Soris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Size komik gelicek ama bilmediğimden soruyorum en ufak bir takviye almadan (protein tozuda dahil) şöyle bir vücut kaç yılda yapılır düzenli çalışma ile? http://www.mbradtke.de/1hercules.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 6 7 10 20 değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 adam granitten arkadaşım. olur iş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 rönesans çüklü adamı kendine örnek mi alıyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 3-4 seneyi alir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 yalan arkadaşlar benim teyzem badici 10 senedir olamadı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Helcaraxe said: jack3d cok kotu nesini seviyorsun. Satisi yasaklancak zaten yakin bir tarihte. Controlled Labs White Flood cok daha basarili hemde sagliga daha az zararli. Neyi çok kötü jack3d nin ? İçinde doping maddesi var ama gayet etkili. superpump250 den çok daha fazla sevdim ben mesala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi jack3d nitric oxide den daha cok doldurmuslar caffeini direk. Dumduz caffeine dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Cevaplar için teşekkürler. Hedefimi koydum 4-5 sene içerisinde böyle olmaya çalışacağım. 2 aydır gitmiyordum. Taş devri beslenme tarzına geçtiğim için şimdi enerji değişimimi tamamladım. Bugün mesela deadlift yaptım hiç daha önce yapmamıştım direk 20 kilo başladım. Aman allahım bu kadar zevkli bir hareket olamaz. 10 numara birşey. Squatda denicektim ama boyu 1.80 den fazla olanlara pek önerilmiyormuş o hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Valla ben ayda 1 kahve veya kafeinli içecek içtiğim için bana iyi çarpıyor jack3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Soris said: Squatda denicektim ama boyu 1.80 den fazla olanlara pek önerilmiyormuş o hareket. kim önermiyomuş fdbkmdfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bir hoca dedi pek önermeyiz dedi. Sen ne dersin deneyeyim mi squat da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 dene tabi ya. iyidir squat. deadliftide ağır yap formun oturduktan sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Her çalıştığım gün 5 kilo arttırmam gerekmiş öyle dedi hoca. Squatıda denerim ilerde. Birde normal beslenerek gelişim çok mu geç olur arkadaşlar hiçbirşey almadan yapan varmı bu işleri aranızda? Ben sadece balık yağı içiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 1 kilo falan tavuk yiyosan günde bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 2 kilo yesem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Sakatat yerim genelde haftada 1-2 normal et yediğim olur günlük et tüketimim en az yarım kilo. Beyaz et yemem hiç. Bol bol yağ yiyorum. Avakoda olsun zeytinyağı ceviz filan. Beslenmemde sorun yok yani. Antrenman sırasında içtiğim kefiri saymazsak 100% paleo besleniyorum. Bakalım gelişimim inşallah iyi olur o attığım heykeldeki gibi olurum sanırım 4-5 seneye haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ya zaten günlük 150-200 gram protein alıyosan, aldığın kaloride uygunsa gerek yok toza ota boka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Soris said: Bir hoca dedi pek önermeyiz dedi. Sen ne dersin deneyeyim mi squat da ? çok ağır başlama, dizlerini çok esnetme. alırsın eline menisküslerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Soris said: günlük et tüketimim en az yarım kilo. 2 ogun 250gram mı yiyosun? merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 İşte toplamda 2 öğünde en az yarım kilo yiyorum. Bazen kafama esiyor akşam hakkımıda öğlen yiyorum akşama direk sebze yemeği. Pahalıya geliyo gerçi yapcak bişi yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Cons said: ya zaten günlük 150-200 gram protein alıyosan, aldığın kaloride uygunsa gerek yok toza ota boka. abi mesela gunde 3300 kalori yakarken 200 gram protein iceren 2500 kalorilik bir beslenme programina sahipsin. gene kas yapimi olur mu? 3300-2500 karolilik fark yagdan mi gider yoksa farkli durumlar mi soz konusu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kalori deficit varsa ekstrem durumlar hariç kas yapımı olmuyor(steroid, hastalık vs.) doğru beslenmeyle kalori deficitle minimum kas kaybına kasıyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 peki 3300 kalori yakan adam gene yeterince proteini aliyor bu sefer excess kalori ne olarak kullaniliyor? yaga donusup depo mu ediliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 fazla proteinin yağ olarak depolanıp depolanmadığını bilmyiorum tam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar