Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Helcaraxe said: Zor olanı yapmışsın abi zaten o zayıflıktan iyice hacim almışsın, define yapmak okadar sorun değil. Bir süre sonra hatlar çıkıyo zaten. Sağol destek için :) İşte biraz daha devam ediyim, 1,5 ay kadar yağ yakmaya çalışıcam. Hem vücudu şaşırtmak hemde deneme amaçlı. Ondan sonra kontrollü bi şekilde büyümeye devam yine. 2011 martına kadar ağır idman ve yüksek kalorili diyete devam edicem. Şimdiden planladım hepsini :) Özellikle şu old school fullbody programları çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 olm ben inanılmaz kassız olduğum halde demin baktım 36 santim kol çevrem, senin kaç lan 60 felan mı, ayıboğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 benim göbek çevrem 3 metre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Helcaraxe, boyuna göre cidden iyi gidiyorsun buarada. O boyla hacimlenmek cidden zor iş. Özellikle kollar çok iyi. Triceps falan çatır çatır çıkmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 adam 17 yaşında lan, gelişiyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yok artık iyice Liseli yaptın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yaşın kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 ağlama melis benim için hepiniz 17 yaşındasınız daha dün bitirdin lan liseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 20 oldum az buz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 mert ME SMASH YOU DIE gibi olmussun, minik kusum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 20 yaşında hala lise mi okuyosun, pii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Bitti Lise 1 ay önce ahsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 küfürlü vazgeçtm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 bende koyam bari bi tane, sırt pozu ve adam gibi büyümeyen kollarım :( üstsüz erkek. http://img293.imageshack.us/img293/2015/bymeyenkollar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 helcaraxe dan sonra koymanıza gerek yok abi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 fuu- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 @7thBreath bence güzel görünüyo sırt. arka omuzlar falan net olmuş bence. ama deadlift çalışmıyosun sanki sen? @Helcaraxe helal dostum :) ama o boy ne abi öyle ROEH. o boyda birinin hacimlenmesi için harbi sağlam stack yanında hayvanlar gibi yemek yemesi lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 deadlift'in gözünü çıkarıyodum ama sonraları nedense tembellikten midir nedir hyperextension falan yapmaya başladım asdzg tabii o da yemiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 @ Kemarlos eyvallah :D çalışıyoruz işte. Daha da iyi olucam inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiripýlhe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Araya giriyorum pardon :P Kas kütlesini arttırmak için boks mu daha etkilidir yok muay thai/kickboks falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Ağırlık çalışmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 arkadaşlar, bench presste 50 kilo kiloda takılmıştım daha sonra bir arkadaşım bana dermanayı önerdi hemen dostlarıma sipariş verdim aa o da ne 3-4 dakikada bench pressim 120 kiloya fırladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 artıııık hiç dert kalmaadııııı, dermanaaa yetiştiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 bu arada pre-workout supplement için gaspari superpump mı Jack3d mi ile başlamak mantıklı ? İkisinden biri olacak sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 noxplode var, muscletech'in ürünü var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar