Zegna Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Kanuni said: bunu bilen varmi ne kadar etkili olabilir acaba. alasim var. var bende, normal mixeride var fener gibi. o daha iyi onu tavsiye ederim :) shakera bagımlı kalmıyorsun o mobil mixer ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 PUMPING IRON noldu mayıştıkmı ne kimse bişiler yazmıyor. Paslı dumbbellar, duvardaki arnold posterleri. Rage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 NERD RAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Yazın badi yapılmıyomuş aga bune ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yazin performansim artti benim fena keyifli geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Vücut geliştirme hareketlerini tamamen bıraktım. Kendimi haltere ve genel kondisyona (crossfit, koşu, bisiklet vb) veriyorum. Yine de bu topağı kötü aletlerime emel edecem günlük olarak. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 chest dips yaptım direk omuzlarım incindi, hafif sakatlandı falan böyle. ulan nedir bu omuzlarımdan çektiğim benim. bu kadar meraklı olunamaz sakatlanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 eklemlere dikkat aman ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 abi omuz kaslarını iyice güçlendirince omuz eklemi sorunu olanlar rahatlıyormuş dedi biri :) kaslar sıkıyomuş omuzları iyice böyle cuk. falan. ne derece doğrudur bilmiyorum. bi ortopedist'e mi gitsek napsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 O zaman omuz kasların yeterince gelişene kadar chest dip sırasında fazla aşağı inme bence. Paralelin altına inmeye zaten pek gerek yok deniyor. Sen biraz paralel üstünde de kalabilirsin eklemleri zorlamamak için. Paralel dediğim üst kolun yere paralelliği. Üst kol ile ön kol arasındaki açı 90 derecenin altına inmesin. Hatta eklem sorunlarından dolayı 90 dereceyi de zorlama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 hillside'da görmüştüm dips/barfiks için mahina var. Vücut ağırlığını azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 19.30--21.00 arası antreman yapıyorum, genel hareketler, kelebek, mekik vs. sonra çok acıkıyorum, zaten 5'te yemek yemiş oluyorum ama dayanamayıp yine yiyorum. Kilo vermeye çalışmıyorum, kaslanmaya çalışıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım. Ekmeksiz 1 tabak barbunya yedim demin misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 yemekle antreman arasında 2.5 saat olmasın. antreman 1.5 saat sürmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 barfiks cekerken corba icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Cons said: yemekle antreman arasında 2.5 saat olmasın. antreman 1.5 saat sürmesin başlangıç ısınma koşu saymazsak benim ağırlık 1.5 saat sürüyor genelde, son 15dk karın çalışıyorum yoksa yetmiyo gibi geliyo bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Beyler böyle güzel cırt cırtlı kemer nerden bulabilirim? Yalnız sanırım bunların ağırlık takılabilenleri var chest dips falan yaparken. Ondan istiyorum mümkünse. Var mı böylesi? Fotoğraflarda görmüştüm bağlıyor millet alttan sallanıyor böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 zaten ısınma koşma bazen ip 45 dakikayı buluyor, 1.5 iyi gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Yetmiyormu artık vücut ağırlıgın ? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Tenekeadam said: 19.30--21.00 arası antreman yapıyorum, genel hareketler, kelebek, mekik vs. sonra çok acıkıyorum, zaten 5'te yemek yemiş oluyorum ama dayanamayıp yine yiyorum. Kilo vermeye çalışmıyorum, kaslanmaya çalışıyorum. Bu durumda ne yapmalıyım. Ekmeksiz 1 tabak barbunya yedim demin misal. Light ton balığı yiyebilirsin. Kalori az, yağ az (içindekini de süzüyorum ben, besin değeri tablosunda içindekini dahil etmiyorlar galiba) protein tavan, tadı da iyi, muhteşem birşey. Gece akıcınca hiç çekinmeden yenebilir. Tavuk göğüsü de yiyebilirsin o da protein fazla yiyeceklerden. Balığa göre daha da iyi doyurur bu. Ya da - ben hiç kullanmadığım için birşey tavsiye edemem ama - supplementlar falan doyuruyorsa onunda bir zararı olmaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Supplementsız iş zor. Yapılır mı ? Gayet Yapılır ama çok rahatlıyor özellikle protein tozu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 ya protein tozu kullanmak istemiyorum, zaten vucudumun belli bir yapısı var yıllarca basket oynadım. biraz sertleşme sağlamlaşma amaçlı yapıyorum. işte kollar biraz şişsin, göbek kaslansın felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bir gün herkes protein tozu kullanacak - King Helc sdkfjksd ozaman diyet go go, göbek kaslansın istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Zaten karın ağırlıklı çalışıyorum, ekmeği kestim bakalım neler olacak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 caner abi salona gidiomusun,kendin mi calısıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 gidiyorum talat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar