Giovanni Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Benim gibi ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 O motivasyona hiç ulaşamadım da yumurta anüs ucuna geldiği zaman bakıyorum biraz derslere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 varım diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 selam dün, ondan önceki gün ve dahi ondan da evvelsi gün kueyk layv oynicams diyen aklımı döveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 pazar sınav vardı çalışmadım, pazartesi dersane vardı çalışmadım, salı dersane yoktu çalışmadım, çarşamba dersane vardı ektim yine de çalışmadım, bakalım bugün çalışabilicemmi. sanırım 5 dakika içinde power tuşuna basıp kapatıcam başka türlü olmucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 c.tesi sınavım cuma gece 12de başlasam çalışmaya. sabaha kdr bayaa yol katederim die düşünüorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ahah yalan o işler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 KillJoy said: c.tesi sınavım cuma gece 12de başlasam çalışmaya. sabaha kdr bayaa yol katederim die düşünüorm. işte ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Stiffler, şu monopoliyle uraştıgın kadar derslerinle uraşsan 3.50 ortalama yaparsın desin biri Stifflera! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 +1.. gerçi çok çalışınca da yerimde patinaj çekiyorum ve yine geçiliyorum.. life sux.. -_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Raincloud said: Stiffler, şu monopoliyle uraştıgın kadar derslerinle uraşsan 3.50 ortalama yaparsın desin biri Stifflera! abi yapıyorum ztn sdf. gerçi geçen dönem sıçtıkta, bu dönem gene 3.50 filan gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 her sınava son 4 5 saat çalışırım anca o zaman motive olabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben ben ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 "dersi dersde öğreneceksin" diyorlardı.. doğruymuş o be.. şu son 2 senede dineldiğim derslere daha az çalışarak daha yüksek not aldım :P açıyorsun ders notunu sonra başlıyorsun kendi kendine "aa hoca bunu şu dersde söylemişti, bunu şurada anlatmışdı" gibişeyler söylemeye bazı durumlarda zaten dersi dersde öğrenemiyorsunuz (hastasınızdır, hoca kötüdür, kafa dalgındır).. o zamanlar zor zamanlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Hiç çalışmadan 100 alıyorum. Bu cümlemle şu ana kadar 0 adet kız kaldırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ertesi gün sınav varsa 3 film seyrediyorum. yada oyun oynuyorum yeri geliyor kitap bile okuyorum çünkü öğrenci mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bir yerlere yumurta dayanması olayı millet olarak biz de var diye düşünüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben... yok lan şaka haftalık çalışıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ginaly said: Hiç çalışmadan 100 alıyorum. Bu cümlemle şu ana kadar 0 adet kız kaldırdım. bu cümleyi ulu orta kurarsan seni dağa kaldırabilirler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Ardeth said: ben... yok lan şaka haftalık çalışıyorum ben hafta! olm görünen çalışma açıklama istemez! sen anlık çalışıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ya haftalık çalışma makul ama. ama bu dönem çok dersim olduğu için bir iki zor derse günlük çalışmaya çalışıyorum yoksa çok feci patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yalan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ne yalan ya ne yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar