Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 İyi bari belki sayemde gaza gelirsin tekrar: D aldığım nane ahanda böle bişi içeriğini bulamadım. Tahmin etmiştim zaten kubat damage geyiğini görmüştüm burda da orda pek acaip olmuş haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 abi o postu bulman ilginç duygusal anlar yaşattı :D o postu atarken blackice bizim evdeymiş. benim odamı geek base'e çevirmiştik. 4-5 pc kurulu ağır bi şekilde ultima online ve dota oynanıyodu falan.. hatta benim saçlar bele kadar geliyodu, kısa saçlı bi adam olalı daha 2 hafta olmuştu.. vay canına. göbek falan var tabi o zamanlar vücut geliştirme yapmıyoruz.. acaba uur ben o yıllar senden gaza gelmiş olsam o zamanlar başlasam vg'ye hayatımda neler farklı olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Maedhros said: İyi bari belki sayemde gaza gelirsin tekrar: D aldığım nane ahanda böle bişi içeriğini bulamadım. Tahmin etmiştim zaten kubat damage geyiğini görmüştüm burda da orda pek acaip olmuş haha allah allah ya çok acaip ben alıodum çok pahalıydı yani ufacık kavanoz 20-30 liraydı bu iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Kemarlos said: abi o postu bulman ilginç duygusal anlar yaşattı :D o postu atarken blackice bizim evdeymiş. benim odamı geek base'e çevirmiştik. 4-5 pc kurulu ağır bi şekilde ultima online ve dota oynanıyodu falan.. hatta benim saçlar bele kadar geliyodu, kısa saçlı bi adam olalı daha 2 hafta olmuştu.. vay canına. göbek falan var tabi o zamanlar vücut geliştirme yapmıyoruz.. acaba uur ben o yıllar senden gaza gelmiş olsam o zamanlar başlasam vg'ye hayatımda neler farklı olurdu :D :D kardeşim gıcık edercesine söylemesene ben o zamanlar başlamıştım. HANİ ARNOLD FALAN OLAMADIM HALA:D (şaka bi yana bıraktım 35 kere fln) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 bir hardgainer'ın dramı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 ahahah kubat damage =] http://steamcommunity.com/groups/Kubat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 roar bugun gogusde once bar sonra hemen ardindan dambbell ile girdim amanin nefis. ornek : bench press bar ile 6-8 tekrar beklemeden hemen ardindan yanda duran dambbell ile 6-8 tekrar daha. amanin sonra incline ayni sekilde. tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bende bugün göğüs biceps girdim.Biceps verimliydide göğüsten verim alamadım sanırım tam oturtamadım dambıllarla hareketleri göğüslerimi pek hissedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 @Kanuni senin paylaştığın günden beri yani 1 aydır bodybuilding.com chest workout routine bu şekilde çalışıyorum göğüsü. ve bence çok etkili oluyor. ben yararını gözle görebiliyorum şuanda öyle diyim. bence dene :) hem sen kendin buldun.. --- daha açık konuşmak gerekirse: göğüs ölçülerim 07.07.2010 99 30.08.2010 99 30.09.2010 100 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yapiyorum onuda arada zaten ama sag bilegimde hafif bir agri var, nerde hafif bir agrim varsa hemen kesiyor veya azaltiyorum ben hareketi, ceremesini cok cektim gecmiste, civi civiyi sokmuyor sporda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Acı demişken dumbell pullover yapmayı denedim bugün sol omuz altım gibi bi yerden teres gibi geldi acı giriyor daha ilk hareketten itibaren direk bıraktım yapmayı hiçte önceden yaşadığım bi sorun yoktu napsam acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 dips yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Frantic said: S.a. Daha l-carnitine kullanmis olan pati halkindan yardimlarini istemekteyim. simdi 3.5-4 ay gibi bir surede 16 kilo vermis biri olarak ben cardio yapmaya devam ederken gene salon irilerinden bir iki " lan olm l-carnitine alsana hem daha hizli yag yakip ustune agirlikta da kaldirirsan iyi bi vucut yaparsin" dediler kanima girdiler. Simdik benim 10-15 kilo gibi bir fazlam var ve normal planlarima gore bu fazlaliktan kurtulduktan sonra agirlik calismakti. bu bahsedilen maddeyi hocama sordum kullanmakta fayda var mi diye o da " bunun etkili olmasi icin hr'yi 110 ustune cikarman lazim antrenmanlarinda, iste antrenman oncesi ve esnasinda iciceksin dedi, aldiginin fazlasi depolanmaz atilir zaten" dedi. bende de direk bosaltim sistemiyle ilgili bir sorun yaratip yaratmiyacagi geldi aklima. hafta 3 kere bunu almak ayni zamanda bir fayda getirir mi veya ileride rist olabilcek faktorleri nelerdir? dışardan alınan carnitine in bi boka yaramadığı bilimsel olarak kanıtlandı eğer zilyonda iki görülen vücudunda l-carnitin üretememe problemin yoksa. "lan olm l-carnitine alsana hem daha hizli yag yakip ustune agirlikta da kaldirirsan iyi bi vucut yaparsin" bunu söyleyenide bench presste spotlarken bara bastırarak cezalandır. en mantıklı hoca konuşmuş yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 kubat damage bizden çıktı bu arada. resmide werewolf yapmış olması lazım dfbdfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 1.83 87 kiloyum yağ oranı %25 felan. haftada 4 gun ağırlık çalışıyorum her ant. sonrası 30 dk koşuyorum 8 tempoda ( jogging ) kalp atışım 140- 165 arası oluo ve yağ yakmak için az karb. ve az yağ ve protein ağırlıklı diet yapıorum kaloriyi düşük turuorum acaba kaslar gelişip yağ yakıomuyumdur? dietim şöle sabah 08:00 1 kepekli tost ekmeğine yağsız peynir(80 grdan az) (sandviç) 10:00 da yine aynı 1 kepekli tost ekmepine yağsız peynir (sandviç) 13 te kepek ekmeğine peyni domates salatalık kaşar peyniri sandviç yapıorum bunu 2 ye bölüorum 13 te ve 15.30da yiyorum 19:00 da haşlanmış kırmızı et 100-120 gr 2 adet kepeki tost ekmeği sonra spora gidorm spordan gelince süt yada yoğurt + meyve yiyorum bol en az 1lt su içiorm spordan dönüşte yoğurt+ meyve yerine protein tozu içicem daha almadım o yüzden şimdilik bu şekilde.. spora baslayalı 2 ay oldu bu nasıl diet nasıl sizce ? bi yanlışlık bi eksik varsa lütfen söyleyin düzelteyim.. ( bu arada göbek var zaten vücudumun yağ oranından anlamışsınızdır ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 http://img.funnyanimatedgifs.net/img/2096-arnold-is-numero-uno-self-proclaimed-number-1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 ispatipapaz, senin nasıl hissettiğine bağlı biraz. Ne kadar hızlı kilo veriyorsun? Vücudundaki değişimden memnun musun? Önce vs sonra foto çektin mi ve/veya ölçü aldın mı? Aç kalıyor musun? Spor sırasında ya da günlük yaşantında yorgunluk oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mirage said: ispatipapaz, senin nasıl hissettiğine bağlı biraz. Ne kadar hızlı kilo veriyorsun? Vücudundaki değişimden memnun musun? Önce vs sonra foto çektin mi ve/veya ölçü aldın mı? Aç kalıyor musun? Spor sırasında ya da günlük yaşantında yorgunluk oluyor mu? ben kendimi iyi hissediorm. kilo verdiğimi hissediorum ama yağ yakımı mı değilmi bilmiyorum antremanda diet yaptığım için yorgun oluyorum ama bunu motivasyonla dengeliyorum yani 10 dk ısınma sonra antreman ( ağır değil) sonrada 30 dk koşu, koşuyu biterene kadar sıkıorm kendimi geçen gun çok yoruldum 25. dkda bırakıcaktım artk ama 30 dk koştm yinede ama bazen rahat koşuorm yani yapamadığım bir şey yok sadece diette bi eksiğim varmı onu merak ettim... böle gidersem yağ yakarmıyım göbekten kurtulmak istiyorum ama cahilce bişi yapıp kaslardan olmayı sonra somalili gibi zayıf ve göbekli kalmak istemem.. öncelikli amacım yağlardan kurtulmak ve birlikte oluosa yavaş yavaş kas kütlesi inşa etmek acelem yok zamanım var bana yol gösterirseniz çok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Sebze ve meyve çok az beslenme programında. Bir iki dilim kepek ekmeği yiyeceğine tabağını doyana kadar az yağlı sebze ile doldurman çok daha yararlı olur. Gönül rahatlığıyla günde 2-3 porsiyon meyva yiyebilirsin. Özellikle vitamin/mineral açısından yararlı. Yumurta ve et tüketimini de arttırabilirsin biraz. Nerdeyse bütün proteinin yoğurt ve peynirden geliyor şu anda. Kötü bir şey değil tabi çeşitlilik iyidir. Kalori olarak da az geldi bana. İlk aylarda aynı kiloda kalacak şekilde yesen de hem yağ yakıp hem kaslarını geliştirmen çok rahat. Ben ilk iki üç ay boyunca aynı kiloda kalarak her hafta göbekten 1cm falan incelmiştim. Sonra yağ yakımı iyice yavaşladığı için kalorileri düşürmeye başlamıştım biraz. Şimdiden kilo verecek şekilde az yersen kaslarının iyi gelişmesini bekleme. Ne kadar yediğine göre kaslar gelişmek yerine gerileyebilir de. Haftada yarım kilodan fazla veriyorsan kas gelişimini unut zaten. Kas kaybetmezsen sevinmen lazım o hızda kilo veriyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Mirage said: Sebze ve meyve çok az beslenme programında. Bir iki dilim kepek ekmeği yiyeceğine tabağını doyana kadar az yağlı sebze ile doldurman çok daha yararlı olur. Gönül rahatlığıyla günde 2-3 porsiyon meyva yiyebilirsin. Özellikle vitamin/mineral açısından yararlı. Yumurta ve et tüketimini de arttırabilirsin biraz. Nerdeyse bütün proteinin yoğurt ve peynirden geliyor şu anda. Kötü bir şey değil tabi çeşitlilik iyidir. Kalori olarak da az geldi bana. İlk aylarda aynı kiloda kalacak şekilde yesen de hem yağ yakıp hem kaslarını geliştirmen çok rahat. Ben ilk iki üç ay boyunca aynı kiloda kalarak her hafta göbekten 1cm falan incelmiştim. Sonra yağ yakımı iyice yavaşladığı için kalorileri düşürmeye başlamıştım biraz. Şimdiden kilo verecek şekilde az yersen kaslarının iyi gelişmesini bekleme. Ne kadar yediğine göre kaslar gelişmek yerine gerileyebilir de. Haftada yarım kilodan fazla veriyorsan kas gelişimini unut zaten. Kas kaybetmezsen sevinmen lazım o hızda kilo veriyorsan. önceki mesajları okuduğum kadarıyla en sağlıklısı haftada yaktığın kaloriden 500 kalori daha az yemek yağ yakmak için peki ben günde kaç kalori yakıorm onu nasıl hesaplıcam ? ona göre bari protein olarak yüksek yağ ve karb olarak düşük ve 500 kalori düşük bi diet yaparım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Deneyerek bulacaksın kaç kalori yaktığını. İki üç hafta kilonu sabit tutacak şekilde düzgün beslen. Sonra aynen o şekilde beslenmeye devam ederken 500 civarı kaloriyi kesersin. Çok hassas olmasını istiyorsan da yediklerini (ve içtiklerini!) bir günlüğe yazabilirsin. edik: Kilonu sabit tutarken devamlı bel çevreni de ölç. Kilon sabitken göbeğin küçülmeye devam ettiği sürece kalori azaltmana hiç gerek yok. Yağ yakarken kaslarının da geliştiğinin göstergesi bu. Kilo sabitken vücutta değişme olmamaya başlayınca azaltırsın kalorileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 sonunda olanlar oldu ve salona yazıldım.. pazar-salı-cuma gidiyorum.. hangi gün hangi bölgeleri çalıştırsam daha çok verim alırım acaba? öncelikle en çok gelişmesi gereken bölgeler sırasıyla; 1-Omuz 2-Kanat 3-Göğüs ayrıca bel ve kalçadaki yağlarında erimesi lazım.. yani kardiyoyu da kas artışıyla birlikte yapabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Selam, kalça ve beli de inceltmek istiyorsanız 30 dakika bisiklet yapmanızı öneririm. teşekkürler, iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 tmm ama ne zaman-yani hangi gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Ben de bir şey sorayım; ip atlamak koşmak kadar etki eder mi vücuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar