Legenden Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hiçbir riski yoktur tercih meselesi, kullanmama nedenim sadece parmaklarımı ve bileğimi güçlendirmek içindir, bantlar bunlardan güç kestiği için genelde tercih edilmez başka hiçbir tercih edilmeme nedeni yoktur. kullandım, kullandık ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 evet bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 deadlift gibi en taşşaklı compound hareketlerden birinin compoundlığını bözmaye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 madem öyle vazgeçtim sürünmeye devam parmaklarım öldü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Forearms her ne kadar gözden kaçsa da adale koordinasyonu ele alındığında çok önemli kas grubudur ve size diğer hareketleri daha rahat yapmanızı hatta kiloyu arttırmanıza yardımcı olur. Örneğin biceps haraketleri. Tabi bu konu diğer kas grupları içinde geçerlidir kısaca vücut bir bütündür. "parmak, bilek ve forearms hareket ipuçları verebilirim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 birer adet bilek parmak alayım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bende tam karışık istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 dumble seti önerecektiniz bana :) toggie said: bana bi dumble seti önerir misiniz? fiyatı fazla kıca kacmayan ama cok tırt da olmayan bir set :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 evde çalışabileceğine inanıyosan düşünüp taşınıp kaç tane kaç kg plaka, kaç bar alınması gerektiğini yazarım. ama ben de zamanında aldım yatıyolar yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 valla 2 aydır hergun sınav cekiyorum. agırlık da kaldırırım herelde :) zatne abartmaya niyetim yok. kıytırık bisi olabilir gunde 20dk mı ayırıcam sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 üşendim yazmaya sdfds spor geçmişin nasıl? hareketlerin yapılışını biliyor musun? front squat, deadlift, military press hareketlerini yapabiliyo musun? bence şimdilik bi barfiks demiri, bi tane de ab wheel al. göğüs kanat karın çalışırsın. ayaklarını duvara dayayıp şınav çekerek biraz omuza vurmaya çalışabilirsin. barfikste vücudunu yere paralel yapmaya çalışarak sırta vurabilirsin biraz. lunge, bulgarian squat gibi hareketlerle de bacak çalışırsın. ab wheel gittigidiyordan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 pullup falan şart evde çok zor olabilir ama geliştirmek için yöntem anlatan video var 7 8 tane yapamayanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Yapamayan yapamaz neyini anlatıyolar merak ettim. Kilo verme yöntemleriyle başlamaları falan lazım kendini kaldıramayan insanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 1 tane yapabiliyodur, arttırmak için güzel bi program vardır. Hiç yapamıyosa yukardan başlayıp kendini yavaş indirmekle, veya yukarda statik takılmakla geliştirebilir vb. Obez diilse yapabilmesi lazım bir şeyler. Kilo vermek tabii ki direkt barfiks sayısını arttırır ama güçlenmek de önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Bir de barın altına box çekip zıplayıp kendini tepeye çekenler var, onlar esas parodi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bide sudan çıkmış balık gibi çırpınıp tekniği böyle diyenler var en fenası o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 http://i43.tinypic.com/slmhwx.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://stronglifts.com/10-ways-to-get-stronger-at-pull-ups-fast buradan yardım alabilirsiniz pull-up da güçlenmek için, yine buradada adale koordinasyonu çok önemli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 abi tilinin ne kadar postu varsa katılıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Cutting supplement alıcam daha önce kullanıp yararını gördüğünüz, yan etkileri nispeten az olan 3-5 ürün önerir misiniz? Öneri yapacaklar için yan etki vs yaşadıysanız onları da yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 özellikle cutting supplement kullanmadım vücudum yeterince damarlı, ama pre-workout un yoksa tavsiye ederim her türlü cuttinge katısı var. pre-workout konusunda yardımcı olabilirim. thermogenic olarak USPlabs OxyELITE Pro önerebilirim fakat Türkiyede bulman zor. L-Carnitinlere para verme. Multivitamin Bunlar dışında BCAA + Diğer Amino Asitler, Glutamine, Creatine kullanmanı öneririm. Supplement ve diet önerileri verebilirim. dietin ve workoutun çok güzelse inanılmaz derecede sonuç alırsın. Tecrübeyle sabittir [En yakın arkadaşım]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 workout diet konularında yeterince bilgim var. daha önce hiç cutting supplement kullanmadım bi süredir supplement araştırması da yapmıyodum (artık tr ye getirtemediğimiz için) şimdi arkadaş amerika'dan geliyo bb.com'dan alıcam. oxyelite'ı inceliyim biraz, da üründen hiç bahsetmemişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 iyi bir ürün zaten araştırdığında sende farkına varacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 cla kullanıp da kullanmaya değecek kadar faydasını gören oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 barfikse alışmak için çok kolay bi yöntem var. her altından geçişinde çekebildiğin kadar barfiks çekeceksin kendini çok zorlamadan, set tekrar ısınma falan hiçbirşey yok. 2 tane mi çekebiliyorsun, ok 2 tane çek. hatta pis bi patates çuvalısın ve 1 tane mi çekebiliyorsun anca, o da sorun değil. şimdi diyeceksiniz ki düzenli set tekrar falan yapmadan hiç bi işe yaramaz ama öyle olmuyor enteresan bir şekilde. bi süre sonra acaip açılıyorsun. çok saçma ama direk işe yarıyor. kasın yapısıyla ilgili birşeylerdi okumuştum ama unuttum. sırf barfiks değil her harekete işe yarıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar