Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut geliştirme ile ilgili

Dennis

Öne çıkan mesajlar

Platoya girdim galiba. 1 aydır büyük hareketlerde ağırlık arttıramadım.

Bench press 100kg
Squat 120kg
Deadlift 120kg

Kaldım böyle. Sadece deadliftte bi hoşlaşma var haftaya 10kg eklerim; diğerlerine ekleyemedim bişey. Gerçi son 1 aydır diyetime eskisi gibi dikkat edemedim. Proteini özellikle 150gr falan alıyorum eskiden 200-250gr arası alıyordum. Günde 6-7 öğünden 4-5e düştüm. Sıcaklarda çok fena. Vücudu şaşırtmak gerek. Bakalım yeni bişeyler deniycez artık.

Diğer arkadaşlara da başarılar.

Buarada ne zamandır bakıyorum kemarlos yok meydanda? Cut'ını yaptı tatile çıktı herhalde? :)
Sosyal ağlarda paylaş

Benim tozum bitti ondan tutturamıyorum günlük dozajları :D Böyle zor oluyor. Bu ay supplementsiz devam ediyim dedimde sıkıntı oldu :D Dışarı çıkıyorum sürekli. Yanımda da taşıyamıyorum. Tavuk yoğurt falan bozuluyor hemen. En fazla bi kutu alıyorum idman sonrası yiyorum sonra yine aynı. Neyse bakalım. Wheysiz olmuyor bu iş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi okuldayken daha disiplinliydim ben. Şimdi mezunum evdeyim sıcaktanda iştahım gitti biraz; 5 öğün yesem 180-200gr arası anca alıyorum. Ama ölçülerim artmış yine o nasıl oldu anlamadım. Plato yaradı herhalde :D Gerçi büyük haraketler haricinde diğer hareketlerde platodan eser yok; özellikle bisepste omuzda falan rekorlarımı kırdım hep. Buarada calve için haftada 2 kere giriyorum bi bacak gününde bide sırt gününde. Benim gibi calveları zor gelişenlere tavsiye ederim; haftada 2 kere, 3 haraketten 3er set güzel vuruyor.

Eylül-Ekim gibi bir cut girişimim olacak artık. İyice yağlandım zaten. Fat burner için para biriktiriyim :) Yine cayarsam cut'tan bu sefer full-body program deniycem bakalım. Haftada 3 gün soğuklarda iyi gidier. Bir de işe girersem Tony Montana gibi gömücem kafamı supplementlere :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kemarlos said:

Kemarlos said:

22 ekim 2009'da v.g ye başladım şimdi before after geliyo :)

Temmuz-Ağustos 2009

before

6 MAYIS

AFTER

şimdi de bi güncelleme geliyo (bugün çektim):
12 HAZİRAN

dikkat, kas, ve yarıçıplak erkek vücudu içerir

15 TEMMUZ

pamping ayrın

uzun bi süredir başlığa uzak kalmıştım, fotoğraflarla döneyim dedim :) şöyle bi foto furyası başlasın yine, yeni fotolar koyulsun arkadaşlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:

valla ben son 2-3 haftadır her gün 1 kiloya yakın tavuk,et falan yiyorum. baya bir hacimlendim son 3 haftadır çok hardcore girişiyorum beslenmeye.

1 kilo ne olm? :D 300gr proteini sırf etten mi alıyorsun?

Bizim evdede şimdi yumurta sarısı problemi var. Çöpte yumurta sarısı gören başlıyor bunu bulamayan var, yazık, vs... :D

Bişey sorucam buarada; tavuğu yumurtayı falan suda haşlamak ile minimal yağda kızartmak arasında, 2-3gr yağ haricinde bir fark var mı? Proteinin sindirimi yada zenginliği açısından vs?
Sosyal ağlarda paylaş

ben de vucut gelistirmeye başlamaya karar verdim. daha önceden 2-3 defa daha başlamıştım, ama hep başlamada kalıyor o olay. en fazla 2 ay gittim sanırım.

1.80 boy var kilo 58. zor kilo alıyorum. daha once spora baslayıp 65 e cıkmıstım. son zamanlarda boyle zayıfladım.

neyse, size sorum nasıl bir başlangıç yapmalıyım. gene bırakmamam lazım. hem mentalite hem teoride tavsiyeleriniz nelerdir.

o kilo aldığım zaman süte karıştırıp bir supplement iciyordum. sanırım karbonhidrattı. tam emin degilim. pek memnun kalmadım. zaten ben de almamıstım. neyse. sizce supplement kullanmalımıyım?
kullanmalıysam ne ile başlamalıyım? programım az çok nasıl olmalı? genel tavsiyeler işte.

bir de burada biri koymuştu. body building sitesiydi, supplementler hakkında çok geniş bilgi, öneriler vardı. (forum gibi degil de, daha cok makale gibi birşeydi. hadi hatırlayın bi zahmet :D )

elli defa yazılıp çizilmiştir ama zaten daha önce 2-3 defa yapmış olmama rağmen hiç bir bilgim yok bu konu hakkında, sayfalar arasında kayboluyorum. ondan soriyim dedim burada.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende tekrardan dönebildim 1.5 ay aranın ardından fakat sıcakta bayılıyodum bittiğinde.Dikkat ettiğiniz özel bi durum var mı buna karşı?
Eve geldiğimde aldığım en soğuk duşu aldım ancak öyle kendime geldim.Bu arada eski ağırlıklardan pek bir şey kaybetmemişim 5 10 kg civarında düşüş var ama 1 2 haftada kapatırım gibi geldi bana.Whey yanına casein ve animal pak almayı düşünüyorum.Durumlar böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

ben de vucut gelistirmeye başlamaya karar verdim. daha önceden 2-3 defa daha başlamıştım, ama hep başlamada kalıyor o olay. en fazla 2 ay gittim sanırım.

1.80 boy var kilo 58. zor kilo alıyorum. daha once spora baslayıp 65 e cıkmıstım. son zamanlarda boyle zayıfladım.

neyse, size sorum nasıl bir başlangıç yapmalıyım. gene bırakmamam lazım. hem mentalite hem teoride tavsiyeleriniz nelerdir.

o kilo aldığım zaman süte karıştırıp bir supplement iciyordum. sanırım karbonhidrattı. tam emin degilim. pek memnun kalmadım. zaten ben de almamıstım. neyse. sizce supplement kullanmalımıyım?
kullanmalıysam ne ile başlamalıyım? programım az çok nasıl olmalı? genel tavsiyeler işte.

bir de burada biri koymuştu. body building sitesiydi, supplementler hakkında çok geniş bilgi, öneriler vardı. (forum gibi degil de, daha cok makale gibi birşeydi. hadi hatırlayın bi zahmet :D )

elli defa yazılıp çizilmiştir ama zaten daha önce 2-3 defa yapmış olmama rağmen hiç bir bilgim yok bu konu hakkında, sayfalar arasında kayboluyorum. ondan soriyim dedim burada.
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle spor salonuna gidiceksin sdfs.

Sonra ordaki hocalardan birine vücudunu geliştirmek istediğini söliceksin. Onlar sana güzel bir program yazıcak. Haftada 4 gün gidiceğini de belirt.

sonra başlicaksın o programa, sütünü, peynirini, tavuğunu, etini yiceksin ve şeker tarzı şeyleri azaltıcaksın.

Her geçen gün kaldırdığın ağırlıklar artıcak, aynaya gidip bakıcaksın, poz verceksin falan.

böle böle devam ediyor zaten.

supplement içinse bence o kilolardayken zaten günlük alman gereken protein miktarı 120-130 larda. 3-4 öğün beslenerek o proteini alırsın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

@Barbu

Hele bir başla sen, 5-6 ay devam et bakalım o iradeyi gösterebilecekmisin, bu arada tabi beslenme önemli, uykunada dikkat et tamamdır. Suplemente hiç gerek yok şimdilik senin için onu aklından çıkar, salondaki hocalarınıda he canım de geç.

Önce bir 6 ay devam et bakalım arkasını getirebiliyormusun, beslenmesiydi uykusuydu felan. Ondan sonra suplement olayına girmek istersen (ki bence girme) fikir alırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...