Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öylesine grafik çizen program

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Ya süper saçma bi soru bu..

hani derste hoca kafasın gre bi grafik çizer ya, işte bi tane dev parabol çizer U gibi.. altından bi yerden birbirne yakın iki nokta seçer. bunlardan eksene dik iner, arasını da işaretler der "burası δ"

ya da giderek artan bi grafik çizer, böle üçgen.. içini de tarar bigzel.

işte bu grafik olarak andığım şeylerin hiç bi denklemi falan yok. bu grafikleri çok basitçe çizecek ek bi proğram var mıdır?

office hele 2007 ile bunları çizmek çok bi hammaliye.

ben flash ile çiziyorum. malum orada çizgileri beğenene kadar oynamak çok kolay. ama sadece bu iş için flash açmak da çook saçmalık.

evek çok saçma oldu farkındayım
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu iş icin vektoral calısan bi program kulllanmak hep daha rahatlatıcaktır senı(bkz: flash)

illus denesen mesela dahada kolay gelebilir, ama onun acılması dahada uzun suruyo.

demek istediğim, vektoral calısan freeware ufak cizim progamcıkları vardır belki
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:
autocad 2009 :D

autocad çok hammaliye bişi lan bu gibi işler için. sanırım vektörel herhangi bişi en doğru seçim..

autocad ile iki taraftan fixed kirişi 3d çizip yanlarındaki bölgeyi hatch edene kadar ben 1tane çizer, 2kopya kopyalar ve onları da değiştirip tüm resmi tamamlarım hani..

flash go go go
Sosyal ağlarda paylaş

aa doğru lan! ben de kardeşimin suratını kanye westin bi fotoya koyup bigzel çizgi roman karakteri havasında şeyettirmiştim bununla.

çogzel!! ^_^

elde korsan morsan ne varsa muadili şeylerle değiştiriyorum. 2-3 bişi kaldı zaten.. ama bi office bi de adobe cs3'ü dünyalara değişmem! onları da arkadaşlardan aldım 2.ele =)

onların harbi kaliteli muadili yok be!

open office, gimp falan FISSSSSsssssssssss vallahi. otur kafayı ye iş yapacağına.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:
freehand kullanıyorum ben vektörel olaylar için, hastasıyım.

vektörel bişeylerde bitmap resim üstünde şeffaf bi vektör şeyettğimde pdf export edince o şeffaf alan iğrenç oluyo ya, bulanyo böle. bi çözümün var mı :) trick bişeyler böle :P hadi drop shadow için duplicateini alıp knock out diyorum sora alta atıyorum da...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...