optimuma göre daha az karışıyo. Tat değişikliği için iyidir, tadı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Gaspari Myofusion whey Gaspari creatine bu ikisini almayı düşünüyorum, ama amino asit ne alayım bilemedim. bi de qnt diye bi belçika markasının şu ürünü var QNT sanırım bu farklı purewhey degil galiba myofusionu mu yoksa bunu mu alayım? fiyatları yakın ama qnt daha fazla kg olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 myofusion 3. kutudayım fena degil, biraz sisiriyo gercekten. gaspari iyidir candır, amino glutamine ve bcaa sı var suan bende de, yani memnun olmadıgım gaspari ürünü bi tek plasmajet sanırım, o da agır gelmisti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 arkadaşlar hergün yediğimden fazlasını yakarak 3 haftada 21 lbs verdim. Ama çok hızlı verdiğim için çok hızlı alıcam dikkat etmezsem. Şuan ki kilomu korumak için nasıl bir diyet tarzı izlemeliyim ? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 3 haftada 10 kilo sırf su ve kas değilse ben de neyim aha buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 öyle zaten büyük ihtimal ama şuan bayağa şekillendi vücut 242 idim 220 şuan, gözle görünür bir fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Lopeth, spora ve iyi beslenmeye devam et? kaloriyi arttırırsan, tuzu arttırırsan hızla verdiğin kiloları aynen alacağını biliyosun. Neostyle, aminoyu salla, iştah azlığı sorunu yoksa gaspari myofusionu al. gaspari creatine i de al. zaten bilinen markaların creatine monohydrate ı hiç fark etmez aralarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Lopeth said: öyle zaten büyük ihtimal ama şuan bayağa şekillendi vücut 242 idim 220 şuan, gözle görünür bir fark var 220 dedigin kilo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 lbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 korkurttun beni valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 3 ürünü GNC den alınca 305 lira tutuyor aynı 3 ürünü gasparinin sitesinden alınca 220 lira(124$)tutuyor,100 $ üstü free shipping diyor. Rahat gelir mi sıkıntı olur mu acaba kendi sitesinden alsak pff Tr'ye gönderimi yokmuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Deneyimli arkadaşlara soruyorum: İri bir adamın muscle mass arttırma süresi iri olmayan bir adama göre daha uzun sürer değil mi? Yani bende mesela boy 1.94 kilo 105-106 arası filan yağ oranımı tam bilmiyorum ama 17-18% filandır. Ben direk halter ile başladım şimdi muscle mass arttırmak için visual impact programını takip ediyorum. Mesela orda 3 ay muscle mass 3 ay muscle density var. Benim o 3 ay muscle mass 6 ay olabilir mi sizce iri olduğum için ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Ben kendim Gaspari [MyoFusion, Creatine, Glutamin ve Aminomax 8000] kullanıyorum. Kesinlikle Gaspari markasını tavsiye ediyorum. 2 arkadaşım dahil seviyoruz bu markayı. Yurt dışından supplement getirmeyin gümrük sıkıntısı var takılıyor genelde. Türkiyeden alın, GNC kartın varsa [20 TL kart] çok indirim yapılıyor ben öle yapmıştım. Ayrıca pre-workout isteyenlere Cellucor C4 önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 olmaz soris sen aynı şekilde uygula. şöyle düşün: x boyunda kolu bacağı vs x e orantılı bi adam var. bide y boyunda aynı şekilde. x= 1.7 m y= 1.9 m şimdi 2 adamın da metabolizmaları kütlelerine oranla aynı vs vs genel olarak bi abzürtlük yok ve benzer vücut yapıları (endo-ekto-mezo) diye kabul edersek, ve ikisini de kütlelerine doğru orantılı bir şekilde aynı diyet ile beslersek ve dinlenmeleri antreman programları gibi şeyler aynı olursa ikisinin de birim zamanda üreteceği kas miktarı aşağı yukarı aynı olacaktır. ama x in kolu daha kısa sürede daha kaslı görünecekken y ninki daha uzun sürede daha kaslı görünecektir. x in kolu x oranında bir kasla kaslı görünürken y ninki doğal olarak y oranında bi kasla kaslı görünecek. olrayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 OO Kemarlos hoşgeldin bayadır yoktun :) Teşekkür ederim bilgi için. O zaman birde şunu sorayım. Ben mesela tamamen doğal besleniyorum anabolik destekleri bırak protein tozu bile kullanmıyorum. Bu şekilde birisinin inşa edeceği maksimum kas kütlesi ne olabilir mesela ve bunu kaç senede inşa eder? Mantığa göre bu tamamen kişinin yapısıyla alakalı olacaktır fakat sen ne düşünüyorsun merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 heheh hoşbulduk :) çok iyi besleniyorsan alman gereken miktarda protein yağ karb. alıyosan yani kısaca diyetin sağlamsa dinlenmen ve idmanların sağlamsa vücuduna da bağlı olarak ortalama 1.5-2 senede (tabi bu nasıl bir vücut istediğine de bağlı olarak değişecektir ben kendi kafamdaki kaslı atletik vücudu düşünerek konuşuyorum) hiçbir supplement kullanmadan da güzel bir vücut inşa edebilirsin :) ama sadece tek başına teoride tüm dünyayı kasıp kavurabilecek bir işletim sistemi de yazabilirsin, ama zaten yazılmış olan işletim sistemleri mevcut, kavramı yeniden icat edemezsin. yani demem o ki: hiç supplementsiz o kadar iyi beslenebileceğini düşünmüyorum :) örneğim bana çok mantıklı geldi bağdaştıramadıysanız istemli algıda seçicilik lütfen asdfagadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 abi beslenmen gerçekten iyiyse, whey kullanan birinden daha iyi vücut yaparsın, iddaalıyım. (toz kullanınca şişiyo balon gibi, bırakınca sönüyo gibi saçmalıklardan bahsetmiyorum.) ama o beslenmeyi yapmak gerçekten çok zorlar. suppler işi kolaylaştırıyo. En kötü kullanım tarzı, nasısa whey aldım çok et yememe gerek yok düşüncesi. Toz içtim abi şişerim diyosun ama et > toz her zaman. whole food önemli not: kafam dönerken yazdım bunları yalan yanlış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 pull up nasıl gelişcek yeaaaaaa diyenlere gelsin tili aslında özetledi biraz ama isteyen baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Beslenmem iyi ya bir sorun yok. Şu şekilde: Günde yarım kiloya yakın sebze 50-100 gr kuruyemiş Ağırlık antrenmanı yaptığım günler 2 meyve + kuruyemişi ve yumurtayı biraz arttırıyorum. Hergün 8 yumurta (et yemiyorum) Bazen yoğurt kefir Günde en az 5 litre su. Günde 2 öğün yiyorum. Aktivide şu şekilde: Pazartesi Pilates Salı Ağırlık Çarşamba Yoga Perşembe Pilates Cuma Ağırlık Haftasonu dinlenme Antalyada hava güzel genelde yürüyerek gidiyorum sağa sola onun için toplamda da 10km yürüyorumdur günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar