Eralp Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Abi bu adamı niye çıkarmışlar ki oraya, uçan adam bulduk diye mi :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Asılı kaldı havada bi süre bence de uçuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ahahaha, ayrıca; said: Bu adama ceza olarak 100.000 adet Citali Ucutma yaptiracaksin. Kirtasiye malzemelerini TARIK MENGÜC'e aldiracan. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 vay anasını. esra ceyhan normal karşılar.cunku onun programına beni uzaylılar kaçırdı falan tipler cıkıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Tarık Mengüç'ün o yan yan kaçışı sonra,eller kırık sırıtarak dönmesi de ayrı komedi.Yine de ilk izlediğimde ürkmedim diyemem,nasıl bir zıplıyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Daha kaliteli bir kayıt olsa elimde frame frame incelemek istiyorum adamı. Şahane bir sıçrayış çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 beyblade sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Tfc oynamış olanlar: Rocket Jump! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yine izledim yine güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bir şeye rastladım sanırım adamın arkasında. İncelemeye alıyorum şimdi kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 uçuyomuş abi inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Silmarwen said: Bir şeye rastladım sanırım adamın arkasında. İncelemeye alıyorum şimdi kendisini. iğne mi batırdılar lan yoksa arkadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 barnaklamislar adami alttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kaç kere izledim kelimeler kifayetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yerinden fırlayan tarık mengüç(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 aquila said: barnaklamislar adami alttan. evet bu tepkiyi açıklayabilecek tek olay bu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 barnak olsa ei kol mu bacak mı bn ona karar veremedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 abi niye bu kadar patladı bu olay anlamadım ki ben. herkes 15 dakikalığına meşhur olacak demedik mi. sırada bekleyen var daha, bi bırakın adamı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ahahah adamın lakabı bayblade sadri olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ben daha çok yanındaki sarı saçlı kaçan herife koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 beyblade sabri nedir abi ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 süper birşey ya koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Denemek istiyorum bunu cafenin birinde yapmalıyım toplum içinde kafasını yaşamalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ulan o geçen tarık mengüç müydü durdum durdum ona güldüm o adamın oradan geçio olması çok komik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 burtonesk said: yerinden fırlayan tarık mengüç(tu) adama gülmüyorum,şu harekete gülüyorum ya hele ilk fırlıyor tarık menguç savunmaya geçiyor.Sonra adam koltuktan fırlayınca Tarık Menguç'a saldıracakmış gibi olunca hemen deparı koyuyor Tarık Menguç ASIUHDUSIAHDAS çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar