Friedman Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 adfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 onları .d twist and shape diye bi alet varya, onun bi faydası olurmu bu kıça .d son çare kesicem atıcam bu dötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 leğen kemiklerimiydi neyse işte onların genetik olarak zaten genişse nekadar uğraşssan biraz koca bir göt kaçınılmaz oluyor. ama bacak çalışmasını özellikle squat ve lunge haraketlerini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 evet geniş o kemikler. neyse kısmet diilmiş.w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 omuzların(kemik olarak) kaç yaşına kadar genişleme ihtimali var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 20 yaşındayım, ümitsizliğe kapılmamın manası yokmuş o zmn. peki önerebilceğin bi spor varmı, sırtüstü yüzme fln..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Insanda omuz ve çene en geç gelişen kemikler mesela. Bide için ağırlık antremanı, serbest stil, kelebek stili yüzme falan en çok etkileyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Bide şöle bir durum var 20 yaşına kadar yapmadığın bir sporu nasıl ve ne şekilde hakkını vererek yapabilirsin onu bilmiyorum ama sonuçta ağırlık antremanı her köşede salon, alet edevat var en rahat şekilde o yapılır yani. Sonuçta 100 metre yüzerek yüzmeyle omuzlar gelişmez, hakkını vererek, ciddi antremanlar yaparak yüzmeyle vücut yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 hmm.. peki omuzların daha dik olması için nasıl hareketler yapmak lazım, hangi kasları geliştirmek lazım..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 omuzlar dik derken ? Duruş bozukluğundan dolayı omuzlar düşükse bunu spor yaparak, Sırt, Bel, Karın kaslarını falan kuvvetlendirerk daha dik bir duruşa sahip olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 EmRicardo şurdan kas gruplarına göre hareketlere bakabilirsin: http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ ordaki hareketler arasında evde yapabileceğin ters mekik gibi şeyler var. Duruş bozukluğu için sorduğunu düşünüyorum, söylendiği gibi arka tarafta sırt kaslarını falan güçlendirmelisin, belini vs. İnternetten bakabilirsin belki düz dururken hangi kasların daha çok kullanıldığına. Sonra verdiğim siteden onun için hareketleri seçip evde yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Barfiks her derde çare diyorum dinlemiyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Dips yaparken göğsünün tam ortası acıyan/ağrıyan var mı ? Sanki tam kemik gibi. Ben bele 20kg bağlayarak yapıyorum ama kilo bağlamadan yaptığımda da tam ortası acıyor gene. Böyle bir olay yaşayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mirage said: Barfiks her derde çare diyorum dinlemiyor kimse. barfiks iyi güzel de, ne şekilde çekicez. eller dışarı bakıcak şekilde ve eller omuzlardan daha geniş bi şekilde bi tutulucak.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 her sekilde cekilcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 barfiks hoş güzelde mirage bu zamana kadar tam anlamıyla bir spor yapmamış biri kendi vücut ağırlıgını nasıl çekebilcek veya nekadar çekebilecek ? Morali bozulup bırakmasın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Mathias said: Dips yaparken göğsünün tam ortası acıyan/ağrıyan var mı ? Sanki tam kemik gibi. Ben bele 20kg bağlayarak yapıyorum ama kilo bağlamadan yaptığımda da tam ortası acıyor gene. Böyle bir olay yaşayan ? benim oluyo sıkıştığından dolayı normal bişi yani anormal bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 barfiks çok zor bir hareket abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Dips yaparken benim bileğim ağrıyor. Yapan başka bir arkadaşın omuzları ağrıyor. Göğüs olayını ilk defa duydum ama. Bilek ağrısından dolayı vücut ağırlıyla 3-5'ten fazla yapamıyodum. Artık antremana başlamadan önce bir kaç dakka dinamik bilek esnetme/ısıtma hareketleri yapıyorum. Antreman sonunda wrist curls, sonrasında da statik esneme. Ağrılar azalıyor gibi. En son 10 kilo ile 6 tekrardan 3 set dips yapabilmiştim. Hedefim jimnastik halkalarında muscle-up yapabilmek. O yüzden deli gibi barfiks ve dips kasıyorum. :) http://www.fitstream.com/en/us/exercise-directory/ring-training-exercises/ring-muscle-up-a21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 eldivenle yapınca ağrıtmıyor dips. ben 15'den 4 set çıkartıyorum. ek agırlık yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Bileği stabilize eden bilek kısmında dar bir eldiven olursa olabilir tabi. Normal fitness eldivenlerinin bileğe pek bir katkısı olmuyor. Avuç içini koruyor onlar sadece. Zamanında denemiştim. Ağrı devam etmişti aynen. Bilek bandajı sarmayı denicem bir ara. Halter klübündeki bir arkadaş tavsiye etmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 dipsi göğüs için yapiyorsanız dar tutmuyorsunuz dimi, göğüsler daha önde ayaklar geriye dogru ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 bileği saran bileklik aldım ben. avuc içi kısmı var parmaklarla sabitleniyor.elin dışında birşey yok gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmRicardo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Helcaraxe said: barfiks hoş güzelde mirage bu zamana kadar tam anlamıyla bir spor yapmamış biri kendi vücut ağırlıgını nasıl çekebilcek veya nekadar çekebilecek ? Morali bozulup bırakmasın sonra. heh aynen doğru, çekemiyorum işte 2.yi anca çekebiliyorum.. yarım yarım çekerim de faydası olmuodur sanrm.. barfiks çekebilmem için önce hangi hareketleri yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar