Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Kemarlos said: ulan bu güne kadar protein tozunu hep yarım scoop içmişim lan bunu farkettim şuanda. :( günde 2 kere içiyodum demekki 1 ediyomuş onlar :S ahah ben 2 sabah 2 gymden sonra 4 scoop aliyorum. bir hafta hic bir suppliment almamaya karar verdim biraz rahatliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Işte containerlar bitince 1-2 hafta ara vermek lazım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Helcaraxe said: Zaten karar değiştirdim. Optimum N. Platinuim Hydrowhey 3.5 LBS Universal N. Animal Pak 44 pak Optimum BCAA 200 capsule bide ya MHP Dark Matter veya Universal Torrent alıcam post-workout için. Waxy Maize veya Vitagro da alınabilir bitanesi yerine. Karb alımı konusunda ciddi destek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 olm bi boka yaramıyo o protein tozlarını içiyoz. yarım scoop alıyomuşum bi bok değişmedi ha tam ha yarım hesaplı olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 aynen sdfaadfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Kemarlos said: olm bi boka yaramıyo o protein tozlarını içiyoz. yarım scoop alıyomuşum bi bok değişmedi ha tam ha yarım hesaplı olmuş işte. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 nasıl yarım scoop aldığını yeni farkediyorsun ben onu anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Herhalde bir ölçek yarım porsiyondur. Hep bir ölçek koymuştur. Yarım scoop derken de yarım porsiyon kastetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Optimum Protein kullanıyorsan 1 serving 1 scoop olarak geçiyor zaten. 2 scoop 1 serving olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 şimdi hikaye biraz uzun :D şöyle anlatiim. şimdi 2. kutu p.tozumu kullanıyorum zaten şuanda. ilkini aldığımda scoop çıkmamıştı içinden. bende üzerinde yazdığı gibi işte 1 yemek kaşığı falan koyuyodum sora zaman geçtikçe dibe geldim bi baktım bi garip tümsek var tozun içinde bune lan dedim meğer scoop en dipteymiş :) neyse ben de bu scoopa normal kaşıkla ne kadar koyuyosam o kadarını koydum baktım neresine kadar geliyo, o da tam yarısına geliyodu o günden sora da hep o şekilde kullanmaya devam ettim. amaan bi halt farketmicekti zaten ekonomik olmuş oldu. çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu tamam mı zaten bu protein tozu olayını çok karıştırdılar. aralarında 1 fark kalmıştı fsdhasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tbr brv hahaahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kemarlos said: bende üzerinde yazdığı gibi işte 1 yemek kaşığı falan koyuyodum sora zaman geçtikçe dibe geldim bi baktım bi garip tümsek var tozun içinde bune lan dedim meğer scoop en dipteymiş :) hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kemarlos said: olm bi boka yaramıyo o protein tozlarını içiyoz. yarım scoop alıyomuşum bi bok değişmedi ha tam ha yarım hesaplı olmuş işte. ben söledim adama çaktım 1 scoop diye bide bana dio " 1 scoop mu insan bi okur lan üstünü çok fazla koymuşsun" diye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 benim koptuğum noktalardan biri de scoopun altındaki 70CL dir. HMMMM 70CL/2 = 35gr. Böyle bi hesabı nası yaptım ki ben ya asdflkjah. santilitre ulan o, 70gr toz alır bu kap demiyo ki hay allam. neyse işte dediğim gibi. zaten bu protein tozu meselesini çok karıştırdılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 karıştırılcak bişi yok alıyorsun 1 scoop nekadar protein varsa gidiyor işte. Çok bilinmeyenli denklem çözmüyoruz :D internette insanlar böle yorumlar yapiyor çok komiğime gidiyor. "Workout, drink your whey, eat your meals and stfu" adsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 1 scoop 1 serving bile değil. tepeleme 1 scoop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mesela bazlarında böle 3-4 scoop atınca anca 20-30 gr protein oluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Syntha-6 daki ölçek baya büyük. 22 gram protein, 200 kalori içeriyor. Baya şeker ve yağ var içinde. Ben 1,5 ölçek koyuyorum genelde. Kalori abartmasın diye suyla yapıyorum. Zaten tadı suyla bile muhteşem. Demin de yulaf ezmesine kattım süper oldu puding gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bende genelde 2 tam scoop koyuyorum. 40gr protein. Temiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Yeni proteinim gelsin tek scoop yetcek 30 gr protein mis gibi :D o deilde her sabah 7-8 yumurta yemeye başladım. Mide diye bişi kalmadı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 oha ben 4 yumurta zor bitiriyorum, 8 yumurta kesin kusarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 zaten sonuncusunu yerken çıkarıyordum hepsini de sonra üzüm suyu falan doldurdum öle yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 2 serving jack3d 1 serving sp250 birleştirip muhteşem bir göğüs günü çıkardım çok mutluyum dfobmln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Şu başlıktada sp250 kullanmayan birtek benim herhalde. :D Tamam lan alıcam, söz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar