Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Kız meselesi.Bilmiyorum şınav çekesim geldi sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 100 şınavı tek seferde çektiysen güzel sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Çektiklerin çekeceklerinin habercisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Like this bu arada üç set yaptım kas yakmaya değil yapmaya geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 valla ben genelde 3-4 set 15-20 lik yapiyorum hemen arkasındanda 15 normal mekik 15 de sıkıştırma yapiyorum süper set şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Abi özellikle göğüs antremanında göğüsleri sonuna kadar yoramıyorum. Yardımsız nasıl yorabilirim göğüs kaslarını? En son antremandan örnek vereyim mesela: 4 set smith inc. bench press yaptım 12-10-8-6 şeklinde. sonra 3 set smith bench press yaptım. 10-8-6 şeklinde. ama yardımsız yaptığım için kası tam olarak yoran o son tekrarlar hiç olmuyor. Bu 3 setin üstüne bide gittim normal bench press yaptım 3 set. Tek başıma yardımsız çalışırken nasıl yorabilirim tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Son seti yardımla doğru şekilde yapıyorum ben. Son set çok önemliymiş. Aslında ağır ağırlıkla yamulacağına, yapabildiğin ağırlıkla, hareketi doğru yapmak daha yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 reverse pyramid workout routine şöyle bir program buldum. en yüksek ağırlıkla başlayıp her sette ağırlığı düşürüyosun. sakatlıklara davetiye çıkarmaz mı bu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 statik yaparsan yorulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Smith'de yapıyosan niye yardıma ihtiyacın var ki anlamadım? Son tekrarda gücün yetmezse kancayı takıp kalkıyosun zaten? En dipte takılı kaldıysa da kasları biraz dinlendirip kaldırıyosun. Smith istemiyosan dumbbell bench press yapabilirsin. Dumbbell ile (dengeden dolayı) daha zorladığı için aynı kiloyu yapamıyosun zaten. Sallıyorum normalde bench'i 60 kilo yapıyosan dumbbell'ler ile 25 kilo falan yapıyosun. O da olmadı dips var, makineler var. Crossover mesela... Bench gibi komplex hareketlerin üstünde isolasyon için yapılıyor genelde. Yavaş yavaş, 12 tekrar falan. O da olmadı son setlerinin ardından patlayana kadar şınav çekersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Zaten bu benchlerden sonra, 3-4 set fly ve 3-4 set pull over yapıyorum. Smith ile yapıyorum ama en son antremanda mesela son setteyim. 6 tekrar çıkarmam lazım. 4. tekrar'ı yaptım indirdim, tekrar kaldırıyorum tam yarı yola geldim tükendim o son 2 tekrar yalan oldu. Orada mesela yardım alıyor olsaydım hafif bi yardımla 5. ve 6. tekrar'ı çıkartır, tamamen yorardım kası. O son tekrarları kendi başıma yapamadığım için tam yoramıyorum. Ya daha az ağırlıkla çalışmam lazım ya da başka bi önerisi olan varsa? Bi de şu son tekrarları yardımsız çıkaramıyor olmaya sinir oldum şöyle vücudu platodan çıkartacak bir program değişikliğine gitmeye karar verdim. Şu demin paylaştığım program mesela reverse pyramid. Ama o da sakatlık riski yaratır gibime geliyo ne diyosunuz? full body strenght bir de böyle bir program buldum. 6 gün'lük. Bir süre böyle bir güç programı uygulayıp, biraz güçlenip şuanki programıma tekrar geri dönsem daha mı etkili olur karar veremiyorum şuanda ne yapmam gerektiğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 valla bende tek çalışıyorumda 3 gün ağrıyo göğüs günümden sora dfvbfdb db bench press yapıyodum, 2 aydır filan 40 kilolardaydım, son yaptığımda ağırlıkları alamayınca soğudum bara geçtim yine ahahaha 2 tane güzel programım var yazayım yararlanın. biri klasik zaten press fly incline press incline fly dips diğeri press cable crossover incline press incline fly press ve incline pressi oynatabilirsiniz, fly ve crossoverlar yerine değişik tatlar deneyebilirsiniz ama bence 2 press 1 fly sabit olsun göyüs programınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 pullover sırt hareketi bide ya mahalle arası badicisi olmayın dfbdfbfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 pull over göğüs ve kollar dışında pek bi yerimde bişi hissetmiyorum ben bu hareketi yaparken. ne sırtı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Benim sırtım bildiğin titriyor o haraketi yaparken. ama alt göğüsede vuruyor. iyice kollar hafif kırık sırtına etki etcek şekilde indirip geri kaldır. Bide ağır kilo gir pulloverda, çok rahat giriliyor zaten ağır kilolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 triceps için shoulder press yapmak gibi bişey db pullover. 1 alt göğüse vuruyosa 3 sırta vuruyo turkish bro science: PULLOVER GÖYÜSÜ GENİŞLEDİR, DECLINE PRESS GÖYÜSÜ ÇİZER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Bu arada gidiyorum az kaldı. Hayırlısıyla önceden kabulum gelmişti ama şimdi tam kesinleşti, herşey uçak biletleriydi ıvır zıvır. Ohio University, School of Recreation and Sports Sciences, Sport Management. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 daha önce reverse pyramid deneyen var mı? @Helcaraxe hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Helcaraxe said: Bu arada gidiyorum az kaldı. Hayırlısıyla önceden kabulum gelmişti ama şimdi tam kesinleşti, herşey uçak biletleriydi ıvır zıvır. Ohio University, School of Recreation and Sports Sciences, Sport Management. yeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Helcaraxe said: Bu arada gidiyorum az kaldı. Hayırlısıyla önceden kabulum gelmişti ama şimdi tam kesinleşti, herşey uçak biletleriydi ıvır zıvır. Ohio University, School of Recreation and Sports Sciences, Sport Management. Süper ötesi. Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Helcar super haber Pullover bar ile genis tutarak yapilirsa sirt dambell ile gogus, her harekette oldugu gibi hissetmek ve kasa hissettirmek onemli tabii. Pulloveri dambell ile istersen sirtada vurdurursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cathodic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Selam arkadaşlar yine bir newbie sorusuyla karşınızdayım :D daha öncede yazmıştım aralık gibi askere gideceğim biraz güçlenmek ve kondisyon sağlamak için neyapmam lazım diye sormuştum sağolsun Mirage kondisyon ağırlıklı çalışmamı (koşu,şınav mekik vb.)işe yaracağını söylemişti yaradıda hemen hemen 1 aydır gerçekden güçlendiğimi hissediyorum asıl soruma gelirsem sizin daha iyi bileceğiniz gibi kondisyon ağırlıklı (arada hocam bench press,birde sırt çalıştıracak basit bir makinayada sokuyor) çalıştığım için galiba kilo kaybetmeye başladım.Zati sıcaklardan pek iştahım yok normaldede baya zayıfım acaba whey protein kullansam sizce nasıl olur? hem kilo alımı hemde kaslar için.bir kaç kişi fiyat performans açısından Universal ANIMAL MAX önerdi sizce nasıl?yada sizin önerebileceğiniz yan ürünler,diet vb... Birde son 1 haftadır kollarım titremeye başladı en ufak ağırlıkda bile sol kolum aşırı derece titriyor sizce sebebi nedir?bu aralar bilgisayar başında çok duruyorum nedeni bu olabilirmi? Şimdiden Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Tebrikler Helcaraxe. Ben bir soru sorayım bari arada.Bir ay boyunca dambıllardan ve salondan uzak kalacağım ne tavsiye edersiniz?Sadece vücutla çalışabilir miyim?Yada sırf koşarak falan mı idare edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 uzun suredir ara vermeden yapiyosan 1 ay kaslarini baya dinlendirir ve sonrasinda bomba gibi devam edersin. yok ben ara vermem diyosan hafif kosu, sinav ve barfiks gibi hareketlerle idare edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 şınav, mekik ve dips yapmak faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar