Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

ya malum kış geldi üşüttük bizde 3 gündür halsizim evden dışarı cıkmadım omuz idmanını yapmadım faln. bugün iyi gibiyim birazdan gidicem idmana calısıcamda.
Tartıya çıktım 63.5 ten 62 ye düşmüşüm.
3 günde normal günlerde aldığımla aynı proteini aldım (shake ve süt saolsun) belki 20gr az almışımdır.
Carb ı daha az aldım.. Antibiotik kullandim adı cipro.
1.5 kilo 3 günde verilir mi ? bana pek mantıklı gelmedi,vücut su tuttuysa o suyu mu atmışımdır 3 günde?
çok moralim bozuluo rahatsızlanıp 2 günde kiloverince
Sosyal ağlarda paylaş

yaklaşık 5 aylık zayiflamadn 18cm belden inceldikten sonra şimdi yağsız kilo alma için çalışıyorumda bir sorum var.
ilk gün gögüs omuz, ikinci gün sırt ve kol calisiyorum, her bölge icin 2 farklı hareket yapiyorumda arka kolu hangi gün calismam gerek, gögüs calisirken arka kolda calismis olmuyormu bi nebze, diğer gün kol calisirken arka kol yorgun oluyor, 2keredir filan gögüs omuz arka kol ve sırt kol calisiyorum arka kolu daha zorluyabiliyorm gibi geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

C3nK said:

yaklaşık 5 aylık zayiflamadn 18cm belden inceldikten sonra şimdi yağsız kilo alma için çalışıyorumda bir sorum var.
ilk gün gögüs omuz, ikinci gün sırt ve kol calisiyorum, her bölge icin 2 farklı hareket yapiyorumda arka kolu hangi gün calismam gerek, gögüs calisirken arka kolda calismis olmuyormu bi nebze, diğer gün kol calisirken arka kol yorgun oluyor, 2keredir filan gögüs omuz arka kol ve sırt kol calisiyorum arka kolu daha zorluyabiliyorm gibi geliyor

göğüsle omuzu aynı güne koyma bence, hangisini sonra yapıyorsan ondan iyi verim alamazsın. sağlam bir göğüs çalıştıktan sonra omuz performansın çok düşer, kendini zorlayamazsın. göğüsten sonra biceps çalışmanı öneririm, göğüs çalışırken oraya çok yüklenme olmaz.

sırtla triceps, omuzla bacak çalışıyorum ben. sırt çalışırken bazı hareketler triceps e biner ama çok binmez. omuz ve göğüs hareketleri tricepsten daha çok destek alır. sırtsa daha çok bicepse yüklenir.
Sosyal ağlarda paylaş

Günün sorusu :
antremandan kaç dk sonra yemek yemeli-protein shake içmeliyiz?
antrenöre sordum bugün 45dk yemek yeme falan dedi niye dedim adelelerdeki kan miğdene gider bırak beslesin adeleleri 45dk sonra ye iç dedi.
Bu doğrumudur ? Protein shake için bişi demedi ama sorayım dedim, ne kadar süre sonra protein içmeliyim ? ve yemek yemeliyim.

Amino-Glutamine aliorm idmandan hemen sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

20 kere test ettim bu weider 2200 aminoasiti ne zaman yutsam suratımı hayvan gibi sivilceler basıyor yahu. bi ton da para bayıldık napcam bilmemiyorum:(

normal bir şey, protein karaciğeri yoran bir şey. hassas bir karaciğerin varsa bu durumda diğer görevi olan yağ düzenlemesini çok iyi yapamıyor, cildinde sivilcelenme olabiliyor. karaciğere iyi gelen şeylere yüklenebilirsin, enginar vs.

weider tablet miydi bu arada, likit mi? likitler her şeyleriyle daha iyi bence, mümkünse onları tercih edebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

montezaus said:

Black-ice said:

20 kere test ettim bu weider 2200 aminoasiti ne zaman yutsam suratımı hayvan gibi sivilceler basıyor yahu. bi ton da para bayıldık napcam bilmemiyorum:(

normal bir şey, protein karaciğeri yoran bir şey. hassas bir karaciğerin varsa bu durumda diğer görevi olan yağ düzenlemesini çok iyi yapamıyor, cildinde sivilcelenme olabiliyor. karaciğere iyi gelen şeylere yüklenebilirsin, enginar vs.

weider tablet miydi bu arada, likit mi? likitler her şeyleriyle daha iyi bence, mümkünse onları tercih edebilirsin.

yaw benim vücutta kahverengi lekeler de var bayadır. ben bi doktora falan gidiyim olmadı karaciğer maraciğer düşmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

ewde çalışıyorum 6 ay filan ewde HIT cardio yaparak ve beraberinde ağırlık calişmasi ve diyetle minimum kaslardan kaybederek 18 cm inceldim.Şuan yağsız kilo alımı için cardiyoyu biraktim ama diyetim devam ediyor tabi karbonhidrati arttirdim düzenli olarak.Gene şeker unlu gıdalar hiçbi şekilde yemiyorum, yulaf,bulgur,mercimek gibi kompleks karbonhidratlar yiyorum.
10 kiloluk dambıllar ve barfiks sopasi aldim, şuan ewde onlarla çalışıyorum

şuan 3. ayımdaym zayıflarkende tabi ağırlık calisiyordum devamlı ve hamlığım olmadan başladım ağırlığa 1. ay her bölge 1 hareket 2. ay 2 hareket bu ay 3.ye geçtim, yanlış ve hatalari eleştirirseniz sevinirim.
programımsa

gögüs-kol
şınav
Dumbell fly
Dumbell pullover
Alternate Curl
Concentration Curl
Single Forearm Curl

omuz-bacak
Omuz press(ismini bulamadim)
Dumbell Shoulder Press
Lateral Raise
squat
calf raise

sırt-triceps
barfiks
single arm row
Stiff Leg Deadlift(bel)
dips
Dumbell Single Arm Triceps
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

montezaus said:

Black-ice said:

yaw benim vücutta kahverengi lekeler de var bayadır. ben bi doktora falan gidiyim olmadı karaciğer maraciğer düşmesin.

hocam o iş sakat, direk git bence. derideki lekeler kolestrolden de olabilir dikkat etmek lazım. doktora gidene kadar yumurta yemeyi bırak, mümkün olduğunca çabuk da tahlil yaptırmaya bak derim.

LukeSkySprinter said:

amino olarak twinlab amino fuel 1litrelik sıvı olanı mı önerirsiniz yoksa biotech 2300 tablet olanları mı ?

twinlab var bende, biotech'i bilmiyorum doğrusu ama baya memnunun benimkisinden. 4 haftadır protein tozuyla beraber kullanıyorum. bayadır aynı ağırlıkları kaldırıp duruyordum, almaya başlamdığımın ikinci haftasından beri her hafta ağırlık arttırıyorum artık. moral falan süper.

ayrıca twinlab'in hem proteininde hem de aminosunda iyi miktarda glutamine var. ikisini beraber kullanınca o ihtiyacın da karşılanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 3 gündür topuğumda,ayağımız üstünde ve belimde toplam 8-10 tane alerji-sivilce tarzı hatta sivrisinek ısırığı gibi şeyler çıktı ve çok kaşınıyor.
2 aydır aralıksız creatine kullanıyorum, amino fuel 500ml kullandim simdiye kadar o bitti bide protein tozu kullaniorm yaklasik 1.7kg bitirmisimdir.
Neden olur bu kasinti? cok rahatsız oluorm , karaciğerle ilgili olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

LukeSkySprinter said:

Ya 3 gündür topuğumda,ayağımız üstünde ve belimde toplam 8-10 tane alerji-sivilce tarzı hatta sivrisinek ısırığı gibi şeyler çıktı ve çok kaşınıyor.
2 aydır aralıksız creatine kullanıyorum, amino fuel 500ml kullandim simdiye kadar o bitti bide protein tozu kullaniorm yaklasik 1.7kg bitirmisimdir.
Neden olur bu kasinti? cok rahatsız oluorm , karaciğerle ilgili olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...