Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 doğru diyosun :) ama abi hatunlar nelere trip atıyo ya. şunları bi hizaya sokmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Boy 1.70 se zaten çok fazla şişip cep herkülü olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Yani boy 1.70 ise 40-45 santim kol yapmayın. Yani amaç fit, atletik bir görünüm ise parça parça ama 36-38 kolun olsun çok daha güzel durur. Ama ben yarışmacı olcam ayağına girdiysen. Vur dibine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Yok ya aynen senin dediğin gibi katılıyorum da.. Şimdi ben vücuduma baktığım zaman şurası söyle daha iyi olsun burası böyle daha iyi olsun diyorum. Yani hacim almak değil ama mesela, kastaki eksikler zor gelişen yerler var. Göğüs içleri, bicepslerin adam gibi dolması, vs. vs.. gibi. Şimdi ağırlık arttırmayı bırakırsam daha şişmiyim diye yarım kalacak. Hem ağırlık arttırmadan da ne zevki var ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 helcaraxe e katiliyorum bu konuda fit atletik bi vucut benimde hedefim 2 metre olsam gene 50 santim kolum olsun istemem tamamen kisisel bisey bence bu kim nasil istiyosa nasil hoslaniyosa oyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Kemarlos said: Yok ya aynen senin dediğin gibi katılıyorum da.. Şimdi ben vücuduma baktığım zaman şurası söyle daha iyi olsun burası böyle daha iyi olsun diyorum. Yani hacim almak değil ama mesela, kastaki eksikler zor gelişen yerler var. Göğüs içleri, bicepslerin adam gibi dolması, vs. vs.. gibi. Şimdi ağırlık arttırmayı bırakırsam daha şişmiyim diye yarım kalacak. Hem ağırlık arttırmadan da ne zevki var ya :S boşver sen devam et. Kilo almak zor olanı, hani kası küçültmek daha kolay kazanmaktan o yüzden çok gelişirsen biraz incelmeye yönelik antremana girersin olur biter. @Anelor ; 2 metre olduğun zaman 45 santim falanda anca kolun hak ettiği gibi gözükür ki 50 santim de fena durmaz eğer yapın sağlamsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ben de sevmiyorum abi öyle cep herkülü durumlarını. derdim eksikleri tamamlamak, bi de böyle rolantiye çekilmek istemiyorum :S kiloları arttırmayı bırakmak, sabit kilolarla devam etmek falan zevki nerde bu işin of! boyum şöyle 1.90 falan olsaydı yıllarca gönül rahatlığıyla devam etseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ayrıca çok doğru demiştin, küçülmek kolay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 huzur powerliftingde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Kemarlos gel seni CrossFit'e alalım. Tam istediğin vücut tarzı var elemanlarda. Hem de sıkıcı vücut geliştirme egzersizleri yapmıyorsun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 @ Mirage ; Bu CrossFIT tam amerikan işi seneye gidince bir bakiyim etrafa varmı böle yapan eden. sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 http://www.crossfit.com 'da sol tarafta affliates'e tıkla. Her eyalette yüzlerce var. İstemediğin kadar bulursun. Avrupa'da tek tük var. Dediğin gibi, tam Amerikan işi. Gidip bi denersin en azından. Pahalılarmış çünkü normal gym'lere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ama yurdumun bodybuildingi kadar zevk verirmi bilmem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hauhuah, tabi ya yurdumun bb si ayrı! @Mirage İzmir'de CrossFit olsa cidden durmam direk başlarım :) Artık eksikleri de tamamlayınca, power,strength and stamina manyağı oliim madem. Müsabık olmayan piskopat sporcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 vallahi ben ömür boyu bb yapmayi dusunmuyorum acikcasi bb sadece bi baslangic istedigim vucuda sahip oldugum zamana hah tamam bu oldu diyip bi dövüs sporu olsun o tarz bisi olsun ninjitsu falan istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ben bb'yi çok seviyorum. dövüş sporu falan da yapıyorum zaten. ama bb çok ayrı. ne demiş arnold düşün yani asdfkjlhsaf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Buzx said: Gg den 35liraya 90tablet opti-men aldım mutluyum. Yannız farkettim ki serving size 3 tablet miş. Kullanan varmı? Normal insan olarak 1 tane alsam azmı gelir acaba. Opti-men ahah ben de 40 liraya adım geçen bir adam vardı 1 liradan bid açan onun opti-men'i satın aldın sanırım. Bir öncekini ben almıştım. Opti-men'i 2 tane alıyorum günde. Süper multi-vitamin olarak kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Evet abi o adam heralde 1liradan açmıştı. Aynı adam da nitrofull whey var 4,5kg 5 saati kaldı 60lira Fiyat cok uygun ama biraz araştırdım ürün çok dandikmiş galiba. kararsız kaldım alsammı almasammı. http://urun.gittigidiyor.com/NITROFULL-WHEY-PROTEIN-4-5-KG-VANILYA-AROMALI_W0QQidZZ28132439 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 dandik yoğurt kapları gibi bi kabı var alma bence asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Bunu alıp çok ucuz hem. Protein bar yapmaya kullanılabilir. Öle değerlendirilebilir. Veya sabah kalkar kalkmaz almaya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 70 liraya 4,5 kilo protein hardline'dan bile yarı yarıya ucuz. Dandikliğin sınırlarını aşırı derecede zorlamıyorsa kaçırma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 25 gr protein dio 4-3 gra yakında bcaa ve glutamine var. ee hiç fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 zayıflamaya çalışan adam kas yapabilirmi ? örn: 1.75cm 130kg. varmı öyle yaşam efsaneleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 yapar tabi. Bir yandan kas kütlen artarken bir yanda vücud yağlarını eritirsin. ama yağlar kasa dönüşmez. öle bi olay yok. Şimdiden söliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar